Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Irėja @ 2008 11 11, 22:34)
kiek kainavo dabar tikrai nebepamenu. o konsistencija - toks apyskystis lengvas kremas smile.gif

o tai mazdaug kiek gali but? iki 50? iki 100? biggrin.gif
Atsakyti
neseniai nusipirkau alterros 3in1 valomaji pieneli 4u.gif neelergizuoja, viskas ten su juo gerai, oda svelnute, nu bet jau kvapas doh.gif doh.gif (o raso, kad bekvapis) nu man grynas formalinas doh.gif doh.gif (cia medikes mane supras geriausiai biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2008 11 11, 22:35)
Taigis plaunu plaukucius Urterkram sampunu su rasulo moliu ir dziaugiuosiu  lotuliukas.gif  sampunas visai gerai putoja ir visai nesiurkstina olauku (na, as aisku Bema balzama dedu ) plaukuciai labai purus, graziai atrodo bigsmile.gif  na, del galvos odos tai nezinau, gal dar anksti kazka sakyti. Bet patiko tikrai sampunas, reiks ir balzama sitos firmos koki pameginti.

as balzama Urtekram turejau su ramunelem.. tai grynas nesusipratimas tas balzamas biggrin.gif pora kartu panaudojau (isitikinau, kad man pats tragiskiausias balzamas koki kada nors esu turejus) ir atidaviau puskei, o ji nezinau ar isnaudojo ar ismete...
labai plaukus apsunkino tas balzams, is pradziu (katik isplovus) lyg ir nieko atrode, bet po poros valandu plaukai atrode nei tai butu plauti, nei neplauti.. dejau visai nedaug, ir laikiau maziau nei parasyta... jau isivaizduoju kaip butu plaukai atrode, jei buciau palaikius kokias 10 min doh.gif

o va BEMA plauku balzamas tai fantastiskas thumbup.gif vis kai galva plaunu, pagalvoju, kad kai baigsis, tai iskart vel pirksiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 11 lapkričio 2008 - 21:42
QUOTE(migdoline @ 2008 11 11, 23:39)
neseniai nusipirkau alterros 3in1 valomaji pieneli 4u.gif neelergizuoja, viskas ten su juo gerai, oda svelnute, nu bet jau kvapas doh.gif  doh.gif (o raso, kad bekvapis) nu man grynas formalinas doh.gif  doh.gif (cia medikes mane supras geriausiai biggrin.gif )

Aš turiu šį pienelį. Panaudoju kartais. Dėl kvapo nieko blogo negaliu pasakyt, tikrai neerzina schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 11, 22:59)
As turiu Logonos sveitikli veidui - nu tikrai nuostabus dalykas, nes labai svelnus

Šitokį turi g.gif
user posted image

Man šis labai patinga, granulytės tokios švelnios ir kvapas malonus (bent jau man). thumbup.gif
Atsakyti
sunaudosiu, bet daugiau tai nepirksiu mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 11 11, 23:54)
Aš turiu šį pienelį. Panaudoju kartais. Dėl kvapo nieko blogo negaliu pasakyt, tikrai neerzina  schmoll.gif
Papildyta:
Šitokį turi  g.gif
user posted image

Man šis labai patinga, granulytės tokios švelnios ir kvapas malonus (bent jau man).  thumbup.gif

Ką tik pamačiau Logonos kokosų aliejų.
Gal kas pirkote g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 11 11, 22:54)
Šitokį turi  g.gif
user posted image

Man šis labai patinga, granulytės tokios švelnios ir kvapas malonus (bent jau man).  thumbup.gif

as turejau meginuka Logonos sveitiklio, na man tai per astrus buvo g.gif kaip sveitiklis man labiau Hauschkos Cleansing Cream patiko, nors jo paskirtis ne sveitiklio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(migdoline @ 2008 11 11, 23:55)
sunaudosiu, bet daugiau tai nepirksiu mastau.gif

Man tai jis toks paprastas. Kažkaip susidarė įspūdis, kad nelabai odą nuvalo doh.gif
Atsakyti
Oi merginos, prisiskaičiau apie Primavera, seilę privarvinau. Gal kuri esat ką nors naudojusi? Matau, kad kainos dar didesnės už Hauschką, sertifikuota BDIH. Ar tai tikrai tokia gera kosmetika, ar tokia kaip ir visos? Na ir paklausiau blush2.gif Susidomėjau nerolio linija probleminei odai, kiek suprantu, ir dar kūno linija traukia (šveitiklis ir imbierų duškė) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 11, 23:09)
Merginos, turiu gerą žinią, gruodžio pradžioje darysiu užsakymą iš Kein Plunder (eBay) (Logona, Sante, Lavera, I+M ir kt., tik Hauschkos nėra).

O į kitus miestus būtų galimybė persiųsti g.gif Ar užsakymai tik iš didžiuosiuose miestuose gyvenančių renkami g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 11 lapkričio 2008 - 22:03
QUOTE(linarija @ 2008 11 11, 22:57)
Gal kas pirkote  g.gif
user posted image

Draugė nusipirko, sakė labai skaniai kvepia ir plaukai labai blizga po jo smile.gif

linarija, be problemų, tik už siuntimą Vilnius-kitas miestas reikės susimokėti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 11 lapkričio 2008 - 22:05
QUOTE(linarija @ 2008 11 11, 21:57)
Gal kas pirkote  g.gif
user posted image

aš pirkau. bet dar nepanaudojau, nes kitų priemonių dar turiu plaukams blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2008 11 11, 21:35)
o tai mazdaug kiek gali but? iki 50? iki 100?  biggrin.gif

sakyčiau iki 50 biggrin.gif gal apie 50. ot sklerozė. na, 100 tikrai nekainavo. nepirkčiau už tiek smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 11 lapkričio 2008 - 22:09