Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 09, 12:14)
taip taip, mano kremukas irgi su cinku, ir tiesa pasakius, as vakar grizus, nusivalius veiduka, pasitepiau juo ir jau jis man patiko bigsmile.gif odele tokia sudrekinta buvo, man net atrodo lyg ir grazesne ax.gif

thumbup.gif man tai toks jausmas, kad jis lygina odą.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 09, 13:06)
thumbup.gif man tai toks jausmas, kad jis lygina odą.

o jūs visą veidą su juo tepat? ar tik spuogelius, nes visam kaip ir riebokas g.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2008 11 09, 13:14)
o jūs visą veidą su juo tepat? ar tik spuogelius, nes visam kaip ir riebokas g.gif

Visą veidą. Mano oda į riebumą (daugiausiai tai kakta riebi, kitkas daugmaž normalu), tačiau bėrimų yra visur ir tepu viską tom pačiom priemonėm, puikiai tinka riebūs kremai. Paskui tik servetėle reikia nuvalyti, kas nesusigėrė.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 09, 13:23)
Visą veidą. Mano oda į riebumą (daugiausiai tai kakta riebi, kitkas daugmaž normalu), tačiau bėrimų yra visur ir tepu viską tom pačiom priemonėm, puikiai tinka riebūs kremai. Paskui tik servetėle reikia nuvalyti, kas nesusigėrė.

aišku dėkui 4u.gif reikės pabandyti, mano oda irgi mišri - riebi, irgi tokiu oru kažko riebesnio noris, tik baisu kad naujų bėrimų neatsirastų blush2.gif
Atsakyti
Bioboutique zadejo jau nuo gruodzio pradzios atsidaryti Panoramoje, gal ir papildyma jau bus gave ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 09, 21:01)
Bioboutique zadejo jau nuo gruodzio pradzios atsidaryti Panoramoje, gal ir papildyma jau bus gave  ax.gif

gal Laveros turės ax.gif
--------------------

Palomina, kiek KN kainuoja ylang ylang ir rozmarinų ea? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doufyl: 09 lapkričio 2008 - 20:56
QUOTE(doufyl @ 2008 11 09, 20:56)
gal Laveros turės ax.gif
--------------------

nea, laveros neminejo dar, jie net nezino kada ka nors is Florame gaus

ylang ylang extra kainuoja apie 39lt, o rozmarinu apie 35 lt
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 11 09, 21:56)

Ylang'as 39 lt, o rozmarinu 14 lt (cia ekologiskai uzaugintas), bet rozmarinu buna ir brangesnis (laukinis rozmarinas), bet nebuvo tuo metu.. seip laukiniu augalu eteriniai geresni, nei auginami specialiai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 09 lapkričio 2008 - 21:28
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 09, 23:25)
nea, laveros neminejo dar, jie net nezino kada ka nors is Florame gaus
ylang ylang extra kainuoja apie 39lt, o rozmarinu apie 35 lt

4u.gif
ką žadi iš Florame pirkti? beje, gal bandei jų eterinius?

QUOTE(Palomina @ 2008 11 09, 23:28)
Ylang'as 39 lt, o rozmarinu 14 lt (cia ekologiskai uzaugintas), bet rozmarinu buna ir brangesnis  (laukinis rozmarinas), bet nebuvo tuo metu.. seip laukiniu augalu eteriniai geresni, nei auginami specialiai..

ačiū labai 4u.gif
reikia pasiūlyti KN į internetį puslapį sukelti kainas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 11 10, 00:12)
ačiū labai 4u.gif
reikia pasiūlyti KN į internetį puslapį sukelti kainas biggrin.gif

aha reikia biggrin.gif ir ne tik kainas, bet ir visus pvz eterinius aliejus, nes dabar tai tikrai ne visi sudeti schmoll.gif
Atsakyti
Palomina, o kam naudosi nakvišų aliejų?
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 07, 23:05)
bigsmile.gif  jauciu reiks dar ikalbinet tadu biggrin.gif  ax.gif

nu, koki karta dar turbut kad leisciausi ikalbama lotuliukas.gif (kol dar nedirbu biggrin.gif )

As nakvisu aliejuka tai naudoju produktams veidui - nes jis veinas is 'lengevesniu' smile.gif
Atsakyti