Įkraunama...
Įkraunama...

Gausus prakaitavimas

QUOTE(Yolka @ 2012 12 04, 17:50)
toks, berods ~40lt grubiai

as tarkim uz 20ml moku apie 20-25lt.. smile.gif Beje, praeita karta pirkau 60ml talpos buteliuka ir net nesunaudojus viso reikejo ismesti lauk, kadangi baigesi jo galiojimo laikas.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *panteriuke*: 04 gruodžio 2012 - 18:15
QUOTE(*panteriuke* @ 2012 12 04, 15:34)
Super, kad atsirado ir Lietuvoje..  thumbup.gif na nezinau kainu skirtumo..,idomu butu suzinoti, kiek Lietuvoje kainuoja..?  smile.gif

man atrodo apie 40 lt, bet tiksliai nezinau smile.gif
Atsakyti

! 
Primename, kad forume:

- draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

Atsakyti
QUOTE(aukse555 @ 2012 07 18, 15:51)
laba  smile.gif as turiu bedu su ranku prakaitavimu, ko tik neisbandziau... verysad.gif
gal kas esate naudojusios ar girdejote atsiliepimu apie Perspi Guard? sios rusies produktu yra skirtu ir kojoms, ir pazastims, tinka ir rankoms smile.gif

man visiskas vandeniukas.nors as turiu problemu su skydliauke kal todel,bet dricloras sustabdo g.gif
Atsakyti
kaip manote ar galima naudoti Driclor nėštumo metu? niekur nerandu jokios informacijos.
Atsakyti
QUOTE(just...me @ 2013 04 22, 14:07)
kaip manote ar galima naudoti Driclor nėštumo metu? niekur nerandu jokios informacijos.

tikrai ne; pati pagalvokit kokios stiprios medziagos ten naudojamos;
be to as tikrai turejau diclora,kur informaciniame lapelyje buvo parasyta "nerekeomenduojama nesciosiom";
taip , kad pakentekit, pasaugokit mazaja gyvybe.
Atsakyti
QUOTE(aukse555 @ 2012 07 18, 14:51)
laba  smile.gif as turiu bedu su ranku prakaitavimu, ko tik neisbandziau... verysad.gif
gal kas esate naudojusios ar girdejote atsiliepimu apie Perspi Guard? sios rusies produktu yra skirtu ir kojoms, ir pazastims, tinka ir rankoms smile.gif

Naudoju pazastims ir kojoms - labai patenkinta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2013 04 22, 22:01)
Naudoju pazastims ir kojoms - labai patenkinta bigsmile.gif

Mane irgi anksčiau vargindavo baisus prakaitavimas. Prakaitavo tiek rankos, tiek kojos(būtent vasaromis) ir, žinoma, pažastys (ir žiema, ir vasara). Buvau išsityrus skydliaukę, tai nieko nerado. Jau pradėjo nervinti tas prakaitavimas, ypač pažastų, nes nespėji apsivilkti kokios bliuskutės ir žiūrėk jau šlapia doh.gif o rankos,kad šlapdavo irgi bjauru, nes rašant visi lapai kartu šladavo ax.gif nors ir su pėdoms tas pats, vasara negalėdavau nešioti tapkučių per pirštą.. Tai jau buvau apgalvojus,kad gal verta susileisti botuklino injekcija į pažastis, bet jos nėra ilgalaikės, o dar kai kainą sužinojau tai ir noras atšoko biggrin.gif, tuomet naršydama internete netyčia atradau "gėrį", kuris man padėjo smile.gifsmile.gif tai - ODOREX, ir poveikis geras, ir kaina nedidelė, o vartojau kaip buvo nurodyta. Ir dabar jau manęs nebevargina toks prakaitavimas, koks buvo thumbup.gif tad labai džiaugiuos rezultatais bigsmile.gif
Atsakyti
Na ziurinejau temute, yra patarimu koju, pazastu, delnu prakaitavaimui mazinti, bet veidui nieko neradau. Visada rasoju, o karsta diena, veidas slapias, kosmaras doh.gif Pasidalinkit, kaip kovojat su veido prakaitu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(just...me @ 2013 04 22, 14:07)

natūralus būdas kaip sulaikyti prakaitavimą ir prakaito kvapą: į sodą įlašinti keletą lašų vandens, pasidaryti skystoką košelę ir ja tepti pažastis.

Pliusai: 1. visiškai panaikina prakaito kvapą, 2.nebrangu. smile.gif

Minusai: 1. prakaitavimo 100 procentų nesustabdo, tačiau visiškai nebesijaučia jokio nemalonaus kvapo (soda, kaip žinia,konservantas) 2. tepa juodus drabužius.

šiuo receptu pasidalino moteris, kurią kamavo stiprus prakaitavimas ir kuri jau buvo praradusi viltį surasti veiksmingą priemonę, na o botulino leistis nenorėjo. siūlau išbandyt. smile.gif

Atsakyti
Esu kažkada bandžiusi su soda, bet schmoll.gif . Na taip, nemalonų prakaito kvapą gal ir pašalina, bet nemažina/nestabdo pačio prakaitavimo. Bent jau man.
Driclor man pakanka naudoti vienąkart per savaitę. Tikrai nuostabus dalykas. Minusas - labiau prakaituoja veidas unsure.gif Ir pasitepus juo truputį niežti/graužia pažastis, bet pakenčiama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hassel: 06 birželio 2013 - 17:43
QUOTE(Hassel @ 2013 06 06, 19:43)
Esu kažkada bandžiusi su soda, bet  schmoll.gif  . Na taip, nemalonų prakaito kvapą gal ir pašalina, bet nemažina/nestabdo pačio prakaitavimo. Bent jau man.
Driclor man pakanka naudoti vienąkart per savaitę. Tikrai nuostabus dalykas. Minusas - labiau prakaituoja veidas  unsure.gif  Ir pasitepus juo truputį niežti/graužia pažastis, bet pakenčiama.

Soda pašalina nemalonų kvapą visiškai. Ir prakaituojama ne taip gausiai. Man svarbiausia, kad nebūtų kvapo, o prakaitas vis tiek turi pro kažkur pasišalinti - taip sutvarkytas mūsų organizmas. Na, kaip Jūsų atveju, vartojant Driclor labiau prakaituoja veidas.

Nuo Driclor man totali alergija ir kai dar žinai, jog tai klaikiai nesveika....
Atsakyti