Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(absinthfaerie @ 2008 11 24, 22:41)
ar brangiai tas pasilepinimas kainuoja?
eh.. puiki dovana  blush2.gif  reik pradet rasyt seniui salciui laiskus  ax.gif

aha brangiai (uz abu muilus virs 100 sumokejau.. geriau jau nerasysiu tiksliu kainu doh.gif )pasidovanojau sau ateinancio gimtadienio proga
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2008 11 24, 11:17)
Jei ir mane gerai aptarnautum, viską išrodytum ir išpasakotum, faktas , kad ką nors neplanuotai įsigyčiau blush2.gif

Tai prašom kada užsukt planuotai biggrin.gif

Palomina, nedaviau tau muilo - pastos naudojimo instrukcijos doh.gif
Rasi čia: Naudojimo instrukcija
Atsakyti
Jei kam nors kilo abejonių, tai nuo šiol aš Dovish (buvusi doufyl) 4u.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 23, 22:31)
o as niekaip neatsirenku tinkamo rankoms plaut muilo, man istisai sausina baisiausiai rankas verysad.gif

Man irgi sausina, ypač kai rankas plaunu ne namuose. Tada visada tepu kremu (Weledos) ir sausumo nejaučiu. O namuose naudoju šiuo metu medimix, taip pat naudojau NB, Madaros, Weledos. Labiausiai patiko madaros ir Weledos, o medimix geriausias kainos atžvilgiu.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 11 24, 20:35)
kvepia ir muilas ir muilo pasta fantastiskai  wub.gif

...kuo kvepia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2008 11 24, 20:14)
ziurejau situos lupu piestukus, to su bitutem nemaciau bet tie kur maciau pirmu numeriu eina parafinas sad.gif

verysad.gif verysad.gif Ka padarysi..paieskos tesiasi...kaz koki usisakiau JAV naturalu lupu piestuka ..tai jau keliauja, pranesiu kaip ten kas bigsmile.gif

QUOTE(Palomina @ 2008 11 24, 22:47)
aha brangiai (uz abu muilus virs 100 sumokejau.. geriau jau nerasysiu tiksliu kainu  doh.gif )pasidovanojau sau ateinancio gimtadienio proga

O ta dantu pasta tokiame idomiame ipakavime?plasmasiniame? o kaip issispaudzia? g.gif
jau as gundausi, nes megstu prieskonius rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Dovish @ 2008 11 24, 23:23)
Jei kam nors kilo abejonių, tai nuo šiol aš Dovish (buvusi doufyl) 4u.gif

Labai fainas naujas nikas thumbup.gif Toks jaunatviskas-mergaitiskas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hopeidea: 24 lapkričio 2008 - 22:39
QUOTE(Hopeidea @ 2008 11 24, 22:42)
Labai fainas naujas nikas thumbup.gif Toks jaunatviskas-mergaitiskas thumbup.gif

biggrin.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2008 11 24, 23:22)
Palomina, nedaviau tau muilo - pastos naudojimo instrukcijos doh.gif
Rasi čia: Naudojimo instrukcija

aciu smile.gif vis uostau ir uostau dabar muilus lotuliukas.gif wub.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 24, 23:29)
...kuo kvepia?  ax.gif

muilo pasta tai nezinau kaip ir apibudint.. pirmas ispudis buvo tai neapsakomi saldainiai su kazkuo (sunku ivardinti) wub.gif na toks uzburiantis kvapas, vis norisi ir norisi dar pauostyt po kiek laiko lotuliukas.gif
o tas apvalus tai man primena vienus smilkalus + uzuomena i kokosa wub.gif na irgi kvapas man thumbup.gif

QUOTE(Hopeidea @ 2008 11 24, 23:42)
O ta dantu pasta tokiame idomiame ipakavime?plasmasiniame? o kaip issispaudzia? g.gif
jau as gundausi, nes megstu prieskonius rolleyes.gif

aha platmasinis ipakavimas.. spaudziasi visai lengvai, bent jau kol kas kol pastos daug, o kai liks mazai, tada paziuresim ar pavyks iskrapstyti unsure.gif
Atsakyti
Palomina, būtinai papasakok kiek laikosi kvapas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2008 11 25, 00:45)
Palomina, būtinai papasakok kiek laikosi kvapas bigsmile.gif

ok parasysiu ispudzius, bet tai bus savaites gale smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 11 25, 00:28)
aciu  smile.gif  vis uostau ir uostau dabar muilus  lotuliukas.gif  wub.gif

Aš irgi karatais atidarau spintelę, kad "pakaifuoti" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 24, 19:28)
o kiek KN kainuoja muilai? va, madaros reiks sarmose pasizvalgyt.

QUOTE(Hopeidea @ 2008 11 24, 20:27)
Sos help.gif 
Kas tas KN(kvapu namai?)ir NB?visai susimaisiau doh.gif  blush2.gif
Kiek tas muilas su citrinomsi kainavo? bigsmile.gif

Muilas su citrinomis iš KN 20 Lt kainavo. Jo ten ape 100 gr buvo g.gif Kaip ir brangokas, bet man jis thumbup.gif Ypač smagu ryte praustis, nes citrinų kvapas iškart pažadina ir aš po jo tokia švari, gaivi jaučiuosi ir, nors mano oda sausa, nejaučiu,kad sausintų.

QUOTE(aplsncks @ 2008 11 24, 20:52)
Sveikos 4u.gif
NOrėčiau patarimo iš merginų, jau kuris laikas naudojančių natūralią kosmetiką. Prieš kelias dienas nusipirkau monoi aliejų (planuoju po truputį pereiti prie natūralios kosmetikos), tepu juo veidą, lūpas. Lūpom tiko idealiai. Odai atrodo irgi, tačiau kaskart juo patepus jaučiu toki lengvą dilgčiojimą (smakro srityje), kuris greit praeina. Ar kam taip buvo?
Oda mano linkusi sausėti, ypač šaltuoju periodu. Pardavėja stepono g. 6 patarė kol kas bandyt monoi, nes pasak jos sviestmedžio aliejus gali būti per riebus vis dėlto veidukui.
Gal kuri iš jūsų turite sausą odą ir pasakysite savo nuomonę?
Ir dar - kas bandėte aliejų mišinį sausai odai iš KN? Ar mišinys geriau nei pvz grynas monoi ar kitas aliejus?

Daug klausimų, bet tikiuosi kas nors atrašysite 4u.gif

Turiu monoi, bet man nuo jo niekas nedilgčioja. O dėl sviestmedžio, tai jau rašiau, kad mano draugei jis idealiai tinka ir veidui ir lūpoms, net geriau nei monoi. Tai gal verta pabandyti? Pati sviestmedžio neturiu, nes labai labai noriu kokosų wub.gif
Man sausos odos mišinys labiau patinka nei monoi, na, bent veidui. Kūnui, plaukams renkuosi monoi, o veidą purškiu rožių hidrolatu iš KN ir tepu mišiniu sausai odai. Ir sakyčiau,kad odelė taisosi, nes taip neniežti ir netempia, kaip anksčiau, ypač kai šalta ir šildymas įjungtas. Tai mano tokia patirtis būtų 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2008 11 24, 23:16)
apsipirkau Madoj siandien  bigsmile.gif

Palomina, nuostabūs pirkiniai bigsmile.gif
Aš savo gimtadienio proga KN nusiaubiau, man tai buvo pirmas apsilankymas tenai. O dabar KN vos ne namais tapo lotuliukas.gif Šiandien einu lūpų balzamų gaminti
Atsakyti
Gal kas naudoja EUBIJONOS priemones g.gif Nesenai tokią atradau.
EUBIONA Prekės ženklas EUBIONA apjungia metų patirtį ir garantuoja kokybę. Vertingi aliejai, vaistinių žolelių, gėlių bei vaisių ekstraktai puoselėja Jūsų plaukus, veido ir kūno odą. EUBIONA produktai yra be sintetinių dažų, kvapiųjų medžiagų ir konservantų. Natūralios ir ekologiškos sudedamosios produkto dalys yra aiškiai nurodytos prie kiekvieno produkto. Produktai nėra bandomi su gyvūnais. EUBIONA sertifikuota ECOCERT.

Atsakyti