wow Srove!
Kaip grazu! Jauciu, skanu skanuuu... Keista, kad desreles nesudege per 2 val...
Tokius tortus valgyciau ir valgyciau, priesingai nei tikruosius
QUOTE(Srove @ 2008 11 14, 17:39)
Tikrai wow nieko sau torciukas
Internete maciau tortuka su duonos sluoksniais, o tarpe ju visokios mesytes, sviestas, sultinys ir pan. Irgi skaniai atrode
QUOTE(brashke77 @ 2008 11 14, 18:45)
wow Srove!
Kaip grazu! Jauciu, skanu skanuuu... Keista, kad desreles nesudege per 2 val...
Tokius tortus valgyciau ir valgyciau, priesingai nei tikruosius
Kaip grazu! Jauciu, skanu skanuuu... Keista, kad desreles nesudege per 2 val...
Tokius tortus valgyciau ir valgyciau, priesingai nei tikruosius
Kepiau ant zemutines lentynos, bet ne ant pacios zemiausios, desreles kokybiskos, gal del to ir nesudege ir temperatura neauksta palyginti.
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 14, 17:58)
Tikrai wow nieko sau torciukas
Internete maciau tortuka su duonos sluoksniais, o tarpe ju visokios mesytes, sviestas, sultinys ir pan. Irgi skaniai atrode
Internete maciau tortuka su duonos sluoksniais, o tarpe ju visokios mesytes, sviestas, sultinys ir pan. Irgi skaniai atrode
esu dariusi toki. ideja man atrodo kazkur sm ir pasiemiau...
Reikės
duonos (geriausia stačiakampėm riekėm)
rūkytos vištos
sviesto
krabų lazdelių
žirnelių
fermentinio sūrio
kiaušinių
majonezo
pirmas sluoksnis: Supjaustom nedideliais gabalėliais rūkytą vištą, sumaišom su šiek tiek sviesto.
antras sluoksnis: sutarkuojam virtus kiaušinius, sūrį, šiek tiek česnako ir sumaišom su majonezu.
trečias sluoknis: konservuoti žirneliai sumaišomi su pjaustytom krabų lazdelėm ir majonezu
sluoksnius sutepam tarp duonos riekių. ant viršaus pripilam majonezo ir puošiam. tortui reiktų leisti pasivolioti šaldytuve pvz per dieną...
sluoksniai dažniausiai labai priklauso nuo šaldytuvo ir sandėliuko turinio. gali būti pvz tuno sluoksnis, rūkytos žuvies sluoksnis ir dar bilekoks sluoksnis...
QUOTE(MAMICY @ 2008 11 14, 19:14)
esu dariusi toki. ideja man atrodo kazkur sm ir pasiemiau...
Siaip pati ideja is vokisko puslapio, tik jie ten kepa su visokiais zirneliais ir tram pam pam
QUOTE(brashke77 @ 2008 11 14, 15:38)
niam niam
QUOTE(daivaP @ 2008 11 14, 16:55)
Nerytė ,nenorėk vyro medžiotojo mes vien žvėrieną valgom,jau kaip atsibodo ,vieną dieną šerno šonkauliai,kitą-šerno kumpis,dar kitą stirnos šonkauliai,bebro faršas ir t.t pasiilgstam ir kiaulienos,ir paukštienos tai tada ir kažką pakeičiam
vis tiek noriu
QUOTE(Srove @ 2008 11 14, 17:39)
Mesos, darzoviu tortas..
nu tu duodi....
o stai cia musu pietus
IDARYTA CUKIIJA
farsa pakepinam su paprika, svogunu, cesnaku ir siek tiek cukinijos imeciau, priprieskoniuojam ir idarom cukinijas, apdedam pomidorais ir dedam i orkaite, kol cukinija suminksteja, po to uzbarstom suriu ir dar keliom min. kol suris issilydo. valgem su troskintom darzovem - morkos, cukinija, kalafijoras, cenakas, krapai, petrazoles, druska, pipirai, viskas buvo pakepta ant sviesto. acha, dar padazas ant cukinijos - majonezas, cesnakas, krapai ir truputis vandens, kad skystesnis butu
QUOTE(Nerytė @ 2008 11 14, 19:20)
O tu neduodi?
QUOTE(Srove @ 2008 11 14, 18:28)
O tu neduodi?
as uzsispaudus, neduodu o ir tokiu visokiu sedevru kaip tu negaminu
visoms wow ....wow...
(bet ypac lauksiu sherno jaicu )..
kad shashlai butu sultingi ir minkshtuciai, reikia: 1. marinuoti su daug svogunu, ne tik su padazais ir prieskoniais! 2. verti ant ieshmeliu, gal butu stipriai priglude gabaleliai vienas prie kito (kaip isimylejeliai)
(bet ypac lauksiu sherno jaicu )..
kad shashlai butu sultingi ir minkshtuciai, reikia: 1. marinuoti su daug svogunu, ne tik su padazais ir prieskoniais! 2. verti ant ieshmeliu, gal butu stipriai priglude gabaleliai vienas prie kito (kaip isimylejeliai)
QUOTE(6663 @ 2008 11 14, 18:47)
visoms wow ....wow...
(bet ypac lauksiu sherno jaicu )..
kad shashlai butu sultingi ir minkshtuciai, reikia: 1. marinuoti su daug svogunu, ne tik su padazais ir prieskoniais! 2. verti ant ieshmeliu, gal butu stipriai priglude gabaleliai vienas prie kito (kaip isimylejeliai)
(bet ypac lauksiu sherno jaicu )..
kad shashlai butu sultingi ir minkshtuciai, reikia: 1. marinuoti su daug svogunu, ne tik su padazais ir prieskoniais! 2. verti ant ieshmeliu, gal butu stipriai priglude gabaleliai vienas prie kito (kaip isimylejeliai)
Kai nusaus serna, pasakysiu, kad parnestu jaicus, ir paruosiu gal galvojat kad jie nevalgomi? vyras juos dievina, bet as paragaut nedrystu
Merginos, rašau su prašymu-kažkada gerokai anksčiau buvo patalpintas receptas, kaip kepti orkaitėj kotletus, įmaišant į juos varškės ir dar lyg kažkoks įdaras buvo. Dabar niekaip nerandu. Gal kartais autorė arba kažkas kitas, kas kepa pagal tą receptą, gali atsiliepti ir parašyti smulkiau. Ačiū.
QUOTE(*Spyglė* @ 2008 11 08, 14:47)
kokie grazus namuciai
pietums siulau jums makaronus su spinatais ir maskarpones suriu
receptuka nukopinau nepamenu is kur
"4 porcijoms reikės
455 g ilgų plokščiųjų makaronų (tagliatelle) arba spagečių
alyvuogių aliejaus
2 arbatinių šaukštelių sviesto
2 nuluptų ir griežinėliais supjaustytų česnako skiltelių
1/2 šviežiai tarkuoto muskato
400g. kruopščiai nuplautų ir plonai supjaustytų šviežių špinatų
jūros druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų
120 ml tirštos riebios grietinės
150 g maskarponės sūrio
2 saujų šviežiai tarkuoto parmezano sūrio
Užvirkite didelį prikaistuvį sūdyto vandens, įdėkite makaronus ir išvirkite laikydamiesi pakuotės instrukcijų. Tuo metu įkaitinkite keptuvę arba katiliuką, įpilkite šlakelį aliejaus, sudėkite sviestą, česnakus ir muskatą. Kai sviestas ištirps, įdėkite špinatus. Po 5 minučių jie suglebs ir patamsės. Dalis skysčio išgaruos, todėl špinatai ims stipriai kvepėti. Tada pabarstykite juos druska ir pipirais pagal skonį, įdėkite grietinės, maskarponės ir įpilkite samtelį vandens, kuriame verda makaronai. Lėtai užvirkite ir vėl pabarstykite prieskoniais.
Nukoškite makaronus (truputėlį vandens palikite), tada sumaišykite juos su špinatų padažu. Suberkite parmezaną, krestelėkite. Įpilkite šiek tiek virimo vandens, kad masė nebūtų pernelyg tiršta ir lipni. Dar kartą patikrinkite, ar užtenka prieskonių, ir nedelsdami patiekite
as dar dadejau pesto padazo ir pora pakeptu pievagrybiu ir dariau su spageciais.Buvo skanu
pietums siulau jums makaronus su spinatais ir maskarpones suriu
receptuka nukopinau nepamenu is kur
"4 porcijoms reikės
455 g ilgų plokščiųjų makaronų (tagliatelle) arba spagečių
alyvuogių aliejaus
2 arbatinių šaukštelių sviesto
2 nuluptų ir griežinėliais supjaustytų česnako skiltelių
1/2 šviežiai tarkuoto muskato
400g. kruopščiai nuplautų ir plonai supjaustytų šviežių špinatų
jūros druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų
120 ml tirštos riebios grietinės
150 g maskarponės sūrio
2 saujų šviežiai tarkuoto parmezano sūrio
Užvirkite didelį prikaistuvį sūdyto vandens, įdėkite makaronus ir išvirkite laikydamiesi pakuotės instrukcijų. Tuo metu įkaitinkite keptuvę arba katiliuką, įpilkite šlakelį aliejaus, sudėkite sviestą, česnakus ir muskatą. Kai sviestas ištirps, įdėkite špinatus. Po 5 minučių jie suglebs ir patamsės. Dalis skysčio išgaruos, todėl špinatai ims stipriai kvepėti. Tada pabarstykite juos druska ir pipirais pagal skonį, įdėkite grietinės, maskarponės ir įpilkite samtelį vandens, kuriame verda makaronai. Lėtai užvirkite ir vėl pabarstykite prieskoniais.
Nukoškite makaronus (truputėlį vandens palikite), tada sumaišykite juos su špinatų padažu. Suberkite parmezaną, krestelėkite. Įpilkite šiek tiek virimo vandens, kad masė nebūtų pernelyg tiršta ir lipni. Dar kartą patikrinkite, ar užtenka prieskonių, ir nedelsdami patiekite
as dar dadejau pesto padazo ir pora pakeptu pievagrybiu ir dariau su spageciais.Buvo skanu
galiu padet prisimint zodis i zodi nukopinai is Oliverio receptu knygos(188psl)
tikslus pavadinimas "plokstieji makaronai su spinatais , maskarpone ir parmezanu "
beje, labai skanu