Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(linarija @ 2008 11 27, 23:59)
Šiandien buvau aliejų parduotuvėje Klp, prašiau sviesmedžio, tai man davė kakavos sviestą ir dabar galvoju ar tai vienas ir tas pats. Kažkaip mažai žinių dar turiu  blush2.gif  g.gif

Įkeliu kaip atrodo, man tai toks vaizdas, kad čia sviestmedis, mačiau anksčiau jūsų įkeltas foto. Bet rašo: kakavos sviestas blink.gif kažkoks balaganas doh.gif
user posted image
Atsakyti
... ka manot apie tokia sampuno sudeti mastau.gif :

Aqua
Lauryl glucoside
Mipa-laureth sulphate
Cocamidopropyl betaine
Decyl glucoside
Panthenol
Chondrus crispus (Carrageenan)
Triticum vulgare (Wheatgerm) oil
Melaleuca alternifolia (Tea Tree) oil
Chamomilla recutita (Chamomile) oil
Sodium benzoate
Boswellia carterii (Frankincense) oil
Lavendula angustifolia (Lavender) oil
Pelargonium graveolans (Geranium) oil

aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(linarija @ 2008 11 28, 09:37)
Įkeliu kaip atrodo, man tai toks vaizdas, kad čia sviestmedis, mačiau anksčiau jūsų įkeltas foto. Bet rašo: kakavos sviestas  blink.gif kažkoks balaganas  doh.gif

is nuotraukos sunku lyginti. kiek cia matos, tai jis per daug nesiskiria nuo mano nerafinuoto kakavos sviesto smile.gif gal siek tiek ..
Papildyta:
QUOTE(linarija @ 2008 11 28, 09:05)
Dar buvo užėjus kalba apie Negyvosios jūros purvą. Ir vakar Eurovaistinėje radau, štai tokį: user posted image
Tik vėl pradėjau abejot, ar galima jį naudot konkrečiai veidui  g.gif Rašo: vartoti kaip kūno kaukę...

as tai galvoju, kad siaip jau neg juros dumblas oficialiai smile.gif siulomas naudoti tik kunui.
bet kas kur nori, ten ir naudoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2008 11 28, 11:29)
Ir man labai aktalu.Tai bent pavadinimą parašyk ir kur perki.O spalva gaunasi tokia šokoladinė? bigsmile.gif

Aha ir ar cia tie,kuriuos galima rasti Droge ir kainuoja apie 5 litus?Jei taip -tai bandziau,es emiau tamsios bronzos spalva,tik va,jie man nusiplauna greit.Labai greitai,praktiskai per 6-8 plovimus. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Shater @ 2008 11 27, 18:42)
O del naturaliu dazu,tai as esu nevilty,nes jau puse metu nedazau plauku ir jie man tokie neestetiski,o naturali chna juos baisia ryza spalva nudazo ( jei apskritai nudazo...)Maciau dazu plaukui biobutike pirkt,gal kuri bandete?

Kadangi man dažai irgi labai aktualu, tai aptikau kažkokius "Sveiki produktai" parduotuvėje Jakšto g. Man labai patiko spalvų gama, ko nepasakyčiau nei apie Sante, nei apie Logona dažus. Bėda tik ta, kad jie tų dažų turi likučius. Sakė, žada atsivežti kažkokią kitą firmą bigsmile.gif .
QUOTE(Dovish @ 2008 11 27, 19:37)
Atsisuka paprastai, bet galima nusipirkti pipetę vietoje (ji tikrai ne daug kainuoja) 4u.gif

3 litus biggrin.gif
QUOTE(srauni_upe @ 2008 11 27, 22:51)
Sveikos panos,

nugirdau kad apie Urtekram šampūnus diskutuojat, nežinojau kad tiek daug rūsių būna, nes stepono 6 tik su levandom, ramunėlėm, alaviju ir be nieko.

Aš anksčiau Stepono g. Urtekram šampūnus pirkau (mums su vyru jie laaaaabai patinka), bet tikrai, jų siūlomas asortimentas nepilnas, todėl dabar šampūnus perku Holos parduotuvėje. Ten, beje, ir pigiau ax.gif
Atsakyti
Tie,kur Jaksto gatveje-kainuoja virs 70 lt tiubikas blink.gif Man tiek gaila,40 i menesi dar galiu sau neskausmingai nukraujuoti,bet 70 nenoriu,nes net mano Weleda kremas pigiau kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(Shater @ 2008 11 28, 12:46)
Tie,kur Jaksto gatveje-kainuoja virs 70 lt tiubikas blink.gif Man tiek gaila,40 i menesi dar galiu sau neskausmingai nukraujuoti,bet 70 nenoriu,nes net mano Weleda kremas pigiau kainuoja.

Čia dažai tiek kainuoja ohmy.gif . *****, reikia nuvaryt nusipirkt tų likučių, nes kainą dabar mačiau po 43 Lt, berods.
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 11 28, 10:37)
Įkeliu kaip atrodo, man tai toks vaizdas, kad čia sviestmedis, mačiau anksčiau jūsų įkeltas foto. Bet rašo: kakavos sviestas  blink.gif kažkoks balaganas  doh.gif
user posted image

Čia 99,9 proc., kad yra kakavos sviestas, gi dar saldainių f. Rūta gamina biggrin.gif .Mano mama anksčiau pirko, ji ten turi kažkokį receptą gerti su pienu ir konjaku atrodo, nuo peršalimo gerai ir imun. sistemai mirksiukas.gif .Negali būti, kad parašyta viena, o yra kita viduj schmoll.gif .

QUOTE(Atėnė @ 2008 11 28, 12:38)
Kadangi man dažai irgi labai aktualu, tai aptikau kažkokius "Sveiki produktai" parduotuvėje Jakšto g. Man labai patiko spalvų gama, ko nepasakyčiau nei apie Sante, nei apie Logona dažus. Bėda tik ta, kad jie tų dažų turi likučius. Sakė, žada atsivežti kažkokią kitą firmą bigsmile.gif .

mačiau aš tuos dažus, be kai paskaičiau sudėtį doh.gif Daug ten visokios chemijos, l. toli iki natūralumo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2008 11 28, 13:54)
mačiau aš tuos dažus, be kai paskaičiau sudėtį doh.gif Daug ten visokios chemijos, l. toli iki natūralumo schmoll.gif

Ir dar 70 lt, na ne, aciu tada nereikia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 27, 17:26)
weleda turi krema nuo salcio, bet as tai naudoju tapati kaip vasara weledos su spf, nes jis gan riebokas ir su pudra sumaisius graziai pasidengia veidukas, o ir nuo saules apsaugo, kuri vis karts nuo karto islenda  ax.gif

o kokia pudra naudoji? ir kokia spalva? (sviesi ar tamsi? )
Papildyta:
QUOTE(Dorela @ 2008 11 27, 20:33)
as kuri laika daziau chna del plauku stiprinimo, bet baisiai uznervino ta ryza spalva. tada nusipirkau pabandyti logonos dazu, nudaze super  wub.gif gavau grazia sokoladine spalva  wub.gif (emiau 2/3 juodos ir 1/3 umber spalvos milteliu )  deja po ilgesnio nedazymo su chna, ataugo plauku saknys, ir tu naujuju plauku man logona neuzdazo  verysad.gif  vel su chna dazyti nesinori  schmoll.gif
bet gal cia tik mano plauku taip neima..

o as ant chna supykau, nes jie pasirodo irgi nebe naturalus unsure.gif nors man maisant su basma gaunasi grazi spalvyte
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2008 11 28, 15:54)
Čia 99,9 proc., kad yra kakavos sviestas, gi dar saldainių f. Rūta gamina biggrin.gif .Mano mama anksčiau pirko, ji ten turi kažkokį receptą gerti su pienu ir konjaku atrodo, nuo peršalimo gerai ir imun. sistemai mirksiukas.gif .Negali būti, kad parašyta viena, o yra kita viduj schmoll.gif .

Viskas aišku, pardavėja gerokai čia susimaišė ir mane suklaidino doh.gif Bet tikriausiai tinka ir jis pvz., rankoms, pėdoms... kam dar? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 27, 18:26)

weleda turi krema nuo salcio, bet as tai naudoju tapati kaip vasara weledos su spf, nes jis gan riebokas ir su pudra sumaisius graziai pasidengia veidukas, o ir nuo saules apsaugo, kuri vis karts nuo karto islenda  ax.gif

Darau ir as lygiai taip pat, mat to kremo nuo vasaros nemazai like. O su kokia pudra Jus kunigundaa maisote ta krema, nes kai pasitepu lieka truputi toks baltas atspalvis ax.gif
Atsakyti
Gal kalbate apie Sante krema?Tas tai tikrai nemenkai baltu juostu palieka,nezinau,kur ji deti,dar 2/3 liko,o galioja iki 2009 pavasario...Gal imesti kokios pudros,pamakaluoti ir vel naudoti?
Atsakyti