Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Shater @ 2008 11 27, 19:42)
Kaip manot, kiek laiko be kvapo laikys kiausinio trynys?Kiek laiko galios sis savadarbis sampunas? g.gif O del naturaliu dazu,tai as esu nevilty,nes jau puse metu nedazau plauku ir jie man tokie neestetiski,o naturali chna juos baisia ryza spalva nudazo ( jei apskritai nudazo...)Maciau dazu plaukui biobutike pirkt,gal kuri bandete?

Rekomenduociau gamintis vienam kartui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shater @ 2008 11 27, 19:42)
Kaip manot, kiek laiko be kvapo laikys kiausinio trynys?Kiek laiko galios sis savadarbis sampunas? g.gif O del naturaliu dazu,tai as esu nevilty,nes jau puse metu nedazau plauku ir jie man tokie neestetiski,o naturali chna juos baisia ryza spalva nudazo ( jei apskritai nudazo...)Maciau dazu plaukui biobutike pirkt,gal kuri bandete?

as kuri laika daziau chna del plauku stiprinimo, bet baisiai uznervino ta ryza spalva. tada nusipirkau pabandyti logonos dazu, nudaze super wub.gif gavau grazia sokoladine spalva wub.gif (emiau 2/3 juodos ir 1/3 umber spalvos milteliu ) deja po ilgesnio nedazymo su chna, ataugo plauku saknys, ir tu naujuju plauku man logona neuzdazo verysad.gif vel su chna dazyti nesinori schmoll.gif
bet gal cia tik mano plauku taip neima..
Atsakyti
Sakykit, ar KN aliejų mišiniai tuose buteliukuose turi kokią kaip stiklinę pipetę ar kitokį dozavimo aparačiuką savyje? Ar tiesiog atsisuka dangtelis ir užsipili aliejaus ant pirštų?
(jei supratote ko norėjau paklausti... unsure.gif )
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 27, 11:45)
as dar norejau paklaust, atvesus orams (nors jau vel syla doh.gif ), ka renkates savo veidukams? keiciate priemones ar ne?

Turbūt jau kažkur rašiau - dr.Hauschka rožių thumbup.gif

QUOTE(Atėnė @ 2008 11 27, 12:52)
Merginos, noriu paklaust kuo garinate veiduką? Norėčiau karts nuo karto kažkuom pakeisti Dr.Hauschka Facial Steam Bath.

Kaip ir Kunigunda tą patį galėčiau pasiūlyti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(aplsncks @ 2008 11 27, 19:36)
Sakykit, ar KN aliejų mišiniai tuose buteliukuose turi kokią kaip stiklinę pipetę ar kitokį dozavimo aparačiuką savyje? Ar tiesiog atsisuka dangtelis ir užsipili aliejaus ant pirštų?

Atsisuka paprastai, bet galima nusipirkti pipetę vietoje (ji tikrai ne daug kainuoja) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2008 11 27, 20:33)
as kuri laika daziau chna del plauku stiprinimo, bet baisiai uznervino ta ryza spalva. tada nusipirkau pabandyti logonos dazu, nudaze super  wub.gif gavau grazia sokoladine spalva  wub.gif (emiau 2/3 juodos ir 1/3 umber spalvos milteliu )  deja po ilgesnio nedazymo su chna, ataugo plauku saknys, ir tu naujuju plauku man logona neuzdazo  verysad.gif  vel su chna dazyti nesinori  schmoll.gif
bet gal cia tik mano plauku taip neima..

Aciu uz paaiskinima,dar noreciau paklausti,o Logonos dazus dar reikia kaip nors seiketi dalimis ir makaluoti,ar jau buna sumakaluota,t.y. parduodama viena doze.Kuom tuos dazus skiesti?Vandeniu?Aliejum?
Atsakyti
sveikutes, norejau paklausti gal kas zino ar didelis pasirinkimas šampūnų yra Sveikatos dovanose, kaune, dujotiekio gatveje?Dekoju 4u.gif
Man konkreciai reikėtų Faith in Nature šokoladinio bei su kanapėmis ir baltaisias putoniais (ar kazkas panasaus blush2.gif ) arba Urtekram su ruduoju cukrumi.
Ir gal kuri bandėt, galėtumėt parašyt atsiliepimus 4u.gif
Aš šiuo metu turiu I+M kanapių šampūną, tai man asmeniškai jis labai tinka, bet norėtųsi paįvairinti šiek tiek bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devintas dangus: 27 lapkričio 2008 - 21:07
QUOTE(Shater @ 2008 11 27, 18:42)
Kaip manot, kiek laiko be kvapo laikys kiausinio trynys?Kiek laiko galios sis savadarbis sampunas?

blush2.gif kulinare as nesu , bet galvoju,kad gal tos citrinos kazkokiu budu "konservuoja"
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2008 11 27, 19:33)
as kuri laika daziau chna del plauku stiprinimo, bet baisiai uznervino ta ryza spalva. tada nusipirkau pabandyti logonos dazu, nudaze super  wub.gif gavau grazia sokoladine spalva  wub.gif (emiau 2/3 juodos ir 1/3 umber spalvos milteliu )

o ilgai laikėsi tie dažai? įdomu, kaip su žilais plaukais jiems sekasi susidorot g.gif
Atsakyti
QUOTE(devintas dangus @ 2008 11 27, 20:44)
sveikutes, norejau paklausti gal kas zino ar didelis pasirinkimas šampūnų yra Sveikatos dovanose, kaune, dujotiekio gatveje?Dekoju 4u.gif
Man konkreciai reikėtų Faith in Nature šokoladinio bei su kanapėmis ir baltaisias putoniais (ar kazkas panasaus blush2.gif ) arba Urtekram su ruduoju cukrumi.
Ir gal kuri bandėt, galėtumėt parašyt atsiliepimus 4u.gif
Aš šiuo metu turiu I+M kanapių šampūną, tai man asmeniškai jis labai tinka, bet norėtųsi paįvairinti šiek tiek bigsmile.gif

Lankiausi sveikatos dovanose gal pries 1,5 mėn, tai iš Urtekram šampūnų pasirinkimas buvo minimalus: su šalavijais, moliu, natūralus ir dar kazkoks, vieni mažose, t.y. 250 ml pakuotėse, kiti - 500 ml. Aš irgi norėjau su ruduoju cukrum arba dažytiem (varčiau ten Urtekram knygutę), bet teko išsirinkt iš to, kas kas buvo pasirinkime, tai rinkausi su šalavijais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2008 11 28, 00:31)
Lankiausi sveikatos dovanose gal pries 1,5 mėn, tai iš Urtekram šampūnų pasirinkimas buvo minimalus: su šalavijais, moliu, natūralus ir dar  kazkoks, vieni mažose, t.y. 250 ml pakuotėse, kiti - 500 ml. Aš irgi norėjau su ruduoju cukrum arba dažytiem (varčiau ten  Urtekram knygutę), bet teko išsirinkt iš to, kas kas buvo pasirinkime, tai rinkausi su šalavijais  blush2.gif

O iš kitų gamintojų yra?Pvz. Faith in Nature, ar kažkas panašaus g.gif
nes internetinėj parduotuvėj tai daugiau pasirinkimo g.gif
O gal žinote, kur yra didelis ekologiškų šampūnų pasirinkimas kaune? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(devintas dangus @ 2008 11 27, 23:36)
O iš kitų gamintojų yra?Pvz. Faith in Nature, ar kažkas panašaus g.gif
nes internetinėj parduotuvėj tai daugiau pasirinkimo g.gif
O gal žinote, kur yra didelis ekologiškų šampūnų pasirinkimas kaune? 4u.gif

Ar Fait in Nature šampūnai ekologiški, abejočiau, nėra jokių sertifikato ženkliukų.
Turiu aš Fait in Nature šampūną su kanapėmis ir baltaisiais putoniais. Man patinka thumbup.gif Įpatingai kvapas. wub.gif Bet kitą kartą pirksiu tokį, kuris tikrai ekologiškas...
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 11 28, 00:52)
Ar Fait in Nature šampūnai ekologiški, abejočiau, nėra jokių sertifikato ženkliukų.
Turiu aš Fait in Nature šampūną su kanapėmis ir baltaisiais putoniais. Man patinka  thumbup.gif Įpatingai kvapas.  wub.gif Bet kitą kartą pirksiu tokį, kuris tikrai ekologiškas...

Nesiginčiju,tiesiog radau prie sveikų produktų.Urtekram tai ekologiškas, dėl Faith in Nature nžn 4u.gif ax.gif
Bet išbandyt vistiek norėčiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devintas dangus: 27 lapkričio 2008 - 21:55