Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

gali buti, kaip apie eterinius aliejukus atsiliepimai ATOK FIRMOS BERODS LINIJA?
Atsakyti
Stai naujieji namai thumbup.gif jubiliejus (jau 15 tema) birthday.gif
user posted image

14 tema cia
Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 10 15, 08:05)

Natūralią kosmetiką perkame:

* „Nimfali“, PC Mada (Vilnius) (Senteurs du Sud, Fenigia, Lauralep, Cieal d'Azur, Phyt-inov, Druide, Emeraude)
* „Sarma“ (Madara)
* „Drogas“ (Alterra, įvairių rūšių rusiškas molis)
* „Operos vaistinė“ (Vilnius) (Negyvosios jūros purvas, Negyvosios jūros druska)
* Stepono g. 10 (Vilnius) (Madara, GamArde, GoodKaarma, Marius Fabre)
* Stepono g. 6 (Vilnius) (Dr. Hauschka, Weleda, Urtekram, I+M, Lakshmi)
* „Bioboutique“ (CUP ir Savanorių pr. 1 Helioscity, Vilnius) (Logona, Sante, Florame)
* „Holos“ Užupio g. 4 (Vilnius) (Weleda, Urtekram)
* kvapų namai „Aromata Mirabilia“ (Čiurlionio g. 4, Vilnius) (įvairūs aliejai ir jų mišiniai, hidrolatai, eteriniai aliejai ir kt.)

Užsisakome internetu:

* http://www.natractiv.de/ (Vokietijos gamintojų natūrali kosmetika)
* eBay: Kein Plunder (Vokietijos gamintojų natūrali kosmetika)
* eBay: http://stores.ebay.c...ural-Beauty4all (Dr. Hauschka kosmetika)
* Nikovita (ECO, Speick, deTRAAY kosmetika)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 07 lapkričio 2008 - 21:32
tai gavau jau savo siuntinuka is Holos lotuliukas.gif rytoj bandysiu sampuna Urterkram su rasulo moliu, parasyta, kad purina plaukus, bet tikrai zinau, kad rasulo molis ir galvos oda valo, salina riebalu pertekliu. Man labai riebaluojasi plaukai, bet galiukai labai sausi. schmoll.gif
Tik turiu itarima, kad suvels plaukus man tas sampunas blink.gif
Indu ploviklis Sonet su citrinzole puikiu puikiausias ir kaina liuks-8 Lt.
O kremuko Lakshimi su ciberzole nezinau kada sulauksiu, vis jo nera. Uzsisakineju Femina Bona SPA namuose- jie veza dideles talpas 100ml berods, o kaina apie 120 Lt thumbup.gif
iki KN kada nusigausiu nezinau, tai is nevilties vietoje hidrolato nusipirkau Ivostin termini vandeni...Vis geriau nei nieko.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 11 07, 22:18)
na nieko.. rytoj einu kvepalu kurti i KN, tai issiaiskinsiu  smile.gif

butinai receptuku parnesk, as irgi labai noriu kvepalu, dabar weledos citrinini naudoju
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2008 11 07, 22:20)
tai gavau jau savo siuntinuka is Holos  lotuliukas.gif  rytoj bandysiu  sampuna Urterkram su rasulo moliu, parasyta, kad purina plaukus, bet tikrai zinau, kad rasulo molis ir galvos oda valo, salina riebalu pertekliu. Man labai riebaluojasi plaukai, bet galiukai labai sausi. schmoll.gif

apie si labai lauksiu atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2008 11 07, 23:42)
butinai receptuku parnesk, as irgi labai noriu kvepalu, dabar weledos citrinini naudoju

tai kad receptai pagal savo fantazija biggrin.gif gaunam daug aliejuku, absoliutu ir t.t. ir kuriam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 07, 17:14)
Ka patartumet veido drekinimui, labai nusausejo unsure.gif  nebezinau ko griebtis unsure.gif

gal per dažnai garini veidą ir dedi molio kaukes?
Atsakyti
As vietoj toniko jau kuris laikas naudoju witch hazel (mano oda, manau, linkusi i riebuma ir i akne). Kolkas patinka. Nekeisiu.

Del muilu smile.gif taigi visai neseniai atsiunciau siuntini i lietuva su sviestu ir muilais lotuliukas.gif Ikalbejo mane merginos pagaminti pabandymui muilu (keturiu rusiu - visokiu tipu odai). Laukiu dabar komentaru is isbandziusiuju biggrin.gif

O sau veidui dabar naudoju ta spa muila su druskomis; kunui jis man per stipriai prausiantis, o veidui labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 11 07, 23:34)
gal per dažnai garini veidą ir dedi molio kaukes?

nea, zinok esu garinus tik karteli ir molio kaukes paskutiniu metu retai bededu unsure.gif dabar mastau kaip cia atstatyti padeti.
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 07, 23:39)
Del muilu  smile.gif taigi visai neseniai atsiunciau siuntini i lietuva su sviestu ir muilais  lotuliukas.gif Ikalbejo mane merginos pagaminti pabandymui muilu (keturiu rusiu - visokiu tipu odai). Laukiu dabar komentaru is isbandziusiuju  biggrin.gif

bigsmile.gif jauciu reiks dar ikalbinet tadu biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 08 lapkričio 2008 - 00:03
QUOTE(Palomina @ 2008 11 07, 22:18)
na nieko.. rytoj einu kvepalu kurti i KN, tai issiaiskinsiu smile.gif

po to ir cia brukstelk kaip ten bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 11 08, 12:02)
po to ir cia brukstelk kaip ten bus 4u.gif

ok, vakare pranesiu kas ir kaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 08, 01:05)
dabar mastau kaip cia atstatyti padeti.

Man irgi buvo žiauriai nusausėję vienu metu, tuomet supratau, kad nerolio hidrolatas labai sausina odą. Mečiau jį naudoti (dabar tik į molį lašinu), tai padėtis pasitaisė. Taip pat laaabai padėjo Elytės rekomenduotas mano jau minėtas Weledos kremas su cinku (jis labai riebus, tačiau po minutės nusivalius servetėle, veidukas matinis be problemų thumbup.gif), nes jis gerai drėkina ir minkština odą. Tiesą sakant jokie Hauschkos veido kremai man nepadeda taip, kaip tas Weledos, nors kartais pasiteplioju rožių light, bet nieko gero visgi jis man. Apskritai man gan keista, nes pamačiau, kad mano riebiai odai labai tinka ir patinka riebūs drėkikliai g.gif Ketinu išbandyti ir klasikinį Hauschkos rožių kremą, kuris, kiek girdėjau, tikrai rrriebus. Su aliejuku maišau ir tepu. Vien tik aliejuką naudoti man nebepatinka, trūksta drėgmės atvėsus orams.

Tiesa, levandų hidrolatas man irgi truputį sausina doh.gif Pradedu manyti, kad hidrolatai man apskritai nelabai tinka unsure.gif Aišku, jei po to kažko užtepu, tai viskas gerai, bet nakčiai kai nieko netepu, tai būna kad traukia odą.

Linutiaaa, o kokias dar priemones naudoji veidui? g.gif Man pvz. cleansing cream tai ne tik kad nesausina, bet nuostabiai puoselėja drėgmės kiekį. Nenorėčiau tikėti, kad čia nuo jo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 08 lapkričio 2008 - 13:47