Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 27, 18:21)
as praeita ziema kakavos sviestu su kokosu kuna tepliojau  smile.gif kvapas  thumbup.gif

Šiandien buvau aliejų parduotuvėje Klp, prašiau sviesmedžio, tai man davė kakavos sviestą ir dabar galvoju ar tai vienas ir tas pats. Kažkaip mažai žinių dar turiu blush2.gif g.gif
Pabandžiau jį rankoms ir pėdoms, patiko thumbup.gif Tik tikriausiai jo labai mažai reikia, nes aš kas nesusigėre nuvaliau. Kiek jūs jo naudojat? g.gif
Papildyta:
QUOTE(devintas dangus @ 2008 11 27, 23:54)
Nesiginčiju,tiesiog radau prie sveikų produktų.Urtekram tai ekologiškas, dėl Faith in Nature nžn  4u.gif  ax.gif

Tai va, ir aš nežinojau doh.gif Kai užsisakiau, atrodė rimtas dalykas tie „sveiki produktai“, bet man kažkaip ramiau kai produktas yra sertifikuotas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 27 lapkričio 2008 - 22:36
QUOTE(devintas dangus @ 2008 11 27, 21:36)
O iš kitų gamintojų yra?Pvz. Faith in Nature, ar kažkas panašaus g.gif
nes internetinėj parduotuvėj tai daugiau pasirinkimo g.gif
O gal žinote, kur yra didelis ekologiškų šampūnų pasirinkimas kaune? 4u.gif

Kitų pavadinimų tikrai neatsimenu verysad.gif kažkaip tik Urtekram dairiaus...
Tiklalapy tikrai pasirinkimas laaaaaabai didelis lyginant su tuo, ką jų parduotuvėj galima rast...
Kažkur sm skaičiau, kad lyg ir Gedimino vaistinėj yr Urtekram, tai kada reiks nukeliaut smile.gif
Atsakyti
Tik vat man labai idomu, kur didziausias tokių šampūnų pasirinkimas,nes daug kur labai skurdokas unsure.gif
Atsakyti
sveikos,

as cia trumpam, tiesiog pamaciau Shater zinute ir noriu paklaust - ar labai labai visiskai naturaliu dazu nori?

As dazau baltarusiskais, zoliniu pagrindu (kiek iskaiciau ten chna, berzo derva...) balzamu-kauke. Man - super, imu tamsaus kastono spalva. Nudazo ir zilus. Laiko apie savaite-dvi (plaunu galva kasdien). Plaukai zvilga, svelnus. Kaip po tikros sintetines kaukes tongue.gif Tuos dazus man parekomendavo mano kirpeja, nes negaliu naudot tos chemijos, nes laukiausi, dabar maitinu, o galu gale, net jei ir atkris tie rupesteliai -man sie dazai patinka, tinka, nesausina plauku. Kadangi laiko neturiu, tai dazau kas men, per ta laika, tiesa sakant, zili jau islenda. O siaip- ir juos nudazo. paieskosiu ryt nuotraukeles.
Atsakyti
Sveikos panos,

nugirdau kad apie Urtekram šampūnus diskutuojat, nežinojau kad tiek daug rūsių būna, nes stepono 6 tik su levandom, ramunėlėm, alaviju ir be nieko.
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 11 27, 21:59)
Šiandien buvau aliejų parduotuvėje Klp, prašiau sviesmedžio, tai man davė kakavos sviestą ir dabar galvoju ar tai vienas ir tas pats. Kažkaip mažai žinių dar turiu  blush2.gif  g.gif

tai skirtingi dalykai ir greiciausiai, kad turi rafinuota kakavos sviesta-tad ant veido jo verciau netepk ax.gif , rankoms is bedos sueis
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 27, 18:21)
as praeita ziema kakavos sviestu su kokosu kuna tepliojau  smile.gif kvapas  thumbup.gif
sia ziema ka nors mandriau susimaisysiu (is daugaiu ingridientu)  smile.gif

thumbup.gif
Man kol kas grynų produktų užteks. Mandriau dar nesinori, džiaugiuosi pirminėmis medžiagomis ir stengiuosi jas prisijaukinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 28, 01:05)
tai skirtingi dalykai ir greiciausiai, kad turi rafinuota kakavos sviesta-tad ant veido jo verciau netepk  ax.gif , rankoms is bedos sueis

na va, doh.gif Ima pyktis, man ant tokių pardavėjų. O iš kur dabar žinot rafinuotas ar ne g.gif Pardavėja sakė, kad ne rafinuotas. Jis kietas, tokiais gabalais, kvepia. g.gif
O toj parduotuvėj, tai šitie aliejai: www.aliejus.com.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 28 lapkričio 2008 - 09:33
QUOTE(srauni_upe @ 2008 11 27, 23:51)
Sveikos panos,

nugirdau kad apie Urtekram šampūnus diskutuojat, nežinojau kad tiek daug rūsių būna, nes stepono 6 tik su levandom, ramunėlėm, alaviju ir be nieko.

Keista, kai maždaug prieš 5 mėn. ten rinkausi, tai net nepajėgiau išsirinkti iš Urtekram šampūnų - norėjau visų doh.gif Galiausiai paėmiau su ruduoju cukrumi, o dabar norėčiau su moliu ax.gif

Beje, merginos, kur jūs perkat i+m šampūnus, radau tik sangos psl, bet aš nemėgėja siųstis blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
Dar buvo užėjus kalba apie Negyvosios jūros purvą. Ir vakar Eurovaistinėje radau, štai tokį: user posted image
Tik vėl pradėjau abejot, ar galima jį naudot konkrečiai veidui g.gif Rašo: vartoti kaip kūno kaukę...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 28 lapkričio 2008 - 10:11
Turiu du NB aliejus- vynuogiu ir simsodiju. Idomu, jie rafinuoti ar nerafinuoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2008 11 27, 22:16)
sveikos,

as cia trumpam, tiesiog pamaciau Shater zinute ir noriu paklaust - ar labai labai visiskai naturaliu dazu nori?

As dazau baltarusiskais, zoliniu pagrindu (kiek iskaiciau ten chna, berzo derva...) balzamu-kauke. Man - super, imu tamsaus kastono spalva.

Ir man labai aktalu.Tai bent pavadinimą parašyk ir kur perki.O spalva gaunasi tokia šokoladinė? bigsmile.gif
Atsakyti