Įkraunama...
Įkraunama...

Ar būtinas popiečio miegelis?

Sveikutės, noriu paklausti, ar kai vaikai neina į darželį, namuose kasdien juos migdote pokaičiui?
Mes tai faktiškai niekada nebemiegam per pietus, nes daug kur norim nuvažiuot kartu reikalų tvarkyt, ar į gamtą, ar į svečius, ir tas miegas kaip ir "ne į temą", be to, vaikai jau seniai be to miego puikiausiai ištveria dieną...
Migdau dieną, tik tais atvejais, kai vaikai serga, ir , pavyzdžiui,man  reikai pasimokyti, tai norėdama turėt daugiau laiko, paguldau jas.O ką jūs apie tai manot, ar tokio amžiaus vaikams pietų miegas būtinas?Pamenu viena pažįstama savo vaikus guldydavo pokaičiui savaitgaliais net 2, 3 klasėj ohmy.gif.........
Atsakyti
Mano 7.5 metų pirmaklasė dukra visada eina pietų miego. Niekada jos neverčiau prievarta,tiesiog ji pati taip nori.Aišku, pasitaiko situacijų, kuomet neišeina pamiegoti po pietų.Tikrai nematau nieko blogo, kad ji nori  pietų pogulio, netgi džiaugiuosi tuo, juk vaikas pavargsta mokykloj.Manau, tai priklauso ir nuo vaiko individualių savybių. Pavyzdžiui  draugės dukra jau nuo 3 metų jokiu būdu nebegula pogulio. O maniškė lai miega, kol pati to norės  :)
Atsakyti
tai nuo individualiu savybiu irgi priklauso, bet gal ir tevu nuomone apie tai svarbi, jeigi visada guldysim, pripras, ir pati nores gal but, va o del amziaus klausimas iki kada, va mano vyras iki siol miega, jeigu tik gali ;D

maniske miega visada, labai labai retai, gal karta i kelius men. buna kad nepamiega, tada kokia 5-6 val i lovyte ir liulia iki ryto  ;D tad kartais reikia mum laisvo vakaro, neguldom ir vakaras musu  ;D O siaip reikia ji miego labai, nes duodasi, sienom lipa pavargsta, o taip mpamiega, elementai motoriuke pasikrauna - ir vel i trasa ;D
Atsakyti
Mano trimete mergyte miega kasdien na nebent kas sutrukdo, miegot labai nenoriai eina bet jeigu nepamiega nedatraukia iki vakaro zyzia oziuojasi nu siaubas kazkos jai labai reikia miegelio.
Bet va planams visiems tai trukdo praktiskai puse dienos turi sedet namuose, bet gi turi laikytis tokio rezimo nes paskui i darza neatsikelia.
Atsakyti
Sveikos merginos, na kas liecia miega....manajam dar tik 4.5m. bet manau jam miegas butinas, nes vakare kartais sekasi sunkiai susikalbeti ir is kazkur atlekiauja "oziukai"  ;D aiksu tai didele reiksme turi ir tai kad jis lanko darzeli, o ten miegas butinas, o dar jei vaikas pats to nori, kodel gi ne smile.gif
Atsakyti
Mano 5mete jau nemiega diena...Na darzely tai aisku,bet savaitgaliais nepriversciau.Nebent labai nuvargsta,tai beziuredama multikus buna uzmiega sededama ;D
Atsakyti
Na o as savishkiu tycia neguldau pietu miego nors is darzo po pietu pasiimu. Labai paparstos priezastys, jei pamiega pietu, kas ivyksta po ilgo ikalbinejimo ir kokios valandos vartymosi, tai vakare neuzmiega iki 11 o ir 12 val. prisigalvoja visokiu baisu pabaisu ir pan. o ryte neatsikelia :smile.gif
Kai nemiega pietu -viskas ciki puse devyniu i lovytes, septinta is lovyciu ir visi laimingi. Tiesa pietu miego laikas vis dar ramiam poilsiui skirtas, knygom, piesimui filma paziuri koki.
Atsakyti
Na,mano vaikinas is tu nemieganciu -popietuko ;)Nustojo miegoti pietu miega kai jam buvo 3metai ir po sia diena jo nepaguldysi,i metus buna pora kartu kai uzmiega ant sofutes wink.gif
Vakare eina miegoti 11-30,ryte 8-30 jau buna zvalus wink.gif
Atsakyti
o maniskis jau 5.5 metu bet popiecio miego eina . PO jo kur kas aktyvesnis smile.gif siaip jau buvo bandes lyg ir nebemiegoti.. bet  savaitele nenorejimo praejo ir vel gerai:miega po 1 ar net 3 valandas:)  o del reikejimo manau kiekvienam vaikui individualiai-  jei vaikas tikrai neuzmiega ir mama vargsta kelias savaiteles ar menesi su  popiecio migdymu.. tada  reikia jo atsisakyti:)
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Malonu prisijungti prie jūsų.
maniškiui 4.5, tai jau nelabai nori gulti popiečio savaitgalį. Bet taip dar geriau - galime kur nors kartu važiuoti  ;)
Atsakyti
maniskei jau greit 4m,bet jau nuo 3m nebemiega, mums labai patogu,nes miegoti eina nuo 8 iki 9 val ir keliasi 8 val.,puikiai istempia visa diena :Djei kur keliaujam masina,beveik visada uzsnusta,o tada jau be 11 val. neuzmiega wink.gif
Atsakyti
Maniskis (6,5m.) tai miega tik tuo atveju, jeigu su juo atskirai susitari. Pvz. pries naujus metus, arba nori penktadieni vakare ilgai kompiuteriu zaist, o sestadieni ryte anksti keltis filmuku ziuret. Tada liepiu diena miegot, susitariam ir miega. O nesusitariam, tai ir nemiega smile.gif O as pati tai galiu miegot bet kada, be jokio susitarimo, taigis man irgi atrodo, kad nuo amziaus cia niekas nepriklauso, tik nuo organizmo biggrin.gif
Atsakyti