Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(vaiduter @ 2008 11 14, 10:43)
sveikutes 4u.gif  nu jau kaip skanei viskas atrodo bigsmile.gif  essen.gif  sudomino baklazanai su farsu ax.gif  toks gal ir kvailokas klausimas, bet ar galit apibudinti baklazano skoni? blush2.gif  nu kazkaip nera teke jo ragaut nei valgyt cool.gif  4u.gif

Man baklažano skonis panašus gal į grybų blush2.gif O kai kepu apvoliotus tipo kaip karbonadus man panašu į mėsos skonį lotuliukas.gif Tai kad sunku apibubinti reikia paragauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2008 11 14, 12:47)

Man baklažano skonis panašus gal  į grybų  blush2.gif O kai kepu apvoliotus tipo kaip karbonadus man panašu į mėsos skonį  lotuliukas.gif Tai kad sunku apibubinti reikia paragauti  mirksiukas.gif

biggrin.gif na tai tada apibudink koks tavo patiekalo skonis ax.gif ar kai ispepa jauciasi jo koks specifinis skonis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Geiša @ 2008 11 13, 21:35)
O ka i mesyte det , kad jie nebutu tokie sausi? 4u.gif  Vis darydavau su virtu kiaulienos kumpiu, bet sausi budavo  doh.gif

as pilu sultini,kuriame vire mesyte,i lietinius su mesa taip pat

QUOTE(vaiduter @ 2008 11 14, 09:43)
sveikutes 4u.gif  nu jau kaip skanei viskas atrodo bigsmile.gif  essen.gif  sudomino baklazanai su farsu ax.gif  toks gal ir kvailokas klausimas, bet ar galit apibudinti baklazano skoni? blush2.gif  nu kazkaip nera teke jo ragaut nei valgyt cool.gif  4u.gif

na gal siek tiek i cukinija g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduter @ 2008 11 14, 13:02)
biggrin.gif  na tai tada apibudink koks tavo patiekalo skonis ax.gif ar kai ispepa jauciasi jo koks specifinis skonis? g.gif

nusipirk ir paragausi, ne karve kainuoja ax.gif . o skonis i grybo man panasus. istikruju baklazanas neutralus- nei kvapas nei skonis neryskus... 4u.gif
Atsakyti
kaip noriu baklazanu, bet siandien nusipirkau mazas cukinijas thumbup.gif taigi pietums idarytos cukinijos thumbup.gif MB net pietu is darbo parleks lotuliukas.gif
Atsakyti
Isiterpsiu ir as blush2.gif Siandien pietums ŠERNO ŠONKAULIUKAI kepti orkaiteje su bulvemis. Pamarinavau sonkaulius su druska, pipirais, cesnaku ir medziotoju prieskoniais. Marinavosi para. Ir kepiau orkaiteje su bulvemis smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 14 lapkričio 2008 - 12:59
kaip noreciau paragauti to serno rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 11 14, 13:03)
kaip noreciau paragauti to serno rolleyes.gif

Labai minksta mesyte blush2.gif ir su riebaliuku siek tiek, tai labai skanu thumbup.gif vyras medziotojas, tai uz tai ir turim sernienos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 14, 13:58)
Isiterpsiu ir as  blush2.gif Siandien pietums [b][color=red]ŠERNO ŠONKAULIUKAI

mes ir dažnai tokios mėsos gaunam, bet orkaitėj man tie šonkauliai sudžiūna unsure.gif
Ką darau ne taip? Gal rankovėj juos kepat?? ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2008 11 14, 13:30)
mes ir dažnai tokios mėsos gaunam, bet orkaitėj man tie šonkauliai sudžiūna unsure.gif
Ką darau ne taip? Gal rankovėj juos kepat?? ar kaip?

Ne, ne rankovej. Paprastai ant aliejaus, ir siek tiek vandens ipilu. Kepu kokia 1 - 1,5 val., priklausomai nuo gabalo dydzio. Jie man apdziusta tik tada, kai lieka nesuvalgyto, ir pabuna orkaitej isjungtoj, o siaip buna sultinga mesa. Kepu 200 laipsniu orkaitej. Siaip mano drauge irgi kepe serniena, tai jai irgi nesigavo iskept. Na nezinau, atrodo nieko ypatingo nedarau g.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif visdelto neiskenciau as be tu saslykiuku doh.gif biggrin.gif sugunde,negaliu negalvot apie juos blink.gif tai va prisiraugiau nemazai,bet kepsiu orkaitej kitos galimybes neturiu verysad.gif ,bet noriu paklaust gal kas patartu kaip padaryti kad mesyte butu sultinga kol iskeps g.gif kad ji neisdziutu g.gif jei tai turi reiksmes tai raugiau majoneze su saslyku prieskoniais,iv.zolelem,cesnaku ir citrinos sultim smile.gif Kepsiu tik vakarop tad tikiuosi sulaukti jusu pagalbos drinks_cheers.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuks @ 2008 11 14, 16:28)
Sveiki  smile.gif visdelto neiskenciau as be tu saslykiuku doh.gif  biggrin.gif sugunde,negaliu negalvot apie juos blink.gif tai va prisiraugiau nemazai,bet kepsiu orkaitej kitos galimybes neturiu verysad.gif ,bet noriu paklaust gal kas patartu kaip padaryti kad mesyte butu sultinga kol iskeps g.gif kad ji neisdziutu g.gif jei tai turi reiksmes tai raugiau majoneze su saslyku prieskoniais,iv.zolelem,cesnaku ir citrinos sultim smile.gif Kepsiu tik vakarop tad tikiuosi sulaukti jusu pagalbos drinks_cheers.gif  aciuks.gif

jei darai be majonezu ir grietiniu- ipilk siek tiek aliejaus i marinata- ne taip isdzius ir gal pradzioj kepk pridengus g.gif
Atsakyti