QUOTE(Eveliina @ 2008 11 26, 15:44)
Merginos, sakykit o tie naturalus aliejai ar ilgai laikosi, negenda? na zadu uzsipirkt didesni kieki gryno shea butter ir argano aliejaus (ne litrais aisku )
galioja ilgai, pvz. mano turimas kokosas iki 2010 10. Kiti gal siek tiek trumpiau, bet metus galioja beveik visi, isskyrus koki nakvisu
QUOTE(Magas @ 2008 11 26, 15:57)
sveikos naturalios kosmetikos myletojos ,
labai mane sudomino ši tema, tik aš joje vissiškai "žalia" todėl sorry už klausimus, norėjau paklausti o kaip Jus aliejus naudojat pvz iš NB, ar tiesiok kazkuria vieną rūšį tepat, ar maišos? kokias dar kosmetines priemones naudojat, mačiau kelis naturalios kosmetikos gamintojų psl, bet kainos ten kremu nuo 90 lt, o pigesnių nebuną , na labainorėčiau kokio patarimokaip pradėt draugaut su naturaliom priemonėm, gal pasidalinsit patirtim
labai mane sudomino ši tema, tik aš joje vissiškai "žalia" todėl sorry už klausimus, norėjau paklausti o kaip Jus aliejus naudojat pvz iš NB, ar tiesiok kazkuria vieną rūšį tepat, ar maišos? kokias dar kosmetines priemones naudojat, mačiau kelis naturalios kosmetikos gamintojų psl, bet kainos ten kremu nuo 90 lt, o pigesnių nebuną , na labainorėčiau kokio patarimokaip pradėt draugaut su naturaliom priemonėm, gal pasidalinsit patirtim
odai geriau naudoti alieju misinukus nei gryna viena, isskyrus jei reikia pvz. labai greito drekinimo -tai galima ir viena kokosu ar tamanu alieju ar sviestmedzio uzsitepti
Jei nori pradeti draugauti, tai pradzioj gali nusipirkti koki viena aliejuka- juo galesi tarkim valytis makiaza, tuoliau pagal odos tipa hidrolata -jis bus kiap tonikas. Kremo meginuku yra galimybe arba gauti nemokamai ar nusipirkt -tokiu budu issirinktum tau tinkamiausia, arba gali KN koki nors pasigaminti -tie emulsiniai lyg ir nera brangus . Rankom, kojom, plaukams gali nusipirkti kad ir mano jau mineta kokosu alieju, nes greitai tirpsta ant ranku ir turi sildomaji poveiki. Sudetingiau su sampunu, cia jau teks bandti kol atrasi sau tinkama ir nelabai visi tu meginuku turi . O su laiku jau bus galima ir kitas priemones po truputi kaupti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 11 26, 16:02)
Tikiuosi, kad jo per savaitę neišpirks Ir aš tada galėsiu džiaugtis.
O mane sudomino mangų sviestas, kurį KN turėtų gauti. Įsivaizduoju, kaip kvepės.
O mane sudomino mangų sviestas, kurį KN turėtų gauti. Įsivaizduoju, kaip kvepės.
sake, kad sikart daug uzsiveze -tai visoms uzteks. Jo, mango sviestas turetu buti
Papildyta:
QUOTE(agnuta @ 2008 11 26, 16:02)
o kada tai bus dar neaisku?
dar ne