siandieniniai pietus:
Suktinukai su marinuotais agurkais
karbonada pamusti, priprieskoniuoti, deti agurgo lazdeles, suvynioti, sutvirtinti dantu krapstukais, pakepinti ant sviesto, po to ipilti siek tiek vandens, patroskinti, deti saldytas darzoves (morkos su zirneliais) uzpilti grietinele ir patroskinti, i padaza iberti druskos ir pipiru.
Si karta neturejau plonai pjaustytos sonines, labai skanu apvynioti suktinuka dar sonine
Papildyta:
QUOTE(Masiania* @ 2008 11 12, 20:30)
O gal galetum gaminimo eiga papasakot? Kaip kukuliukus daryt?
issiverdi bulves, mes kai juos labai megstam tai verdu 1kg. bulviu ( 3 asmenim - man, MB ir vaikui) (kartais verdu su lupena, kartais nuskustas, skirtumo nelabai pajutau, labiau priklauso nuo bulviu rusies), atsala (geriausiai tai butu vakarykstes malt), sumali, suploji dubenelyje tas bulves, dalini i 4 dalis (pirstu perbreziu), isemu viena dali, i jo vieta dedu bulviu krakmolo, tiek kad susilygintu su likusiom bulvem, tada atgal isimta dali, iberiu ziupsneli druskos, imusu kiausinio tryni, viska sumaisau ir formuoju bandeles

jei miltingos bulves tai labai gerai lipdosi, visai prie ranku nekimba. uzverdu vandeni, sumetu i verdanti vandeni ir kai jau isplaukia, paverdu kelias min ir isimu (tik nepervirk, nes issilydis), nuvarvinu ir patiekiu
Esme ta, kad bulves su krakmolu reikia maisyti 4:1 santykiu
tikiuosi viska supratai