QUOTE(Magas @ 2008 11 27, 09:08)
aciu labai už atsakyma, o sakykit kaip tie aliejukai is KP? kaip Jums poveikis, ar patiko? ir dar klausimelis ar galima uzsisakyti,kad i Kauna pristatytu, gal netyčia susidūrėt?
Kalbi apie KN? pati nesu pirkus jokiu gatavu misinuku, nes pati sau ka nors susimaisau,kadangi mano oda nera problematiska -tai ir prieziuros nera dideles. Ten turetu buti telefonas, kuriuos butu galima pasiskambinti ir pasiteirauti ar jie siuncia pastu
QUOTE(agnuta @ 2008 11 27, 11:31)
Kunigunda, lyg tai buvai minejus, kad KN yra gatavu anticeliulitiniu aliejiniu misiniu. tai norejau paklaust, o jie jau gatavi ir su atitinkamais EA ar juos dar paciai reiktu isilasinti?
yra gatavu su visais EA, 100 ml indelis kaina kazkur virs 30 lt, tiksliai nepamenu
QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 27, 11:45)
as dar norejau paklaust, atvesus orams (nors jau vel syla
), ka renkates savo veidukams? keiciate priemones ar ne? pamenu, kai dar naudojau ne naturalia kosmetika, tai netgi budavo spec kremai, tarkim ziemai, apsaugantys nuo salcio ir pan. kokios tai turetu buti naturalios kosmetines priemones? pasidalinkit savo patirtimi, ziniomis
weleda turi krema nuo salcio, bet as tai naudoju tapati kaip vasara weledos su spf, nes jis gan riebokas ir su pudra sumaisius graziai pasidengia veidukas, o ir nuo saules apsaugo, kuri vis karts nuo karto islenda
QUOTE(ChinChin @ 2008 11 27, 11:55)
Roziu, Ylango arba Nerolio... gal kuri nors ka galite papasakoti?
vasarai man labai patiko nerolis, o atvesus orams naudoju roziu, nes nerolis atvesus buvo pradejes sausinti oda, tad ji planuoju vel pirkti vasarai. Beje, KN jau turi Santalo hidrolata -visai malonus kvapas, lyginant pvz. su kedro ir 100 ml kainuoja apie 28 lt -tai tikrai visai nedaug.Gal isbaigus roziu (nors man nelabai sekasi ji greitai naudoti, nors purskiu ir ryte, ir vakare
)reiks ji bandyti
QUOTE(Atėnė @ 2008 11 27, 12:52)
Merginos, noriu paklaust kuo garinate veiduką? Norėčiau karts nuo karto kažkuom pakeisti Dr.Hauschka Facial Steam Bath.
galima juk levandu, medetku, rugiageliu nuovirus pasidaryti problematiskai odai