Įkraunama...
Įkraunama...

Ar būtinas popiečio miegelis?

mano uosviene migdo anukus nori jie to ar ne. ohmy.gif
as pritariu, kad miegas vaikui reikalingas.bet visai kas kita, kai jis migdomas tada, kai yra zvalus ir pilnas gyvybes, veiklos. sad.gif
nuo vaiko priklauso- vienas miega ilgiau, kitas trumpiau.
pvz. mano dukra zaidzia, o mociute ja varo gult, tai sukelia tik jos susierzinima. mad.gif
didelis skirtumas tarp normalaus ir dirbtinai sukelto miego. huh.gif pastebejau, kad taip per prievarta migdoma dukra tampa nervingesne.
dabar jai 5.8 as jai leidziu ir nemiegot savaitgaliais, jeigu ji nenori. miega pakeiciam knygeles paskaitymu smile.gif
Atsakyti
Maniskis 3 metuku irgi pradejo vaidinti dideli ir dabar peitu miegas mums, kaip didziausia tragedija sad.gif Su didziausiom asarom einame miegoti, o darzeli tai net nuo aukletoju nepatogu, saukia rekia, net nurengti nesileidzia, jai paguldo,tai lovyteje dainuoja, eilerastukus deklamuoja, o galiausiai pradeda sukaut ir visus vaikucius prikelia. ohmy.gif Keliames 7 ryte, o pietuku, niekaip neuzmigdom huh.gif Na, net nezinau, kuom cia viskas baigsis, ar jis mus, ar mes ji nugalesim rolleyes.gif
Atsakyti
as savosios niekuomet neverciu eiti miegot pietu miego.kasdien darzelyje ji miega,o savaitgaliais mes kartais dukryte paliekam pas senelius.tai jei tenka eit miegot pietu miego,nes jai labai patinka "klausytis" mociutes pasaku rolleyes.gif
Atsakyti
Mums dar nei karto nebuvo tokios problemos, kad nenorėtume pamiegoti dieną. Vyresnėliui 4,8 m, o Mažiui 2,3 m. Didysis eina į darželį, ten visą laiką miega ir auklėtoja sako, kad beveik kiekviną dieną reikią jį iš lovos versti... biggrin.gif Tai ir savaitgaliais pavalgęs pietus pats žingsniuoja į tualetą ir į lovą smile.gif . Miega kokias 2 valandas...
Mažius būna su aukle namie, tai ar savaitgais, ar šiokia diena - didelio skirtumo nėra - miegam pietų su noru. Pavalgęs pats sako "liu liu", keliauja į miegamą, maunasi kelnes ir virsta į lovą. thumbup.gif
Vakare abu į lovytes keliauja apie 21 val., ryte keliasi apie 7 - 7:30 ir visai nesvarbu kokia savitės diena...
Mano nuomone, jei tėvai nenori turėti problemų dėl miegelio ir neužmigimo laiku, reikia labai rimtai laikytis rėžimo ir visą laiką vienodai eiti miegoti tiek dieną, tiek vakare. Patikrinta thumbup.gif Mes dažnai aukojamės dėl miegelio, savaitgaliais anksčiau dryžtam iš svečių, kad būtų išlaikytas rėžimas, bet atsigriebsim kai užaugsim... rolleyes.gif
Atsakyti
Mano vaikai miegaliai biggrin.gif
Vyresnis iki 5 metuku graziai draugavo su pietu miegeliu. Darzely miegodavo, o kai neidavo - namie. Kartais sunku budavo ikalbet atsigult, bet jei neatsiguldavo tai siaubas kas budavo vakare. mad.gif O dabar, budamas 6 irgi pamiega. Ne kasdien, bet kas antra tai tikrai biggrin.gif . Vakare 21-22 val i lova, ryte 6-7 keliasi, ir dar pietu pamiega biggrin.gif
Atsakyti
Problemu su miegeliu ir mes turejom
Diena miegoti tikrai maniskiui nesinori jau seniau ,jam dabar 3,9 m.
Bet jis keldavosi 10v. ir eidavo 21,3 miegelio .Kada gi spesi dar pamiegot ? biggrin.gif
Graziuoju susitart nepavyko , o bloguoju ne nesistengiau. Pasiskaiciau literaturos apie tai ,pasirodo vaikas pasirenka pats kas jam geriau ,ir jei ismiega 12 val per diena tai to pilnai uztenka
Bandem eiti i darzeli ,pirmomis dienomis buvo tragadija ,bet greitai persilauze ir miegojo kartu su vaikais .TIk pazadinti reikdavo aukletojoms biggrin.gif . Bet tada iskilo kita problema miegoti eidavo 11 val, tai ir ziema .Mums tegdavo irgi nemiegot .O mes megstam pamiegot biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O mes tai jau nuo 3 metuku miegucio diena visai nebeinam, kai namie, tik darzely aukletojos privercia, o as neprievartauju, zinau, kad jei bus pavarges, pats uzmigs, o jei versi, tai verks ilgai ir vis tiek neuzmigs
Atsakyti
manajam vaikui virš 3 metų, bet jis nemiega pietų miego, pervargsta , o vakare tiek siautėja, neklauso; kartais būna kad pamiega dieną, tai labai paklusnus vaikas būna, patarkit kaip užmigdyti, man sudėtinga , kad dar namie yra ir mažas kūdikis, kuris kartais išblaško visus miegus...
Atsakyti
Maniškiui 2.5 .Lopšely miega, o namuose ne. Ir tada nuo 18 val gali išprotėti,pats nežino ko nori. Nors kai pietų metas aš jį guldau, pati šalia guluosi kad tik užmigtų.Niekaip neužmiega.
Atsakyti
Aš turiu 5 metų mergaitę -bijo pietų miego kaip velnias kryžiaus. Nemiega jau nuo 3 metų. Ir nekankinu, nes kai paguldau migti -pati
3 kartus užmiegu, kol ji rimtai užmiega. Arba gerai reikia papurtyti, kai kantrybė baigiasi -tada cik -ir miega. Bet kodėl gi vaiką purtyti, juk negerai. O kai jau įminga -miega 3 ir daugiau valandų, kelių į repeticiją vežt -zirzia , sako, noriu miego. Tai va, man kaip ir neappsimoka jos migdyt -kai užmiega, problamų daugiau po to. Tikiuosi, kai pradės eiti į mokyklą, krūvis smegenims padidės -pati norės pailsėti.
Atsakyti
vyresnelis nuo 2.8 metu nebemiega pietu. ish pradzhiu pavargdavo i vakara, darydavosi irzlus. bet paskui pradejom vakare ankschiau guldyti ir viskas susitvarke (ishmiega nuo 9.30 vakaro iki 8.30 ryto - ty 11 val.). jeigu dabar kartais pasitaiko, kad uzhmiega po pietu - vakare siauchia iki vidurnakcio.
Atsakyti
mano mazyliui jau beveik 4 metukai. namuose jis pamiega kokia valanda. bet jei tuo laiku ateina jo kuma, tai miegot neina ir viskas. bet jei nepamiega diena tai paskui vakare buna labai didelis zyzla. tai kaip nors stengiuos ikalbet eiti miegoti. dazniausiai pavyksta clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti