Ačiū atsakiusioms O aš kažkur radau, kad parduodamas buteliukuose (turbūt turėti omeny tie stiklainiukai), tai ir susimąsčiau, kaip čia reiktų jį naudot
Na net nežinau dėl to nerolio, jei nelabai drėkina, gal ir nereikia jo man..
QUOTE(kniaumiau @ 2008 11 23, 22:53)
Ačiū atsakiusioms O aš kažkur radau, kad parduodamas buteliukuose (turbūt turėti omeny tie stiklainiukai), tai ir susimąsčiau, kaip čia reiktų jį naudot
tai roziu pirk is visu hidrolatu sitas lavbiausiai drekinantis
QUOTE(linarija @ 2008 11 20, 16:29)
Planuoju ir aš jį įsigyti. Įdomu, naudojat dar kokias priemones po šio muiliuko
po madaros avietinio man labai oda issausejo (siaip maniske sausoka), tai sausaodem nepatariu. nors jis man rods ir yra skirtas misriai odai tepdavau butinai krema po jo,bet didziausias gabalas guli nesunaudotas dar
QUOTE(Palomina @ 2008 11 23, 23:58)
roziu hidrolata as baigiu isimylet..ypac kvapa bijau jo daugiau-dazniau purkst,kad tik nesibaigtu greit
QUOTE(Sultry @ 2008 11 23, 23:12)
roziu hidrolata as baigiu isimylet..ypac kvapa bijau jo daugiau-dazniau purkst,kad tik nesibaigtu greit
aha labai greit baigiasi hidrolatai as vis pataupydama nelolio hidrolata naudoju..
QUOTE(Monica @ 2008 11 23, 20:07)
O aš buvau Madoj
Čia specialiai manęs vengiat?
Tos senosios merginos nėra, o ši nauja, tai dar ne viską moka ir žino... na bet ji labai stengiasi
o as niekaip neatsirenku tinkamo rankoms plaut muilo, man istisai sausina baisiausiai rankas jau ir nagai skilineja tik apsiplovus, iskart turiu tept kremu kokiu, nes negaliu pakest to sausumo. kuo jus plaunat?
QUOTE(Palomina @ 2008 11 23, 22:58)
tą tai turiu nuostabus bet žiūriu, jau įpusėjau, tai galvojau apie kitą, o kadangi noris visko pabandyti, tai neroliu gundžiaus
QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 23, 23:31)
o as niekaip neatsirenku tinkamo rankoms plaut muilo, man istisai sausina baisiausiai rankas jau ir nagai skilineja tik apsiplovus, iskart turiu tept kremu kokiu, nes negaliu pakest to sausumo. kuo jus plaunat?
o koki tu naudoji? as tai rankoms naudoju ne naturalu, tai patyslesiu
QUOTE(Vergine @ 2008 11 23, 22:19)
Čia specialiai manęs vengiat?
Tos senosios merginos nėra, o ši nauja, tai dar ne viską moka ir žino... na bet ji labai stengiasi
tai kad neplanuoju iš anskto aš tų vizitų į madą.Buvom su vyru, tai galvoju ir užsipirksiu, nes laiko specialiai važinėti nerasta .Bet pagalvojau, kad yra ir privalumas:faktas, kad pinigų mažiau išleidžiu .Jei ir mane gerai aptarnautum, viską išrodytum ir išpasakotum, faktas , kad ką nors neplanuotai įsigyčiau
Papildyta:
QUOTE(agnuta @ 2008 11 24, 08:57)
Aš tai naudoju skystą muilą, ir pigiausias (ir visai neblogas) variantas yra pirkti Alterros dušo gelį O dušo geliai gi visi švelnesni ir taip neišsausina odos
sveikos turejau proga pasidairyti viename nedideliame svedijos ekoshope
isvada tokia skaityti kas ant buteliuku reikia ir cia, kainos didesnes gerokai negu lt (dar galim nesiskusti savo antkainiais) weledos hauschkos daugiausia kiti brandai kazkokie neaiskus, bet is paziuros daugiausia vokiski yra aliejuku ir eteriniu bet visi nepatikimai atrodo buteliukai skaidrus ir tt
gal vistik kuri zinote kokiu vietiniu brandu norvegu arba svedu kosmetikos gal jie turi cia ka ypatingo ka verta butu nusipirkti
isvada tokia skaityti kas ant buteliuku reikia ir cia, kainos didesnes gerokai negu lt (dar galim nesiskusti savo antkainiais) weledos hauschkos daugiausia kiti brandai kazkokie neaiskus, bet is paziuros daugiausia vokiski yra aliejuku ir eteriniu bet visi nepatikimai atrodo buteliukai skaidrus ir tt
gal vistik kuri zinote kokiu vietiniu brandu norvegu arba svedu kosmetikos gal jie turi cia ka ypatingo ka verta butu nusipirkti
QUOTE(Odora @ 2008 11 24, 12:12)
kainos didesnes gerokai negu lt (dar galim nesiskusti savo antkainiais)
lyginti reiktu ne antkainius, o atlyginimus