QUOTE(Dorela @ 2008 11 29, 23:12)
Urtekram bandziau tik cassia (a la bespalve chna), tai apie spalva negaliu nieko pasakyti, bet kokybe tai labai patiko ji labai gerai sumalta, ir nera jokiu "akmenuku", taigi veliau tepasi lengvai ir nebyra
(chna manau spalva nesiskirs, nes chna duoda tik ryza atspalvi, kuris siek tiek priklauso nuo to, kur ji buvo auginta. as ja nebesidazau, nes man aplink smilkinius plaukai plonesni ir sviesesni, tai kai dazydavau chna (seniau ta rusiska, veliau siunciausi ir is indijos) tai visa galva nudazo visai nieko, bet apie smilkinius ryskus oranzinis lankas )
jei nenori ryzos splavos, tai siulyciau bandyti logona dazus, ten yra irgi milteliniai, kuriuos gali maisyti kaip chna: ir su pienu, ir su kiausiniu bet jie laikosi trumpiau, nes ten chna deda nedaug.
(chna manau spalva nesiskirs, nes chna duoda tik ryza atspalvi, kuris siek tiek priklauso nuo to, kur ji buvo auginta. as ja nebesidazau, nes man aplink smilkinius plaukai plonesni ir sviesesni, tai kai dazydavau chna (seniau ta rusiska, veliau siunciausi ir is indijos) tai visa galva nudazo visai nieko, bet apie smilkinius ryskus oranzinis lankas )
jei nenori ryzos splavos, tai siulyciau bandyti logona dazus, ten yra irgi milteliniai, kuriuos gali maisyti kaip chna: ir su pienu, ir su kiausiniu bet jie laikosi trumpiau, nes ten chna deda nedaug.
as va chna maisau su basma, va 1 dalis chna ir 2 dalys basma tai tada man spalvyte gaunasi gera labai, o tu gi gali dazyti smilkinius su chna ir basmos daugiau idet ir tada nebus tokia ryski as taip manau bet jei 100 g 30 lt tai man gautusi nusidazyt plaukus 90 lt brangoka o kiek laikosi logona mazdaug? ir kokios spalvos buna?
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 29, 22:48)
as butent ir pacitavau is forumo zinojau, kad uzsivertusi darbais nepaskaitysi
aciu , mergyt, tu pati geriausia, kad taip rupinies manim