Mano trimete miega pietu, jei nemiega sunkus vakaras buna dazniausiai.
zinoma kad butinas bent jau mano 3 metuku dukrytei tai matau kad dar tikrai jo reikia, nes jei nepamiega tai vakare buna pikta ir pervargusi
nors kartais jau ir pamaistauja sako nenoriu, as jau didele, tad kai nenori ir neverciu..bet siaip stengiuosi kad kasdien bent valandele numigtu

Mano 3,5 metuku taip pat miega pietu, net po 2 val , bet kaip pasiulau eiti miegoti, tai sunkiai sutinka, bet kaip uzmiega tai knarkia net
Nes jeigu nera galimybes pamiegoti, vakare buna pikta ir kartais 20val jau uzmiega. Vyresnioji 5metai, saviatgaliais namie nebemiega jau metus laiko, nors darzely sake puikiai miega pietu.

sunui 3 metai bet iki siol miegam pietu miegelio, ei nepamiega tai buna irzlus vakare arba kartais uzmiega kokia 7 val vakaro ir atsikelia 4 ryto, tad manau reikalingas tas popietinis miegas

mum 4 metai jau senai diena nemiegom
Miega ir nezinia kiek miegotu,po 3 val.einu zadinti

QUOTE(Austutesmama @ 2013 05 31, 13:00)
Dukrytei 3 metukai, tai jau 4 menesiukai kai pietu miegelio "nenuvarysi". Ryte keliasi 9-10 h o vakare eina miegoti apie 23h
wow

Mums 3.5 labai jau nenoriai eina diena miegoti, bet kai pamiega bent valanda buna geresnes nuotaikos vakare
Jei nemiega diena kai kokia 8 val. vakare nulusta, pamiega 15 min. ir labai blogos nuotaikos atsikelia koki pusvalandi verslena

butinas
mano 4metis su pykciais bet eina miegot,vakare geresnes nuotaikos
eina miegot 8,keliasi 7,pietu miegas nuo 13iki15val

eina miegot 8,keliasi 7,pietu miegas nuo 13iki15val

mano mazoji nemiega nuo 2, o va mazajam dabar 3 bet jam miegelio reikia