Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 27, 01:30)
kaip suprantu, jis beibiu uzpakaliukams, kai parausta..
bet merginos cia taip itikinamai ji giria kaip tinkanti veidui.. kad tuoj ir mane sugundys  biggrin.gif 

o jis veido nesausina?

taip, jis siaip skirtas kudikiams ax.gif
tikrai nepastebejau, kad sausintu, sakyciau kaip tik, jis toks riebokas.
Atsakyti
Gal kuri gali man parekomenduoti naturalius plauku dazus,kurie nudazytu zilus plaukus sokoladine spalva?
Atsakyti
Kunigunda, lyg tai buvai minejus, kad KN yra gatavu anticeliulitiniu aliejiniu misiniu. tai norejau paklaust, o jie jau gatavi ir su atitinkamais EA ar juos dar paciai reiktu isilasinti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shater @ 2008 11 27, 11:08)
Gal kuri gali man parekomenduoti naturalius plauku dazus,kurie nudazytu zilus plaukus sokoladine spalva?

pas mus merginos, bent kiek susidariau nuomone, dauguma isvis nedazancios...ir kazkada tik labai seniai berods pamenu pasisakyma apie naturalius dazus, kad ne itin jie g.gif del zilu plauku nudazymo dar labiau abejoju g.gif nors, jei klystu, visai noreciau tokius savo mamai pasiulyt.

as dar norejau paklaust, atvesus orams (nors jau vel syla doh.gif ), ka renkates savo veidukams? keiciate priemones ar ne? pamenu, kai dar naudojau ne naturalia kosmetika, tai netgi budavo spec kremai, tarkim ziemai, apsaugantys nuo salcio ir pan. kokios tai turetu buti naturalios kosmetines priemones? pasidalinkit savo patirtimi, ziniomis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 27 lapkričio 2008 - 11:50
merginos, o gal galima butu patarima gauti - man kosmetologe neseniai pasake, kad noretu mano oda labiau padrekinti, patare rinktis kremuka misriai odai, bet labai drekinanti, nes oda nors ir misri, bet issausejusi unsure.gif

ir sake ne riebalu reikia, o butent dregmes... gal galite ka nors patarti? 4u.gif

beje, ir apie hidrolatus, as paskaitysiu pati internete, bet ir atsiliepimu noretusi bei nuomoniu 4u.gif kazkaip linkstu prie Melisos, Roziu, Ylango arba Nerolio... gal kuri nors ka galite papasakoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2008 11 27, 11:55)
merginos, o gal galima butu patarima gauti - man kosmetologe neseniai pasake, kad noretu mano oda labiau padrekinti, patare rinktis kremuka misriai odai, bet labai drekinanti, nes oda nors ir misri, bet issausejusi unsure.gif

ir sake ne riebalu reikia, o butent dregmes... gal galite ka nors patarti? 4u.gif

beje, ir apie hidrolatus, as paskaitysiu pati internete, bet ir atsiliepimu noretusi bei nuomoniu 4u.gif kazkaip linkstu prie Melisos, Roziu, Ylango arba Nerolio... gal kuri nors ka galite papasakoti? ax.gif

pas mane siuo metu tas pats, oda misri, bet issausejo...kol kas dar nerandu, kas tikrai padetu, bet bandau, buna, kai atrodo jau viskas tvarkoj ir vel tas pats pasidaro, o siaip as planuoju roziu pirkt hidrolata, tik nepirkt nerolio, nes tikrai sausins ir nemanau, kad levandu tiktu, nes kai anksciau, kai naudojau (kai su oda buvo viskas tvarkoj) buvo toks ant ribos. beje, palomina neseniai pasakojo apie bandytus ir turimus hidrolatus, pabandyk paieskoti mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 27 lapkričio 2008 - 12:04
Mano oda mišri, bet dabar pastebėjau, kad ji nori daugiau drėgmės. Tai aš KN aliejuką kaitalioju su Monoi arba Dr.H rožių kremu. Kol kas priemonės pasiteisina biggrin.gif .

Merginos, noriu paklaust kuo garinate veiduką? Norėčiau karts nuo karto kažkuom pakeisti Dr.Hauschka Facial Steam Bath.
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 27, 13:45)
as dar norejau paklaust, atvesus orams (nors jau vel syla doh.gif ), ka renkates savo veidukams? keiciate priemones ar ne? pamenu, kai dar naudojau ne naturalia kosmetika, tai netgi budavo spec kremai, tarkim ziemai, apsaugantys nuo salcio ir pan. kokios tai turetu buti naturalios kosmetines priemones? pasidalinkit savo patirtimi, ziniomis 4u.gif

Man kol kas užtenka aliejų mišinio iš KN sausai odai ir monoi.
O žiemą galvoju sviestmedžiu ir kokosu tepliotis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 11 27, 12:54)
Man kol kas užtenka aliejų mišinio iš KN sausai odai ir monoi.
O žiemą galvoju sviestmedžiu ir kokosu tepliotis wub.gif

as praeita ziema kakavos sviestu su kokosu kuna tepliojau smile.gif kvapas thumbup.gif
sia ziema ka nors mandriau susimaisysiu (is daugaiu ingridientu) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 27 lapkričio 2008 - 16:22
QUOTE(Magas @ 2008 11 27, 09:08)
aciu labai už atsakyma, o sakykit kaip tie aliejukai is KP? kaip Jums poveikis, ar patiko? ir dar klausimelis ar galima uzsisakyti,kad i Kauna pristatytu, gal netyčia susidūrėt?

Kalbi apie KN? pati nesu pirkus jokiu gatavu misinuku, nes pati sau ka nors susimaisau,kadangi mano oda nera problematiska -tai ir prieziuros nera dideles. Ten turetu buti telefonas, kuriuos butu galima pasiskambinti ir pasiteirauti ar jie siuncia pastu g.gif

QUOTE(agnuta @ 2008 11 27, 11:31)
Kunigunda, lyg tai buvai minejus, kad KN yra gatavu anticeliulitiniu aliejiniu misiniu. tai norejau paklaust, o jie jau gatavi ir su atitinkamais EA ar juos dar paciai reiktu isilasinti? 4u.gif

yra gatavu su visais EA, 100 ml indelis kaina kazkur virs 30 lt, tiksliai nepamenu

QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 27, 11:45)

weleda turi krema nuo salcio, bet as tai naudoju tapati kaip vasara weledos su spf, nes jis gan riebokas ir su pudra sumaisius graziai pasidengia veidukas, o ir nuo saules apsaugo, kuri vis karts nuo karto islenda ax.gif

QUOTE(ChinChin @ 2008 11 27, 11:55)
Roziu, Ylango arba Nerolio... gal kuri nors ka galite papasakoti? ax.gif

vasarai man labai patiko nerolis, o atvesus orams naudoju roziu, nes nerolis atvesus buvo pradejes sausinti oda, tad ji planuoju vel pirkti vasarai. Beje, KN jau turi Santalo hidrolata -visai malonus kvapas, lyginant pvz. su kedro ir 100 ml kainuoja apie 28 lt -tai tikrai visai nedaug.Gal isbaigus roziu (nors man nelabai sekasi ji greitai naudoti, nors purskiu ir ryte, ir vakare g.gif )reiks ji bandyti ax.gif

QUOTE(Atėnė @ 2008 11 27, 12:52)
Merginos, noriu paklaust kuo garinate veiduką? Norėčiau karts nuo karto kažkuom pakeisti Dr.Hauschka Facial Steam Bath.

galima juk levandu, medetku, rugiageliu nuovirus pasidaryti problematiskai odai
Atsakyti
uzmaciau vakar toki savadarbio sampuno receptuka, pati nedariau, nes neturiu putokliu, bet jei kur rasiu pirkti butinai pasidarysiu
1 saukstas vaistiniu putokliu dziovintu lapu,
250 ml vandens
1 saukstas citrinu sulciu
1 kiausinio trynys
1 lasas citrinu aliejaus (speju eterinio)
Putoklius uzvirti, tada sudeti kitus priedus ir palaikyti 10 min.
Atsakyti
Kaip manot, kiek laiko be kvapo laikys kiausinio trynys?Kiek laiko galios sis savadarbis sampunas? g.gif O del naturaliu dazu,tai as esu nevilty,nes jau puse metu nedazau plauku ir jie man tokie neestetiski,o naturali chna juos baisia ryza spalva nudazo ( jei apskritai nudazo...)Maciau dazu plaukui biobutike pirkt,gal kuri bandete?
Atsakyti