Įkraunama...
Įkraunama...

Ar būtinas popiečio miegelis?

Mano trimete miega pietu, jei nemiega sunkus vakaras buna dazniausiai.
Atsakyti
zinoma kad butinas bent jau mano 3 metuku dukrytei tai matau kad dar tikrai jo reikia, nes jei nepamiega tai vakare buna pikta ir pervargusi rolleyes.gif nors kartais jau ir pamaistauja sako nenoriu, as jau didele, tad kai nenori ir neverciu..bet siaip stengiuosi kad kasdien bent valandele numigtu smile.gif
Atsakyti
pritariu-pietų miegas vaikui yra labai gerai, tačiau mano 3,5 metukų dukrytė jau keletą mėnesių nebemiega pietukų dėl triukšmo name...ir seniau sunku būdavo užmigdyt, o dabar tai praktiškai neįmanoma...o vakarai būna irzlūs, deja smile.gif
Atsakyti
Mano 3,5 metuku taip pat miega pietu, net po 2 val , bet kaip pasiulau eiti miegoti, tai sunkiai sutinka, bet kaip uzmiega tai knarkia net thumbup.gif Nes jeigu nera galimybes pamiegoti, vakare buna pikta ir kartais 20val jau uzmiega. Vyresnioji 5metai, saviatgaliais namie nebemiega jau metus laiko, nors darzely sake puikiai miega pietu.
Atsakyti
sunui 3 metai bet iki siol miegam pietu miegelio, ei nepamiega tai buna irzlus vakare arba kartais uzmiega kokia 7 val vakaro ir atsikelia 4 ryto, tad manau reikalingas tas popietinis miegas drinks_cheers.gif
Atsakyti
mum 4 metai jau senai diena nemiegom
Atsakyti
Miega ir nezinia kiek miegotu,po 3 val.einu zadinti smile.gif
Atsakyti
Dukrytei 3 metukai, tai jau 4 menesiukai kai pietu miegelio "nenuvarysi". Ryte keliasi 9-10 h o vakare eina miegoti apie 23h
Atsakyti
QUOTE(Austutesmama @ 2013 05 31, 13:00)
Dukrytei 3 metukai, tai jau 4 menesiukai kai pietu miegelio "nenuvarysi". Ryte keliasi 9-10 h o vakare eina miegoti apie 23h

wow bigsmile.gif ir taip ilgai ishbuna nenuvargusi? pas mus, jei nemiega pietu, tai grybu karas i vakara jau lotuliukas.gif keliasi apie 8, pietu miegas 1-5 pm kazkur miegot eina 9 pm 4u.gif
Atsakyti
Mums 3.5 labai jau nenoriai eina diena miegoti, bet kai pamiega bent valanda buna geresnes nuotaikos vakare thumbup.gif Jei nemiega diena kai kokia 8 val. vakare nulusta, pamiega 15 min. ir labai blogos nuotaikos atsikelia koki pusvalandi verslena doh.gif
Atsakyti
butinas 4u.gif mano 4metis su pykciais bet eina miegot,vakare geresnes nuotaikos smile.gif
eina miegot 8,keliasi 7,pietu miegas nuo 13iki15val ax.gif
Atsakyti
mano mazoji nemiega nuo 2, o va mazajam dabar 3 bet jam miegelio reikia
Atsakyti