Mano mergina nemiegojus pietu buna labai pikta, vaikas visai visai kitoks pamiegojes nors pusvalandi, todel kasdien (beveik) miegam po valanda mazdaug

As uz pietu miega bent iki pirmos klases
Maniskiai miega pietu butinai- sventas reikalas...jei buna isimciu ir nemiega, tai vakare nebesusikalbam..

Maniskiai miega pietu butinai- sventas reikalas...jei buna isimciu ir nemiega, tai vakare nebesusikalbam..
Sveikos, mano berniukui 6 ,mes dar einam pietu pamiegoti ir as uz tai ,kad reikia pamiegoti nors valandelei.Jei neguldai ir nemiega ,bet daug geriau jauciasi pamiegojes

pas mus pietu miegas 1pm-4/5pm
kartais sunku suplanuot iki/po laika, tai buna be miego
tad po to jau, grybu karas i vakara prasideda

as manau jog butinas, be jokiu islygu, tada 3 mete mergina buna visai kitokia, pailsejus zvali, miegam nuo 1,5-4 val.
As irgi tik uz pietu miegeli, bent jau kokia valandele, tada ir oziukai i svecius neuzsuka, ir nakti ramiau miega, kai nepervargsta per diena

Manau petų miegas būtinai reikalingas jei vaikas anksti atsikelia ryte, maniške 3,5m jei ryte atsikelia 9 val. tai be problemų ištempia iki 9 vakaro ir, o jei dar pamiegotų pietų, tai paskui soka iki 23 val.

Zinau, kad pietu miegelis labai reikalingas, turiu pazystamu, kuriu pirmokai eina miegoti, puikiai sekasi mokslai
Bet maniskai nenuori eiti miegoti, gulasi velai, nors anksti reikia i darzeli, darzelije irgi retai kada uzmiega

Bet maniskai nenuori eiti miegoti, gulasi velai, nors anksti reikia i darzeli, darzelije irgi retai kada uzmiega

Maniske visiskai nenori pietu miegelio vargdavom ir mes ir jinai kol uzmigdavo kol nusprendem nesikankint dabar jau nebemiegam vakare devinta jau jinai krenta ir miega
Mes miegam, vyresnelis 7 m tai jau nemiega, buna paguli ir tiek , buna guledamas ir nuluzta, kiti mazieji miega visada , retai kada neguldom
manau kad butina pamiegoti, mano panos abi nemiegojusios buna lb piktos, juk vistiek pervargsta, tad valandziuke kai numiega visai kitokios nuotaikos atsikelia