Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(agnuta @ 2008 11 08, 12:02)
po to ir cia brukstelk kaip ten bus 4u.gif

na tai grizau jau smile.gif su biciu vasku (tuos prabangiuosius) galima pasidaryti bus guodzio 11 d., vietu dar yra.. o pvz i emulsiniu kremu gamyba patekt jauciu iki kaledu nebeimanoma, mat oi kiek daug zmoniu uzsirase... jau vos ne dviem grupem per viena vakara reiks gamintis (pamainom, nes vietu tiek nera) doh.gif

o as dar nusipirkau siandien: nakvisu aliejaus, levandinu EA (norejau levandu, bet nebuvo), tuscia buteliuka kvepalams, pipete aliejui, roziu hidrolata (sesei padovanosiu).. na ir kvepalus susikuriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 07, 08:29)
o gal kas gali kokia kempine rekomenduot 'pasveitimui'?  smile.gif

man sveitimui patinka TBS pirstine, o ta sponga labai maloni po sveitimo su muiluota tiesiog svelniai nusiprausti oda. Ja ne sveitimui pirkau, o tam, kad maziau reiktu priemones, o vis tiek gerai suputotu ax.gif

QUOTE(Sviripilė @ 2008 11 07, 10:20)
Beje, vakar buvau panoramoj, kažkaip nemačiau tos ekologinės kosmetikos parduotuvėlės  g.gif

as ir likau nesupratus kodel jos nebuvo, o praktiskai tik del jos vaziavau
Atsakyti
gal kas naudojo alterros putas veidui? uzmaciau su metom, visai suviliojo doh.gif doh.gif bet galvoju pirma reiktu nuomone isgirst blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 11 08, 19:37)
na tai grizau jau  smile.gif  su biciu vasku (tuos prabangiuosius) galima pasidaryti bus guodzio 11 d., vietu dar yra.. o pvz i emulsiniu kremu gamyba patekt jauciu iki kaledu nebeimanoma, mat oi kiek daug zmoniu uzsirase... jau vos ne dviem grupem per viena vakara reiks gamintis (pamainom, nes vietu tiek nera)  doh.gif
o as dar nusipirkau siandien: nakvisu aliejaus, levandinu EA (norejau levandu, bet nebuvo), tuscia buteliuka kvepalams, pipete aliejui, roziu hidrolata (sesei padovanosiu).. na ir kvepalus susikuriau  smile.gif

4u.gif
o kazin, cia sitame gamybiniame vakarelyje galima pasigaminti valomaji veido krema, apie kuri cia buvo rasius Kunigunda? g.gif ar kai emulsinius kremus gamina? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(migdoline @ 2008 11 08, 21:22)
gal kas naudojo alterros putas veidui? uzmaciau su metom, visai suviliojo doh.gif  doh.gif bet galvoju pirma reiktu nuomone isgirst blush2.gif

kazkas yra tureje, jei neklystu g.gif gal atsilieps. o jei turi laiko, yra atskira temele: http://www.supermama...?...294223&st=0, pasiskaitinek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 11 08, 21:26)
4u.gif
o kazin, cia sitame gamybiniame vakarelyje galima pasigaminti valomaji veido krema, apie kuri cia buvo rasius Kunigunda? g.gif ar kai emulsinius kremus gamina? ax.gif

man atrodo kad cia is prabangiu kremu serijos (su biciu vasku) g.gif nes emulsiniu kiek turiu receptu, tai nera tokio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 11 08, 20:30)
4u.gif

taip, tas valomasis kremas buvo is tu prabangiu kremu su biciu vasku serijos
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 11 08, 21:30)
man atrodo kad cia is prabangiu kremu serijos (su biciu vasku)  g.gif  nes emulsiniu kiek turiu receptu, tai nera tokio  schmoll.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 08, 21:53)
taip, tas valomasis kremas buvo is tu prabangiu kremu su biciu vasku serijos

tai reiskia, gruodzio 11 d. sita butu galima pasigamint ax.gif reiks ko gero uzsirasyt.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 08, 13:45)
Tiesa, levandų hidrolatas man irgi truputį sausina doh.gif Pradedu manyti, kad hidrolatai man apskritai nelabai tinka unsure.gif Aišku, jei po to kažko užtepu, tai viskas gerai, bet nakčiai kai nieko netepu, tai būna kad traukia odą.

Linutiaaa, o kokias dar priemones naudoji veidui? g.gif Man pvz. cleansing cream tai ne tik kad nesausina, bet nuostabiai puoselėja drėgmės kiekį. Nenorėčiau tikėti, kad čia nuo jo...

aha, as ir pastebejau, kad man lyg levandu ne tai, kad sausindavo, bet tikrai dar oda reikalaudavo kremuko kokio, sakiau nebent koki roziu bandyt reiktu g.gif
as ir netikiu, kad cleansing cream gali buti cia kaltas g.gif man atrodo beda, kad as neturiu siuo metu kokio gero kremuko, atsargas isbaigus...o orai vesta, oda iskart reaguoja, kol kas tik dar mastau, kas cia idealiausiai tiktu. beje, as ir isigijau ta kremuka su medetkom thumbup.gif tikiuosi jis man pagelbes, kaip ir tau..
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 08, 22:15)
beje, as ir isigijau ta kremuka su medetkom thumbup.gif  tikiuosi jis man pagelbes, kaip ir tau..

blush2.gif aš truputį pasimečiau...

Yra medetkų kremas ir kremas su cinku. Tai dabar žiūriu, kad visgi mano kremukas su cinku, kur Elytė davė, bet tai galėjau prisiekti, kad pakuotė geltona doh.gif Tai gal dar ne tą būsiu įkalbėjusi nusipirkti verysad.gif doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 08, 23:45)

aš turiu šio kremuko mėginuką, jo dėžutė, kuriame įpakuotas geltona, o pati tūtelė balta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2008 11 09, 00:19)
aš turiu šio kremuko mėginuką, jo dėžutė, kuriame įpakuotas geltona, o pati tūtelė balta smile.gif

Ak, tada puiku drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 08, 22:45)

Yra medetkų kremas ir kremas su cinku. Tai dabar žiūriu, kad visgi mano kremukas su cinku, kur Elytė davė, bet tai galėjau prisiekti, kad pakuotė geltona doh.gif Tai gal dar ne tą būsiu įkalbėjusi nusipirkti verysad.gif  doh.gif

taip taip, mano kremukas irgi su cinku, ir tiesa pasakius, as vakar grizus, nusivalius veiduka, pasitepiau juo ir jau jis man patiko bigsmile.gif odele tokia sudrekinta buvo, man net atrodo lyg ir grazesne ax.gif
Atsakyti