Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

wow Srove!
Kaip grazu! Jauciu, skanu skanuuu... Keista, kad desreles nesudege per 2 val... g.gif
Tokius tortus valgyciau ir valgyciau, priesingai nei tikruosius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 11 14, 17:39)


Tikrai wow bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif nieko sau torciukas bigsmile.gif
Internete maciau tortuka su duonos sluoksniais, o tarpe ju visokios mesytes, sviestas, sultinys ir pan. Irgi skaniai atrode smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 11 14, 18:45)
wow Srove!
Kaip grazu! Jauciu, skanu skanuuu... Keista, kad desreles nesudege per 2 val...  g.gif
Tokius tortus valgyciau ir valgyciau, priesingai nei tikruosius  blush2.gif


Kepiau ant zemutines lentynos, bet ne ant pacios zemiausios, desreles kokybiskos, gal del to ir nesudege ir temperatura neauksta palyginti. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 14, 17:58)
Tikrai wow  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif nieko sau torciukas  bigsmile.gif
Internete maciau tortuka su duonos sluoksniais, o tarpe ju visokios mesytes, sviestas, sultinys ir pan. Irgi skaniai atrode  smile.gif


esu dariusi toki. ideja man atrodo kazkur sm ir pasiemiau...
user posted image

Reikės

duonos (geriausia stačiakampėm riekėm)
rūkytos vištos
sviesto
krabų lazdelių
žirnelių
fermentinio sūrio
kiaušinių
majonezo
pirmas sluoksnis: Supjaustom nedideliais gabalėliais rūkytą vištą, sumaišom su šiek tiek sviesto.

antras sluoksnis: sutarkuojam virtus kiaušinius, sūrį, šiek tiek česnako ir sumaišom su majonezu.

trečias sluoknis: konservuoti žirneliai sumaišomi su pjaustytom krabų lazdelėm ir majonezu

sluoksnius sutepam tarp duonos riekių. ant viršaus pripilam majonezo ir puošiam. tortui reiktų leisti pasivolioti šaldytuve pvz per dieną...

sluoksniai dažniausiai labai priklauso nuo šaldytuvo ir sandėliuko turinio. gali būti pvz tuno sluoksnis, rūkytos žuvies sluoksnis ir dar bilekoks sluoksnis...

Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 11 14, 19:14)
esu dariusi toki. ideja man atrodo kazkur sm ir pasiemiau...

Siaip pati ideja is vokisko puslapio, tik jie ten kepa su visokiais zirneliais ir tram pam pam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 11 14, 15:38)
Paprasta, bet labai skanu-
Blyneliai su sūriu ir pieniškom dešrelėm

niam niam

QUOTE(daivaP @ 2008 11 14, 16:55)
Nerytė ,nenorėk vyro medžiotojo biggrin.gif mes vien žvėrieną valgom,jau kaip atsibodo ax.gif ,vieną dieną šerno šonkauliai,kitą-šerno kumpis,dar kitą stirnos šonkauliai,bebro faršas ir t.t ax.gif pasiilgstam ir kiaulienos,ir paukštienos smile.gif tai tada ir kažką pakeičiam 4u.gif

vis tiek noriu biggrin.gif

QUOTE(Srove @ 2008 11 14, 17:39)
Mesos, darzoviu tortas..

nu tu duodi.... wub.gif


o stai cia musu pietus

IDARYTA CUKIIJA

farsa pakepinam su paprika, svogunu, cesnaku ir siek tiek cukinijos imeciau, priprieskoniuojam ir idarom cukinijas, apdedam pomidorais ir dedam i orkaite, kol cukinija suminksteja, po to uzbarstom suriu ir dar keliom min. kol suris issilydo. valgem su troskintom darzovem - morkos, cukinija, kalafijoras, cenakas, krapai, petrazoles, druska, pipirai, viskas buvo pakepta ant sviesto. acha, dar padazas ant cukinijos - majonezas, cesnakas, krapai ir truputis vandens, kad skystesnis butu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 11 14, 19:20)
nu tu duodi....
o stai cia musu pietus


O tu neduodi? thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 11 14, 18:28)
O tu neduodi? thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as uzsispaudus, neduodu lotuliukas.gif o ir tokiu visokiu sedevru kaip tu negaminu tongue.gif
Atsakyti
visoms wow g.gif ....wow...

(bet ypac lauksiu sherno jaicu lotuliukas.gif )..

kad shashlai butu sultingi ir minkshtuciai, reikia: 1. marinuoti su daug svogunu, ne tik su padazais ir prieskoniais! 2. verti ant ieshmeliu, gal butu stipriai priglude gabaleliai vienas prie kito (kaip isimylejeliai) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 11 14, 18:47)
visoms wow g.gif ....wow...

(bet ypac lauksiu sherno jaicu lotuliukas.gif )..

kad shashlai butu sultingi ir minkshtuciai, reikia: 1. marinuoti su daug svogunu, ne tik su padazais ir prieskoniais! 2. verti ant ieshmeliu, gal butu stipriai priglude gabaleliai vienas prie kito (kaip isimylejeliai) lotuliukas.gif



Kai nusaus serna, pasakysiu, kad parnestu jaicus, ir paruosiu biggrin.gif gal galvojat kad jie nevalgomi? lotuliukas.gif vyras juos dievina, bet as paragaut nedrystu lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, rašau su prašymu-kažkada gerokai anksčiau buvo patalpintas receptas, kaip kepti orkaitėj kotletus, įmaišant į juos varškės ir dar lyg kažkoks įdaras buvo. Dabar niekaip nerandu. Gal kartais autorė arba kažkas kitas, kas kepa pagal tą receptą, gali atsiliepti ir parašyti smulkiau. Ačiū. essen.gif
Atsakyti
QUOTE(*Spyglė* @ 2008 11 08, 14:47)
kokie grazus namuciai  thumbup.gif

pietums siulau jums makaronus su spinatais ir maskarpones suriu

user posted image

receptuka nukopinau nepamenu is kur  4u.gif

"4 porcijoms reikės
455 g ilgų plokščiųjų makaronų (tagliatelle) arba spagečių
alyvuogių aliejaus
2 arbatinių šaukštelių sviesto
2 nuluptų ir griežinėliais supjaustytų česnako skiltelių
1/2 šviežiai tarkuoto muskato
400g. kruopščiai nuplautų ir plonai supjaustytų šviežių špinatų
jūros druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų
120 ml tirštos riebios grietinės
150 g maskarponės sūrio
2 saujų šviežiai tarkuoto parmezano sūrio

Užvirkite didelį prikaistuvį sūdyto vandens, įdėkite makaronus ir išvirkite laikydamiesi pakuotės instrukcijų. Tuo metu įkaitinkite keptuvę arba katiliuką, įpilkite šlakelį aliejaus, sudėkite sviestą, česnakus ir muskatą. Kai sviestas ištirps, įdėkite špinatus. Po 5 minučių jie suglebs ir patamsės. Dalis skysčio išgaruos, todėl špinatai ims stipriai kvepėti. Tada pabarstykite juos druska ir pipirais pagal skonį, įdėkite grietinės, maskarponės ir įpilkite samtelį vandens, kuriame verda makaronai. Lėtai užvirkite ir vėl pabarstykite prieskoniais.

Nukoškite makaronus (truputėlį vandens palikite), tada sumaišykite juos su špinatų padažu. Suberkite parmezaną, krestelėkite. Įpilkite šiek tiek virimo vandens, kad masė nebūtų pernelyg tiršta ir lipni. Dar kartą patikrinkite, ar užtenka prieskonių, ir nedelsdami patiekite
as dar dadejau pesto padazo ir pora pakeptu pievagrybiu  ax.gif   ir dariau su spageciais.Buvo skanu  4u.gif


galiu padet prisimint biggrin.gif zodis i zodi nukopinai is Oliverio receptu knygos(188psl) lotuliukas.gif
tikslus pavadinimas "plokstieji makaronai su spinatais , maskarpone ir parmezanu "
beje, labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrute_82: 14 lapkričio 2008 - 19:25