Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 23, 23:31)
o as niekaip neatsirenku tinkamo rankoms plaut muilo, man istisai sausina baisiausiai rankas verysad.gif  jau ir nagai skilineja verysad.gif  tik apsiplovus, iskart turiu tept kremu kokiu, nes negaliu pakest to sausumo. kuo jus plaunat?

Cia tikrai idomus klausimas bigsmile.gif Man irgi iskilo toks pats :mano rankoms tai nieko, bet vaikas skundziasi "drakono oda", kaip jis sako doh.gif o tepliotis kremais tai nemegsta schmoll.gif

QUOTE(Monica @ 2008 11 24, 11:17)

Aš tai naudoju skystą muilą, ir pigiausias (ir visai neblogas) variantas yra pirkti Alterros dušo gelį mirksiukas.gif O dušo geliai gi visi švelnesni ir taip neišsausina odos

O cia gera mintis thumbup.gif

QUOTE(Odora @ 2008 11 24, 13:12)

gal vistik kuri zinote kokiu vietiniu brandu norvegu arba svedu kosmetikos gal jie turi cia ka ypatingo ka verta butu nusipirkti smile.gif

Oj, kaip idomu bigsmile.gif
jie ka gero , grynai svedisko uzmatytum, butinai pranesk drinks_cheers.gif bigsmile.gif
O man dar idomu, jei susidurtum blush2.gif pasiziurek, ar sis naturalus yra dalykas ar ne bigsmile.gif ??Sudeties nerandu internete g.gif Bet ant ipakavimo turi buti g.gif Nes labai labai fantastiskas, nieko geresnio nesu turejusi... wub.gif visa laik jo parsivezdavau po 20 vnt. draugam, giminem ir sau ax.gif O sia vasara pamirsau doh.gif tai MB dabar "pjauna" biggrin.gif
Jo buna ivairiu ipakavimu:
http://www.lypsylhome.com/index.html
http://www.expressch...531_lypsyl.html
jo pirkti buna visose prekybos centruose ir visose parduotuvese ax.gif
Atsakyti
mano rankos atsigavo, kai pradejau prausti ranku darbo naturaliu muilu. ar per brangus tokie rankoms?

Lypsyl tikrai kad visur yra pirkti ir toks pigus, kad net nebuvau pagalvojus, kad geras arba kad naturalus mirksiukas.gif smile.gif idomu pasidare, reiks prie progos pasiziuret smile.gif esu naudojus kazkada seniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 24 lapkričio 2008 - 12:54
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 24, 13:53)
mano rankos atsigavo, kai pradejau prausti ranku darbo naturaliu muilu. ar per brangus tokie rankoms?

Lypsyl tikrai kad visur yra pirkti ir toks pigus, kad net nebuvau pagalvojus, kad geras arba kad naturalus  mirksiukas.gif  smile.gif idomu pasidare, reiks prie progos pasiziuret  smile.gif esu naudojus kazkada seniai.

Gal tie kieti nebutu per brangus, juk taupiau naudojais nei skysti g.gif
Jaucia mano sirdis , kad Lypsyl ne naturalus doh.gif O gal ta naujoji serija, su bitutemis , naturalesne g.gif
Atsakyti
sveikutes gal gali pasakyt is kokiu puslapiu ir per ka galima uzsisakyt alterna priemoniu?
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 11 24, 08:57)
o koki tu naudoji? as tai rankoms naudoju ne naturalu, tai patyslesiu rolleyes.gif

dabar buvau nusipirkus toki is eurovaistines, su alyvuogiu aliejum, paziurejau sudetis dar normali, bet jau taip sausino ir pastebejau, kad visai neputojo, tai maniskis paeme kazkuri vakara ir ismete doh.gif biggrin.gif
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 24, 12:53)

ziurint kokia ta kaina, jei tik pagelbetu, tai ir pirkciau, sian dar vieno nago netekau verysad.gif tik, kad kaune nesu dar uztikusi, kur cia tokiu vertu demesio rast butu galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 11 24, 15:22)
sveikutes gal gali pasakyt is kokiu puslapiu ir per ka galima uzsisakyt alterna priemoniu?

Yra Alterra (Droge pardupdama), gal Lavera turit minty? g.gif

Išbandžiau Druide šamp. nuo pleiskanų (nors pirkau tai vyrui biggrin.gif ).Tai įspūdžiai geri:plaukai ir be balzamo išsišukuoja, slidūs, blizga, visia neblogai putoja.Tik kad netaupus cool.gif .O kas turit kitus druide šampūnus, tai koks efektas po jų?
Atsakyti
Mielosios,gal galit pasidalinti patirtimi,kokia kauke maksimaliai sudrekina oda?Ka naudojate? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2008 11 21, 15:10)
Merginos, gal kuri jau bandet naujaji KN hidrolata Frankincenso (Boswelia sacra)? Kokie atsiliepimai?

Aš tik KN uosčiau. Stiprokas kvapas, bet švelnesnis nei kedrų, bent jau man. Aš rožių hidrolato jau trečią buteliuką iš eilės naudoju wub.gif Kai baigsiu, norėčiau ko nors kito, galvoju apie frankinsencą arba dar santalo hidrolato lauksiu. g.gif

QUOTE(Milduxs @ 2008 11 22, 22:15)
Aha, sveikuose produktuose, bet Jaksto g. siaip visai patenkinta esu tuo kondicionieriumi, ypac kainos ir kokybes santykiu  ax.gif matyt ir sampuna pirksiu, bet ne arbatmedzio, nes tas kvapas tai tikrai labai stiprus  doh.gif

Ačiū 4u.gif Nusipirkau Weledos pakeitimui kol kas Natura siberica, kai jį baigsiu, reikės pasidairyti Sveikuose produktuose mirksiukas.gif

QUOTE(Monica @ 2008 11 23, 21:07)
Žodžiu susiduriu jau su 2 pardavėja , kurią norėtųsi pavadinti paukščio vardu

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 24, 00:31)
o as niekaip neatsirenku tinkamo rankoms plaut muilo, man istisai sausina baisiausiai rankas verysad.gif  jau ir nagai skilineja verysad.gif  tik apsiplovus, iskart turiu tept kremu kokiu, nes negaliu pakest to sausumo. kuo jus plaunat?

Pirkau iš KN muilą su citrinomis, tai labai gaiviai kvepia ir nieko nesausina. Net ir veidą juo prausiu kartais. Dar Madaros nusipirkau neseniai muilą su šaltalankių aliejumi, kol kas tikrai nepastebėjau, kad sausintų.
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2008 11 24, 16:02)
Yra Alterra (Droge pardupdama), gal Lavera turit minty? g.gif

aha blush2.gif gal zinai kaip ja atsisiust?
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 11 24, 17:06)
aha blush2.gif gal zinai kaip ja atsisiust?

lavera galima atsisiusti is natractiv.de arba is ebay(nuoroda yra pirmame puslapyje) mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Shater @ 2008 11 24, 16:51)
Mielosios,gal galit  pasidalinti patirtimi,kokia kauke maksimaliai sudrekina oda?Ka naudojate? 4u.gif

man gerai drekindavo jogurto kauke(naturalus jogurtas+saukstelis jojobos aliejaus+lasas eterinio, as naudojau kedru) smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, dėl užsakymo iš keinplunder 4u.gif

Noriu jūsų baisia atsiprašyti, kad nei paskutiniu metu, nei artimiausioje ateidyje visškai neturiu laiko užsakymams... Ar atsirastų kokia geradarė, kuri galėtų perimti šią pareigą iš manęs? Turiu visų mergaičių užsakymo duomenis (nick'as, miestas, prekės, užsakymo suma), tad darbo nebūtų itin daug.

Tiesiog nenoriu užsivėlinti dar porą savaičių, kas tikrai nusimato doh.gif verysad.gif

Parašykit į AŽ, jei kuri apsiimtų užsakyti, labai atsiprašau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 11 24, 17:06)
Pirkau iš KN muilą su citrinomis, tai labai gaiviai kvepia ir nieko nesausina. Net ir veidą juo prausiu kartais. Dar Madaros nusipirkau neseniai muilą su šaltalankių aliejumi, kol kas tikrai nepastebėjau, kad sausintų.

o kiek KN kainuoja muilai? va, madaros reiks sarmose pasizvalgyt.
Atsakyti