QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 24, 19:28)
o kiek KN kainuoja muilai? va, madaros reiks sarmose pasizvalgyt.
QUOTE(Hopeidea @ 2008 11 24, 20:27)
Sos
Kas tas KN(kvapu namai?)ir NB?visai susimaisiau
Kiek tas muilas su citrinomsi kainavo?
Muilas su citrinomis iš KN 20 Lt kainavo. Jo ten ape 100 gr buvo
Kaip ir brangokas, bet man jis
Ypač smagu ryte praustis, nes citrinų kvapas iškart pažadina ir aš po jo tokia švari, gaivi jaučiuosi ir, nors mano oda sausa, nejaučiu,kad sausintų.
QUOTE(aplsncks @ 2008 11 24, 20:52)
Sveikos
NOrėčiau patarimo iš merginų, jau kuris laikas naudojančių natūralią kosmetiką. Prieš kelias dienas nusipirkau monoi aliejų (planuoju po truputį pereiti prie natūralios kosmetikos), tepu juo veidą, lūpas. Lūpom tiko idealiai. Odai atrodo irgi, tačiau kaskart juo patepus jaučiu toki lengvą dilgčiojimą (smakro srityje), kuris greit praeina. Ar kam taip buvo?
Oda mano linkusi sausėti, ypač šaltuoju periodu. Pardavėja stepono g. 6 patarė kol kas bandyt monoi, nes pasak jos sviestmedžio aliejus gali būti per riebus vis dėlto veidukui.
Gal kuri iš jūsų turite sausą odą ir pasakysite savo nuomonę?
Ir dar - kas bandėte aliejų mišinį sausai odai iš KN? Ar mišinys geriau nei pvz grynas monoi ar kitas aliejus?
Daug klausimų, bet tikiuosi kas nors atrašysite
Turiu monoi, bet man nuo jo niekas nedilgčioja. O dėl sviestmedžio, tai jau rašiau, kad mano draugei jis idealiai tinka ir veidui ir lūpoms, net geriau nei monoi. Tai gal verta pabandyti? Pati sviestmedžio neturiu, nes labai labai noriu kokosų
Man sausos odos mišinys labiau patinka nei monoi, na, bent veidui. Kūnui, plaukams renkuosi monoi, o veidą purškiu rožių hidrolatu iš KN ir tepu mišiniu sausai odai. Ir sakyčiau,kad odelė taisosi, nes taip neniežti ir netempia, kaip anksčiau, ypač kai šalta ir šildymas įjungtas. Tai mano tokia patirtis būtų
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2008 11 24, 23:16)
apsipirkau Madoj siandien
Palomina, nuostabūs pirkiniai
Aš savo gimtadienio proga KN nusiaubiau, man tai buvo pirmas apsilankymas tenai. O dabar KN vos ne namais tapo
Šiandien einu lūpų balzamų gaminti