Įkraunama...
Įkraunama...

Ar būtinas popiečio miegelis?

kaip gerai kad vaikai miega g.gif
mano tai nenuvarysi nz kaip reikia
darzelyje taip pat nemiega visai ji sako As ramiai guliu.
Atsakyti
Dukra nepamenu kada nustojo miegoti pietų---na, ne miegalė buvo.Bet darželyje uzsnūsdavo,bendras reikalas toks.Bet be džiaugsmo. ax.gif
Jaunylis keturmetis anksti nustojo miegot pietų miegelio,maniau jau ir viskas.Bet išėjom į darželį...Ir ką jūs manot?Aga,pietų miegelio krenta pirmas ir kai jau žadina,tai jam dar būna mažokai miego...Ten džiaugiasi,kad jokių problemų...Na,o namuose...Nė mintelės apie dienos miegą.Labai retai,išimtinais atvejais.Jei važiuojam mašina...arba kai mama prigula šalia---kartais,beje,nulūžtu pirmoji,tada vaikas žadina:"motin,baik pasaką" smile.gif ...
Atsakyti
Mano jaunesnioji miega kasdien ir namie ir darželyje, o vyresnis tik darželyje, namie niekaip nepriverčiu. Vakar turėjau daug darbo, tai vieną paguldžiau vienam kambary, kitą kitma ir kaip nekeista po 20min. abu jau miegojo. Gal oras paveikė? g.gif
Atsakyti

Dukrytei 4 metukai, na darželyje ji priversta miegoti,tai ir miega, bet savaitgaliais niekaip neišeina pietų pamiegot. Bet pastebėjau tokį dalyką, pareina iš darželio pamiegojus pietų, tai paskui vakare labai sunku anksti paguldyt, nemiega nors tu ką, o va savaitgalį, kai nemiega pietų miego, tai vakare kaip krenta devintą valandą ir iki ryto miega ramiausiai smile.gif
Atsakyti
Manoji šešiametė miega ir darželyje (nors ten dažnai kiti vaikai trukdo), ir namuose bent 1,5 val. biggrin.gif
Atsakyti
Maniškis darželyje miega kaip užmuštas. Auklėtojų klausiu ar ilgai miega, ar užmiega (nes manie tai problema). Tai jos nustebusios sako: užmiega pirmas, atsikelia paskutinis. Kadangi jis miegalius, tai jam leidžiam ilgiau pamiegot ir žadinam paskutinį.

Va tada tai aš patyriau šoką blink.gif : darželyje miega, gerai valgo, o namie nors tu ką schmoll.gif . Užmiega tik itin pavargęs. Kartais visai nemiega (kas atsiliepia vakare), nevalgo. Vienu žodžiu: darželis mus gerai visais atvejais.
Atsakyti
Maniškis irgi darželyje miega, o namie tik jei mirtinai nusikalęs pavakare nulūžta. Bet jau tada aš stengiuosi neleisti užmigti, nes vakare be dvylikos nenuguldysi sad.gif . Man atrodo, kad darželyje veikia "bandos jausmas", todėl ir miega, ir valgo geriau biggrin.gif
Atsakyti
Maniškis jau nuo 3 metų pradėjo protestuoti prieš pietų miegą. Bet prikalbinu...dažniausiai. biggrin.gif Jeigu visiškai nepasiduoda įkalbamas, tai lieka nemiegojęs, bet čia tik savaitgaliais ir kai po ligos namuose būna. Darželyje priverstas miegoti, nors maždaug kas antrą dieną skundžiasi, kad ten nenori miegoti. ax.gif
Atsakyti
O mano 5-metis. namie po 2-3val miega, o darzely ne. Uztai darzely valgo, o namie ne. Suprasi cia biggrin.gif
Atsakyti
Mano penkemete jau nebemiega. O jaunesnioji 3 metuku dar vis miega.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyte_Ewa: 11 rugpjūčio 2005 - 09:33
Mes nemiegam, ir tik saugom, kad neuzmigtu pats pietu. Jam uztenka 10min nuluzti, kad pasikrautu keliom valandom, vat tada ir vargstam, neuzmiega iki vidurnakcio ir nakti atsikelia...Negerai mano vaikui daug miegucio biggrin.gif
Atsakyti
Na o mano mergyte(4,5m.) darzelyje miega kiekviena diena,bet va kai neina i darzeli tai miega tik tada kai as kartu miegu,ir labai jautri jau neatsikelsi,jeigu nori kad vaikas pamiegotu,tai tada pokaicio miegam abi smile.gif .
Atsakyti