Įkraunama...
Įkraunama...

Gausus prakaitavimas

La,deja as taip pat turiu sita nemalonia problema.Isbandziau viska ,visus prespirantus ,pigesnius ir brangesnius bet po savaites vel tas pats .Prakaituoja delnai ,pedos,pazastys visur kur yra prakaito liaukos blush2.gif Man buvo pripazinta thairojdo sutrikimas as db vartoju vaistus (visam gyvenimui),bet prakaito man nesustabde.Buvau pas gb bet vel jie man kalba ta pati ,naudoti prespirantus,arba botoksa.Sake kad cia gali buti is nervines sistemos tas prakaitavimas,tai nebezinau nei ka daugiau begalvoti.Nuo kvapo yra lb gerai vandenilio peroksidas ,plauti batus su vatele pamirkius ir kojytes kas diena ,po kokiu dvieju savaiciu pasijaus rezultatas.Man sitas budas padejo ,kvapa isnaikinau ir gan ilgam.Tikiuosi jum pades. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, o as noriu paklaust gal kas bande sveicaru firmos JV cometics gaminius nuo gausaus prakaito? Pvz, ACH20 ar ACH30. Ten ju visa linija nuo prausiklio prakaito kvapui mazinti iki deziku ir losijonu visiems galams.
Kiek skaiciau reklamos tai atrodo stebuklingas, o kaip tikroveje?
Dar mano broliui gyditojas kazkada buvo pasiules toki namini prakaito mazinimo buda - gerti razinu kompota kasdien bent po stikline. Nuplautas razinas pavirti ir gerti, broliui padejo.
Is deo tai labiausiai padejo DR. Nona kaina ape 60 lt bet uztenka pusantru metu, na tik aisku po 3 metu pripratau ir jau nebe toks veiksmingas.
Atsakyti
QUOTE(Maskviete_aviete @ 2012 06 17, 22:32)
Sveikos, o as noriu paklaust gal kas bande  sveicaru firmos JV cometics gaminius nuo gausaus prakaito? Pvz, ACH20 ar ACH30. Ten ju visa linija nuo prausiklio prakaito kvapui mazinti iki deziku ir losijonu visiems galams.
Kiek skaiciau reklamos tai atrodo stebuklingas, o kaip tikroveje?
Dar mano broliui gyditojas kazkada buvo pasiules toki namini prakaito mazinimo buda - gerti razinu kompota kasdien bent po stikline. Nuplautas razinas pavirti ir gerti, broliui padejo.
Is deo tai labiausiai padejo DR. Nona kaina ape 60 lt bet uztenka pusantru metu, na tik aisku po 3 metu pripratau ir jau nebe toks veiksmingas.

LA.as naudojau AHC20 ,isdziovina iskarto bet man pramusa vistiek po kazkiek laiko nes as lb daug prakaituoju ,ziurint kaip smarkei jus prakaituojate.
O sitas razinu kompotas sustabdo ilgam prakaitavima?ir kiek ilgai gerti ji reiketu?As pradejau prakaituoti nuo pazastu ,db ziuriu visas kunas sudreksta jeigu kaska darau greiciau...Tai galvoju pabandysiu jusu rekomenduojama buda ,dekui kad pasidalinate informacija. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(samand1s @ 2012 06 18, 21:34)
LA.as naudojau AHC20 ,isdziovina iskarto bet man pramusa vistiek po kazkiek laiko nes as lb daug prakaituoju ,ziurint kaip smarkei jus prakaituojate.
O sitas razinu kompotas sustabdo ilgam prakaitavima?ir kiek ilgai gerti ji reiketu?As pradejau prakaituoti nuo pazastu ,db ziuriu visas kunas sudreksta jeigu kaska darau greiciau...Tai galvoju pabandysiu jusu rekomenduojama buda ,dekui kad pasidalinate informacija. 4u.gif

Aciu uz ats. O Jus AHC20 naudodavot is vakaro ar ryte?
Ta razinu kompota tai as nepamenu kiek brolis gere, menesi tai tikrai, bet jam labai patiko tai jis kasdien su dziaugsmu virdavo stikline ir gerdavo.
Atsakyti
O kokius siūlytumėte naudoti preparatus nuo kojų prakaitavimo?
Atsakyti
QUOTE(Grazusis Pranas @ 2012 06 20, 10:51)
O kokius siūlytumėte naudoti preparatus nuo kojų prakaitavimo?

http://www_antipersp...o...=21&lang=lt
Atsakyti
QUOTE(lauriuksis @ 2012 05 08, 13:55)
turiu ir as sita problemele,pazastys tiesiog slapios,niekas nepadeda.

Aš išbandžiau odorex losijoną ir tikrai padeda nuo pažastų prakaitavimo...bet kai nį naudoju, labiau prakaituoja rankos. Bet jau geriau rankos, nei pažastys šlapios. blink.gif
Atsakyti
laba smile.gif as turiu bedu su ranku prakaitavimu, ko tik neisbandziau... verysad.gif
gal kas esate naudojusios ar girdejote atsiliepimu apie Perspi Guard? sios rusies produktu yra skirtu ir kojoms, ir pazastims, tinka ir rankoms smile.gif
Atsakyti
delnai, kojos... ech...

o aš apskritai labai prakaituoju. tarkime vaikštai po parduotuves, ar šiaip kur, kol lauke lyg ir viskas ok, bet tik įeini į aplinką, tai tiesiog taip pradeda prakaitas mušti, net kakta, panosė visa lašeliais beria. pažastys visada šlapios. tiesiog žiauru. iš dalies nekenčiu dėl to vasaros, nes pavargsti prakaituoti, kaip pirtį vaikštai visada. net žiemą, jei tenka daugiau judėti prakaituoju... žiauru.

aišku manau prblemos su skydliauke (nes nuo 9 klasės turiu strumą), taigi praktiškai pusį gyveinimo), antsvoris... fizinio krūvio nebuvimas... nors čia greičiau kaž-koks įgimimas, nes kiti žiūrėk būna dar storesni už mane ir neprakaituoja.

dėl pažastų, buvau atradus antiprespiranta, kuri nakčiai patepus, diena neprakaituodavo pažastys taip baisiai, bet deja, jis visgi žalingas sveikatai, tai kazkaip sad.gif
Atsakyti
jau yra ir Lietuvoje, Euro vaistinese 4u.gif nebent kaina zenkliai skirtusi, tada zinoma apsimoka siustis smile.gif
Atsakyti
Super, kad atsirado ir Lietuvoje.. thumbup.gif na nezinau kainu skirtumo..,idomu butu suzinoti, kiek Lietuvoje kainuoja..? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*panteriuke* @ 2012 12 04, 16:34)
Super, kad atsirado ir Lietuvoje..  thumbup.gif na nezinau kainu skirtumo..,idomu butu suzinoti, kiek Lietuvoje kainuoja..?  smile.gif

toks, berods ~40lt grubiai
Atsakyti