Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 10, 11:14)
nu, koki karta dar turbut kad leisciausi ikalbama  lotuliukas.gif (kol dar nedirbu  biggrin.gif )

kaip butu smagu bigsmile.gif clap.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 11 09, 23:12)
4u.gif
ką žadi iš Florame pirkti? beje, gal bandei jų eterinius?
ačiū labai 4u.gif

noriu argano aliejaus, EA nesu bandziusi
As tai Laimei siuliau isleisti lietuviska knyga apie aromaterapija, nes jos ten labai peikia ta Davis knyga "aromaterapija nuo a iki z". Tokiu planu kaip yra, bet dar negreit tas rekalas isvystu pasauli verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 10, 14:12)
As tai Laimei siuliau isleisti lietuviska knyga apie aromaterapija, nes jos ten labai peikia ta Davis knyga "aromaterapija nuo a iki z". Tokiu planu kaip yra, bet dar negreit tas rekalas isvystu pasauli  verysad.gif

Kaip tik planavau ją pirkti, nes kiek varčiau nemažai įdomių patarimų. O kodėl peikia? g.gif
Florame eteriniai man panašūs kvapais į NB. Bent jau kiek kvapų uosčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 10, 12:12)

As tai Laimei siuliau isleisti lietuviska knyga apie aromaterapija, nes jos ten labai peikia ta Davis knyga "aromaterapija nuo a iki z". Tokiu planu kaip yra, bet dar negreit tas rekalas isvystu pasauli  verysad.gif

na, dziugina bent tas faktas, kad visgi mastoma apie tai, tikiuosi, kad viena diena tikrai isvysime tokia knyga bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 10 lapkričio 2008 - 12:19
QUOTE(doufyl @ 2008 11 10, 12:17)
Kaip tik planavau ją pirkti, nes kiek varčiau nemažai įdomių patarimų. O kodėl peikia? g.gif
Florame eteriniai man panašūs kvapais į NB. Bent jau kiek kvapų uosčiau ax.gif

sake, kad ten pasakas raso lotuliukas.gif
realiai, tai ir man noretusi konkretumo. Koks bazinis aliejus, kiek kokiu lasu ir pan., nes dabar parasyta, kad tam ar tam reikalui tinka tas tas tas, o jokiu prororciju nera
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 08, 14:45)
Vien tik aliejuką naudoti man nebepatinka, trūksta drėgmės atvėsus orams.

Tiesa, levandų hidrolatas man irgi truputį sausina doh.gif Pradedu manyti, kad hidrolatai man apskritai nelabai tinka unsure.gif Aišku, jei po to kažko užtepu, tai viskas gerai, bet nakčiai kai nieko netepu, tai būna kad traukia odą.

as vis pagalvoju kaip cia su tais aliejukais, man KN aiskino kad rafinuoti aliejai gali sukelti odos dehidratacija nes jie dregme ima is pacios odos, o nerafinuoti nunesa dregme i gilesnius odos sluoksnius. na taip iseina jei pasipurskiu hidrolatu (levandu turiu, jis lyg ir nesausina) ir patepu aliejuku po to riebiai odai viskas turi buti ok.
bet mano oda inoringa iki negalejimo, dabar orai saltesni tai lupasi pleiskanoja ir nosis ir antakiai ir galvos oda durniuoja, o link dienos vidurio blizga jau nosis ir kakta gali servetelem nuspaudinet kiek nori. matyt reikes man pas elyte apsilankyti kad normalia konsultacija suteiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2008 11 10, 16:28)
bet mano oda inoringa iki negalejimo, dabar orai saltesni tai lupasi pleiskanoja ir nosis ir antakiai ir galvos oda durniuoja, o link dienos vidurio blizga jau nosis ir kakta gali servetelem nuspaudinet kiek nori. matyt reikes man pas elyte apsilankyti kad normalia konsultacija suteiktu g.gif

g.gif tai nusveisk oda, tada pagarink virs juros druskos, uzsidek kokia drekinamaja kauke, paskui hidrolata, o tada aliejuka (gali pvz. vit. E isitepti veida)
Atsakyti
Merginos, kokius naudojate valymui dantų siūlus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2008 11 10, 10:53)
Palomina, o kam naudosi nakvišų aliejų?

naudosiu ir veidui ir seip pagersiu.. zodziu ir isorei ir vidui smile.gif mano odai labai patinka nakvisu aliejus, oda tampa labai lygi, atsigavusi, susigeria labai gerai.. jau seniai as esu pastebejus, kad man labai teigiamai veikia oda sis aliejus smile.gif
Atsakyti
gal galetumet patarti koki is naturaliu krema paakiams? smile.gif O tai pasiskaiciau, pasiskaiciau ir nezinau nuo ko pradeti, nes nusprendziau paristi su visa ta tepama chemija smile.gif Patarkit, prasau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 11 10, 18:23)
Merginos, kokius naudojate valymui dantų siūlus?  4u.gif

na, as tai iv, viena karteli vienoki, kita kitoki, kodel klausi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2008 11 11, 14:12)
gal galetumet patarti koki is naturaliu krema paakiams? smile.gif O tai pasiskaiciau, pasiskaiciau ir nezinau nuo ko pradeti, nes nusprendziau paristi su visa ta tepama chemija smile.gif Patarkit, prasau biggrin.gif

galbūt pradžiai užtektų kokio aliejuko, pvz abrikosų... ax.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 11, 14:18)
na, as tai iv, viena karteli vienoki, kita kitoki, kodel klausi? unsure.gif

kaip ten su jų kokybę ir natūralumu? rolleyes.gif
Atsakyti