Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2008 11 18, 22:25)
na pagaliau pabaigiau sesei dovana daryti  biggrin.gif 
ikeliu foto (linutiaaa norejo pamatyti)
user posted image

ir as tokiu noriu ax.gif ka daryti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 11 25, 16:32)
Gal kas naudoja EUBIJONOS priemones  g.gif Nesenai tokią atradau.
EUBIONA  Prekės ženklas EUBIONA apjungia metų patirtį ir garantuoja kokybę. Vertingi aliejai, vaistinių žolelių, gėlių bei vaisių ekstraktai puoselėja Jūsų plaukus, veido ir kūno odą. EUBIONA produktai yra be sintetinių dažų, kvapiųjų medžiagų ir konservantų. Natūralios ir ekologiškos sudedamosios produkto dalys yra aiškiai nurodytos prie kiekvieno produkto. Produktai nėra bandomi su gyvūnais. EUBIONA sertifikuota ECOCERT.

Nea, aš tokios negirdėjau. O kur tu ją radai?
Atsakyti
Apie ją info radau temoje ekologiškas gyvenimo būdas , ja prekiaus viena Lietuvos internetinė parduotuvė, tik dar tebevyksta kūrimo darbai. Tai info man atsiuntė į el paštą Kruopikė77, galima jos paprašyt mirksiukas.gif

Va, radau ir užsienietišką internetinį psl.
http://www.eubiona.de/cms/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 25 lapkričio 2008 - 15:30
sveikos,

kažkada čia užklausiau apie frei bio+ http://www.frei-haut.......&MP=245-231 kosmetiką ir pasijutau kaip per nagus gavus... O pasirodo - absoliučiai be reikalo ax.gif Sertifikuota, ekologiška, natūrali kosmetika. Išbandžiau mėginukus ir turiu naktinį veido kremą. Pirkau po dr. alkaičio (turėjau travel kit'ą). Esu patenkinta (kol kas daugiau komentarų negaliu parašyt - gal po mėn daugiau pastebėjimų būtų), jei naudosis taip pat skalsiai kaip dr. alkaitis - liksiu prie frei.
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 11 25, 17:28)
Apie ją info radau temoje ekologiškas gyvenimo būdas , ja prekiaus viena Lietuvos internetinė parduotuvė, tik dar tebevyksta kūrimo darbai. Tai info man atsiuntė į el paštą Kruopikė77, galima jos paprašyt  mirksiukas.gif

Va, radau ir užsienietišką internetinį psl.
http://www.eubiona.de/cms/

Kaip smagu, kad daugėja ekologiškos kosmetikos bigsmile.gif
Lauksim lauksim naujos parduotuvės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2008 11 25, 16:54)
sveikos,

kažkada čia užklausiau apie frei bio+  http://www.frei-haut.......&MP=245-231 kosmetiką ir pasijutau kaip per nagus gavus... O pasirodo - absoliučiai be reikalo  ax.gif  Sertifikuota, ekologiška, natūrali kosmetika. Išbandžiau mėginukus ir turiu naktinį veido kremą. Pirkau po dr. alkaičio (turėjau travel kit'ą). Esu patenkinta (kol kas daugiau komentarų negaliu parašyt - gal po mėn daugiau pastebėjimų būtų), jei naudosis taip pat skalsiai kaip dr. alkaitis - liksiu prie frei.

O kur ja isigyti? bigsmile.gif

QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 11 25, 17:44)
Kaip smagu, kad daugėja ekologiškos kosmetikos bigsmile.gif
Lauksim lauksim naujos parduotuvės biggrin.gif

drinks_cheers.gif Kuo daugiau , tuo geriau , yra is ko rinktis : kainos, kokybes ir tikimo atzvilgiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Noreciau paklausti ar madaros kremas su spalva tinka tik misriai-riebiai odai ar ir sausai-normaliai? 4u.gif
Atsakyti
O koki naturalu veido sveitikli (pylinga) patartumet is firmos ar paciai pasigaminti? Bet galvoju druska su aliejum tai gal veido odai nelabai gerai, druska isgriaus veida.
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 11 25, 18:12)
Noreciau paklausti ar madaros kremas su spalva tinka tik misriai-riebiai odai ar ir sausai-normaliai? 4u.gif

na mano misri i reibuma, tai as jo saltuoju periodu nenaudociau, tai odai linkusiai i sausuma manau schmoll.gif
Atsakyti
beata abc - druska veidui is tiesu per siurkstu, mano mama valo su cukrumi - jis svelnesnis ir greiciau tirpsta, dar galima pamaisyti su svelniu prausikliu, kad dar lengviau slystu. Dar galima butu maltais aviziniais dribsniais pasveisti...

frei pirkau is www.agu , reklamose raso, kad galima isigyti vaistinese, manau didziosiose eurovaistinese tikrai turi but, tik vat ten niekada meginuku neduoda... o is agu jau isbandziau (gavau meginuku) beveik visa frei linija (ne tik ekologiska, bet si man labiausiai limpa del naturalumo - man dabar toks etapas smile.gif - naminis maistas, namine duona, ekologiskos darzoves ir pan.... )
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 11 25, 09:41)
Palomina, nuostabūs pirkiniai bigsmile.gif
Aš savo gimtadienio proga KN nusiaubiau, man tai buvo pirmas apsilankymas tenai. O dabar KN vos ne namais tapo lotuliukas.gif Šiandien einu lūpų balzamų gaminti

aciu smile.gif
pranesk kaip sekesi lupu balzamai gaminti ax.gif ir koki (ar kokius) pasigaminai..

QUOTE(dzemute @ 2008 11 25, 15:39)
ir as tokiu noriu  ax.gif  ka daryti?  unsure.gif

bandyti bandyti ir dar karta bandyti nusivelti paciai smile.gif nera sudetinga visai.. gal tik is pirmo zvilgsnio gali pasirodyt, kad sunku, bet is tikruju tai ne.. siom tapkutem (38-39 dydis) reikejo ~100 g vilnos (gal siek tiek maziau g.gif ), vilna kainuoja ~15 lt uz 100 g.. jei bandysi velti ir ko nors nezinosi, tai galesi parasyti man biggrin.gif
planuoju ir sau nusivelti "batukus" lotuliukas.gif ziema arteja, tai reikia kazko silto po namus vaiksciot

Papildyta:
isbandziau Druide dantu pasta su cinamonu... na... vis tik man "skonis" nelabai biggrin.gif kita kart bandysiu jauciu su citrinom... bet valo tai gerai.. smile.gif
ir sampuna Druide silpniems pazeistiems plaukams isbandziau, tai is vieno pabandymo aisku sunku sprest, bet kol kas tai teigiami atsiliepimai.. labiau patiko uz Bema sampuna..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 11 24, 22:28)
aciu  smile.gif  vis uostau ir uostau dabar muilus  lotuliukas.gif  wub.gif
muilo pasta tai nezinau kaip ir apibudint.. pirmas ispudis buvo tai neapsakomi saldainiai su kazkuo (sunku ivardinti)  wub.gif na toks uzburiantis kvapas, vis norisi ir norisi dar pauostyt po kiek laiko  lotuliukas.gif
o tas apvalus tai man primena vienus smilkalus + uzuomena i kokosa  wub.gif  na irgi kvapas man  thumbup.gif

kvapai, kaip suprantu, superiniai smile.gif o kazin jie naturalus?
Atsakyti