Sveikos mergaites daznai cia uzsuku, ideju semiuosi, bet dabar apie pora savaiciu nebuvau, tai kai dabar perverciau ko Jus cia pridaret... Man sirdis sustos Bet Jus saunuoles!!!
"Nesiutinkit manęs, ir taip lavonų nėr kur dėt. Gerai, jau gerai - juokauju. Iš tikrųjų - vietos pilna."
Jei turi omeny tesla blynu, tai nedek miltu, dek krakmola, kiausini ir tikrai nebus sausi, tik krakmolo negailek, kad virtos bulves po burna nesiveltu
Noriu valgyt, gal kam ko nors liko Viska sumaurociau
Pakepk svieste svoguno ir supilk i farsa, arba riebesnes mesytes sumalk, labai skanu dar svieste pakepti svoguna ir tarkuota cukinija ir sudeti i farsa, tikrai nebuna sausa :mirksiukas:Ir dar, kur mesa vire gali sultinio ipilti.
Pakepk svieste svoguno ir supilk i farsa, arba riebesnes mesytes sumalk, labai skanu dar svieste pakepti svoguna ir tarkuota cukinija ir sudeti i farsa, tikrai nebuna sausa :mirksiukas:Ir dar, kur mesa vire gali sultinio ipilti.
Baklažanai su faršu. Baklažaną supjaustome griežiniais .Pabarstome druska. pipirais ir paliekam 20 minučių. Paruošiame faršą:kiaušinis,druska,pipirai,česnakas,krapai (pagal skonį).Sudedame faršą ant baklažano gabaliukų, į vidų dedame čeri pomidoriuką.Viską dedame į kepimo skardą ir į orkaitę.Kepame pridengus folgą apie 30 min.Nuimame folgą, dedame gabaliukus sūrio ant faršo ir dar kepame 5 minutės.Padažui sumaišome majonezą, grietinę ir ketčupą.Išspaudžiame česnako, dedame krapų ar petražolių
Gerumo neįmanoma atiduoti, nes jis visada sugrįžta...
sveikutes nu jau kaip skanei viskas atrodo sudomino baklazanai su farsu toks gal ir kvailokas klausimas, bet ar galit apibudinti baklazano skoni? nu kazkaip nera teke jo ragaut nei valgyt