Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Ačiū atsakiusioms 4u.gif O aš kažkur radau, kad parduodamas buteliukuose (turbūt turėti omeny tie stiklainiukai), tai ir susimąsčiau, kaip čia reiktų jį naudot lotuliukas.gif

Na net nežinau dėl to nerolio, jei nelabai drėkina, gal ir nereikia jo man.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2008 11 23, 22:53)
Ačiū atsakiusioms  4u.gif O aš kažkur radau, kad parduodamas buteliukuose (turbūt turėti omeny tie stiklainiukai), tai ir susimąsčiau, kaip čia reiktų jį naudot  lotuliukas.gif

Na net nežinau dėl to nerolio, jei nelabai drėkina, gal ir nereikia jo man..  g.gif

tai roziu pirk smile.gif is visu hidrolatu sitas lavbiausiai drekinantis
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 11 20, 16:29)
Planuoju ir aš jį įsigyti. Įdomu, naudojat dar kokias priemones po šio muiliuko  g.gif

po madaros avietinio man labai oda issausejo (siaip maniske sausoka), tai sausaodem nepatariu. nors jis man rods ir yra skirtas misriai odai blush2.gif tepdavau butinai krema po jo,bet didziausias gabalas guli nesunaudotas dar verysad.gif

QUOTE(Palomina @ 2008 11 23, 23:58)

roziu hidrolata as baigiu isimylet..ypac kvapa wub.gif bijau jo daugiau-dazniau purkst,kad tik nesibaigtu greit lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 23 lapkričio 2008 - 22:13
QUOTE(Sultry @ 2008 11 23, 23:12)
roziu hidrolata as baigiu isimylet..ypac kvapa  wub.gif  bijau jo daugiau-dazniau purkst,kad tik nesibaigtu greit  lotuliukas.gif

aha labai greit baigiasi hidrolatai lotuliukas.gif as vis pataupydama nelolio hidrolata naudoju..
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2008 11 23, 20:07)
O aš buvau Madoj

Čia specialiai manęs vengiat? hihihi.gif
Tos senosios merginos nėra, o ši nauja, tai dar ne viską moka ir žino... na bet ji labai stengiasi ax.gif
Atsakyti
o as niekaip neatsirenku tinkamo rankoms plaut muilo, man istisai sausina baisiausiai rankas verysad.gif jau ir nagai skilineja verysad.gif tik apsiplovus, iskart turiu tept kremu kokiu, nes negaliu pakest to sausumo. kuo jus plaunat?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 11 23, 22:58)

tą tai turiu doh.gif blush2.gif nuostabus wub.gif bet žiūriu, jau įpusėjau, tai galvojau apie kitą, o kadangi noris visko pabandyti, tai neroliu gundžiaus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kniaumiau: 23 lapkričio 2008 - 22:36
QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 23, 23:31)
o as niekaip neatsirenku tinkamo rankoms plaut muilo, man istisai sausina baisiausiai rankas verysad.gif  jau ir nagai skilineja verysad.gif  tik apsiplovus, iskart turiu tept kremu kokiu, nes negaliu pakest to sausumo. kuo jus plaunat?

o koki tu naudoji? as tai rankoms naudoju ne naturalu, tai patyslesiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2008 11 23, 22:19)
Čia specialiai manęs vengiat? hihihi.gif
Tos senosios merginos nėra, o ši nauja, tai dar ne viską moka ir žino... na bet ji labai stengiasi ax.gif

tai kad neplanuoju iš anskto aš tų vizitų į madą.Buvom su vyru, tai galvoju ir užsipirksiu, nes laiko specialiai važinėti nerasta cool.gif .Bet pagalvojau, kad yra ir privalumas:faktas, kad pinigų mažiau išleidžiu hihihi.gif .Jei ir mane gerai aptarnautum, viską išrodytum ir išpasakotum, faktas , kad ką nors neplanuotai įsigyčiau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(agnuta @ 2008 11 24, 08:57)
o koki tu naudoji? as tai rankoms naudoju ne naturalu, tai patyslesiu rolleyes.gif

Aš tai naudoju skystą muilą, ir pigiausias (ir visai neblogas) variantas yra pirkti Alterros dušo gelį mirksiukas.gif O dušo geliai gi visi švelnesni ir taip neišsausina odos smile.gif
Atsakyti
sveikos turejau proga pasidairyti viename nedideliame svedijos ekoshope smile.gif
isvada tokia skaityti kas ant buteliuku reikia ir cia, kainos didesnes gerokai negu lt (dar galim nesiskusti savo antkainiais) weledos hauschkos daugiausia kiti brandai kazkokie neaiskus, bet is paziuros daugiausia vokiski yra aliejuku ir eteriniu bet visi nepatikimai atrodo buteliukai skaidrus ir tt
gal vistik kuri zinote kokiu vietiniu brandu norvegu arba svedu kosmetikos gal jie turi cia ka ypatingo ka verta butu nusipirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2008 11 24, 12:12)
kainos didesnes gerokai negu lt (dar galim nesiskusti savo antkainiais)

lyginti reiktu ne antkainius, o atlyginimus mirksiukas.gif
Atsakyti
na gal ir tiesa smile.gif
vienintele iseitis pirkimas internetu
Atsakyti