Įkraunama...
Įkraunama...

Ar būtinas popiečio miegelis?

man tai iki siol mistika cool.gif , kaip darzelyje aukletojos uzmigdo juos? blink.gif namie taigi niekaip neiseina susitarti, kad pamiegotu, tai ir nemiegam jau seniai
Atsakyti
Mes kol neejom i mokyklele tai per diena po tris valandas ismiegodavo(iki 4m),o dabar jau galimybes nebeleidzia pietu miego pamiegot, bet savaitgali jai yra laiko butinai bent jau pora valandeliu ismiega thumbup.gif
Atsakyti
Labukas,mergaitės,
Aš čia iš viso pirmą žinutę rašau,bet galiu pasiporinti apie savo mažiaus pietų miegą,žinokit,mes jam į galvą įkalę,kad jeigu miegos pietų miego,tai greičiau užaugs...o tas mažius ir tiki ,ir žiauriai tiki,išmiega po 3-4 valandas. smile.gif Aišku tik vienas dalykas dar yra,mes einam i darbukus su savo vyriškiu taip aknstokai,tai ir savo spindulėlį keliam 7 val.iš ryto,gal dar ir dėl to nori miegoti dieną,bet abu su diduku sugula,pasižiūri Tom and Jerry multikus ir parpia sau abu.O vakare miegelio apie 22 val.einam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ofa @ 2005 01 21, 11:27)
man tai iki siol mistika cool.gif , kaip darzelyje aukletojos uzmigdo juos? blink.gif  namie taigi niekaip neiseina susitarti, kad pamiegotu, tai ir nemiegam jau seniai
Mano merge 4 metų be jokios mistikos darže parpia po kelias valandas, nes kai einam daržan keliam ją prieš 7 - ias. O kai būnam namie knarkia ryte iki 10 - os valandos - tai ko benorėti, kad pokaitį miegotų. schmoll.gif
O vyresnėlis nuo 3 mėn. tik krtą per dieną miegodavo, o pietų miegą 1 erių metų metė. yess.gif Tikrai sutinku, kiek vaikų, tiek miegų ax.gif
Atsakyti
Zivilike, kvieciame prisijungti prie penkiameciu burelio stai cia http://www.supermama...showtopic=16364 4u.gif
Atsakyti
Mano berniokas jau nuo 4metu nebemiega, bet nakti miega nuo 9vakaro iki 8,15 ryto, todel sakyciau uztenka, o dar i darzeli eina i nemiegancia grupe, nes man kazkaip gaila vaiku, kai jie tenai vos ne puse laiko lovoje praleidzia. Maziukam tai reikia pietu miegelio, bet 6,7 metuku vaiku tai tikrai gaila, nes didesne ju dalis jau pietu nebemiega smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Živilikė @ 2005 01 21, 16:32)
bet galiu pasiporinti apie savo mažiaus pietų miegą,žinokit,mes jam į galvą įkalę,kad jeigu miegos pietų miego,tai greičiau užaugs...o tas mažius ir tiki ,ir žiauriai tiki,išmiega po 3-4 valandas. smile.gif 

O žinok jūs savo mažojo neapgaudinėjat... medicina įrodžiusi, kad vaikai auga miegodami... štai dėl ko miegas toks svarbus kūdikiams, kurie pramiega po 14-18 val. ir žinoma didesniems vaikams jis taip pat svarbus...
Atsakyti
4u.gif
na mano mazasi-didysis irgi miega pietu miega nuo 2val -4 val. labai ivairiai. Bet ir tenka pakovoti del to miego. As va esu isitikinus, kad dar pradinukam reikia pietinio pogulio, kad ir labai trumpo. Na o jei pasakau, kad pamiegos ir augs geriau, greiciau uzaugs, tai man atrezia:
- as noriu but mazas!!
Gal kad mazesni broli turi g.gif bet ka tenka ir man atsigulti su vaikais "GROZIO" miegelio mirksiukas.gif
Atsakyti
Mazasis dar miega (nors stengiuosi zadinti po 1,5 val., kad paskui vakare greiciau uzmigtu). O pries pora menesiu pastebejau, kad vyresneliui sunku uzmigti diena, prasivarto valanda, bet neuzmiega, tai dabar jau nebemiega. Uztat vakare greit uzmiega.
Atsakyti
Pas mane kartais miega kartais ne, jei uzsizaidzia tai ir netrugdau ax.gif O jei bastosi nuo vieno kampo i kita tada Saldziu sapnu ax.gif
Atsakyti
Darželyje kartais užmiega, o kartais tik paguli. O namuose jau nuo keturių metų nebemiega.
Atsakyti
Maniske nors yra keturiu metuku, bet stengiuosi paguldyti pietuku, nes be pietu miego vakare neimanoma susitvarkyti, tiek isdykusi, tiek verksniuke, todel kol galit patarciau migdyti. 4u.gif
Atsakyti