Dekoju SROVEI uz ideja "mesos torta"
O cia mano mesos tortas
Vienas sluoksnis pakepintu morkyciu, kitas - pakepintu kalafijoru ir paskutinis sluoksinis pakepinti spinatai su pievagrybiais
daznai cia uzsuku, didelis dekui uz puikias idejas merginos super, nenustokite skelbe savo receptu bei nuotrauku.
QUOTE(brashke77 @ 2008 11 15, 15:19)
Neryte, svilpikai- be zodziu Visalaik maniau, kad jie kepami tik orkaiteje. Bet dabar pamaciau, kad puikus gaunasi ir keptuveje ... Tai ta tesla tokia turi buti, kad galima but kocioti, ar ne?
acha
as kocelo nenaudojau, tik rankas ir peili
dekui uz pagyras mano svilpikams
QUOTE(daivaP @ 2008 11 14, 17:55)
Nerytė ,nenorėk vyro medžiotojo mes vien žvėrieną valgom,jau kaip atsibodo ,vieną dieną šerno šonkauliai,kitą-šerno kumpis,dar kitą stirnos šonkauliai,bebro faršas ir t.t pasiilgstam ir kiaulienos,ir paukštienos tai tada ir kažką pakeičiam
mano tai tetis medziotojas tai visi gimines ir artimieji vien beveik zveriu minta, ypac medziokles sezono metu
turiu klausima -cia bent atsakysit gal zemaqitiksi blynai -kaip ta tesla daryt? virtos bulve sir miltai ar kas? turi ji lipt dar prie ranku?
Grange, ikelk si recepta kaip bulvines bandutes, nes matau, kad susidomejimas jomis didelis, o ir i AZ gaunu prasymo parasyti kaip jos daromos, turbut ne visos suranda recepta iskarto
BULVINES BANDUTES
issiverdu bulves, mes kai juos labai megstam tai verdu 1kg. bulviu (kartais verdu su lupena, kartais nuskustas, skirtumo nelabai pajutau, labiau priklauso nuo bulviu rusies), atsala (geriausiai tai butu vakarykstes malt), sumaliu, suploju dubenelyje tas bulves, dalinu i 4 dalis (pirstu perbreziu), isemu viena dali, i jo vieta dedu bulviu krakmolo, tiek kad susilygintu su likusiom bulvem, tada atgal isimta dali, iberiu ziupsneli druskos, imusu kiausinio tryni. viska ismaisau ir formuoj bandeles, vidury ispaudziu duobute. kuo mazesnes - tuo skanesnes . virti pasudytame vandenyje kol iskils i virsu
valgom arba su sonine, svogunu ir grietine pakepintu, arba su guliasu
Papildyta:
as darau su miltais, kiti daro su krakmolu. tesla as pasidarau tokia, kad nerliptu prie ranku, bet kad nebutu kieta
BULVINES BANDUTES
issiverdu bulves, mes kai juos labai megstam tai verdu 1kg. bulviu (kartais verdu su lupena, kartais nuskustas, skirtumo nelabai pajutau, labiau priklauso nuo bulviu rusies), atsala (geriausiai tai butu vakarykstes malt), sumaliu, suploju dubenelyje tas bulves, dalinu i 4 dalis (pirstu perbreziu), isemu viena dali, i jo vieta dedu bulviu krakmolo, tiek kad susilygintu su likusiom bulvem, tada atgal isimta dali, iberiu ziupsneli druskos, imusu kiausinio tryni. viska ismaisau ir formuoj bandeles, vidury ispaudziu duobute. kuo mazesnes - tuo skanesnes . virti pasudytame vandenyje kol iskils i virsu
valgom arba su sonine, svogunu ir grietine pakepintu, arba su guliasu
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2008 11 17, 11:57)
turiu klausima -cia bent atsakysit gal zemaqitiksi blynai -kaip ta tesla daryt? virtos bulve sir miltai ar kas? turi ji lipt dar prie ranku?
as darau su miltais, kiti daro su krakmolu. tesla as pasidarau tokia, kad nerliptu prie ranku, bet kad nebutu kieta
QUOTE(Nerytė @ 2008 11 17, 13:02)
as darau su miltais, kiti daro su krakmolu. tesla as pasidarau tokia, kad nerliptu prie ranku, bet kad nebutu kieta
tai miltu nemazai reikia? klausiu, nes vakar bandem su vyru ale miltu dejom dejom -ale kaip limpa taip limpa..zodziu s gavos
Vistienos kepsneliai su suriu
vistienos krutinele pamusti, priprieskuoniuoti, i vidu deti suriu gabaleli, sulenkti, pavolioti kiausinio plakinyje ir dzsiuveseliuose su sezamo seklom, kepti ant ikaitintos keptuves.
valgem su bulvemis ir pomidorai (raudonas, geltonas)+svogunas+grietine+krapai+druska, pipirai
bonda, tai gal bulves labai vandeningos buvo
vistienos krutinele pamusti, priprieskuoniuoti, i vidu deti suriu gabaleli, sulenkti, pavolioti kiausinio plakinyje ir dzsiuveseliuose su sezamo seklom, kepti ant ikaitintos keptuves.
valgem su bulvemis ir pomidorai (raudonas, geltonas)+svogunas+grietine+krapai+druska, pipirai
bonda, tai gal bulves labai vandeningos buvo
QUOTE(Nerytė @ 2008 11 17, 13:17)
nezinau net pirma syki ir 'prisvilo' teks kazka siandien is tu masiu daryt -negi ismesi betį jau nebebus tas, ka norejom
[BULVINES BANDUTES[/b]
issiverdu bulves, mes kai juos labai megstam tai verdu 1kg. bulviu (kartais verdu su lupena, kartais nuskustas, skirtumo nelabai pajutau, labiau priklauso nuo bulviu rusies), atsala (geriausiai tai butu vakarykstes malt), sumaliu, suploju dubenelyje tas bulves, dalinu i 4 dalis (pirstu perbreziu), isemu viena dali, i jo vieta dedu bulviu krakmolo, tiek kad susilygintu su likusiom bulvem, tada atgal isimta dali, iberiu ziupsneli druskos, imusu kiausinio tryni. viska ismaisau ir formuoj bandeles, vidury ispaudziu duobute. kuo mazesnes - tuo skanesnes . virti pasudytame vandenyje kol iskils i virsu
Sveiki, o siam patiekaliukui kartais nereikia svieziu tarkuotu bulviu?
Nes kiek as pamenu, ir mano mama taip pat patikino, kad svieziu bulviu reikia?
Kaip yra is tikruju?
Aciu
issiverdu bulves, mes kai juos labai megstam tai verdu 1kg. bulviu (kartais verdu su lupena, kartais nuskustas, skirtumo nelabai pajutau, labiau priklauso nuo bulviu rusies), atsala (geriausiai tai butu vakarykstes malt), sumaliu, suploju dubenelyje tas bulves, dalinu i 4 dalis (pirstu perbreziu), isemu viena dali, i jo vieta dedu bulviu krakmolo, tiek kad susilygintu su likusiom bulvem, tada atgal isimta dali, iberiu ziupsneli druskos, imusu kiausinio tryni. viska ismaisau ir formuoj bandeles, vidury ispaudziu duobute. kuo mazesnes - tuo skanesnes . virti pasudytame vandenyje kol iskils i virsu
Sveiki, o siam patiekaliukui kartais nereikia svieziu tarkuotu bulviu?
Nes kiek as pamenu, ir mano mama taip pat patikino, kad svieziu bulviu reikia?
Kaip yra is tikruju?
Aciu
QUOTE(daividija @ 2008 11 15, 22:33)
QUOTE(6663 @ 2008 11 15, 23:33)
wow..toks sotumelis.. niamm
Aciu uz pagyras. Pirma karta jums pasirodziau ir gavau pagyru,tai azarta pagavau, reiks daugiau pasipuikuoti