Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2008 11 23, 17:23)
Kunigunda, o kiek kainuoja Aniros makadamiju aliejus?

ax.gif abu aliejus yra pirkus mano sesuo, o as is jos siek tiek atsipylus bandziau -todel tiksliu kainu nezinau, bet kazkas iki 20 lt g.gif

QUOTE(Hopeidea @ 2008 11 23, 17:46)
Aciux 4u.gif
Aciux 4u.gif O jo tik Stepono 6 galima gauti g.gif ar as cia kazka maisau blush2.gif

aha
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 23, 19:06)
ax.gif abu aliejus yra pirkus mano sesuo, o as is jos siek tiek atsipylus bandziau -todel tiksliu kainu nezinau, bet kazkas iki 20 lt  g.gif

tai dar nieko kaina lyginant su KN biggrin.gif reiks pabandyti paieskot makadamiju aliejaus.. labai patiko mano plaukams ir seip saknus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 22, 21:51)
Gera naujiena ta, kad jau kita savaite KN tures kokosu aliejaus, taciau tik dideliais indeliais, mazais prades prekiauti tik dar kita savaite, nes mazus indelius gaus tik penktadieni  ax.gif

kokia gera naujiena bigsmile.gif tik reiks mastyt, kaip ji cia pasiekt reiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 11 23, 15:24)
Laime is KN sake, kad rafinuoti aliejai trumpai tariant nieko gero, tik riebalu aptraukia oda (plaukus ir t.t.), bet ten apie kokius nors drekinimus ir pan. net neverta svajoti

man įdomu, kodėl tada daugiausia siūlomi būtent rafinuoti aliejai, kai kurie visai nepigūs cool.gif .Man atrodo, kad Florame irgi rafinuoti, nes faktiškai bekvapį turiu...

O aš buvau Madoj ir pirkau Druide nuo pleiskanų šmpūną ir losjoną.Būčiau nežinojusi, kad toks losjonas yra pardavime, tai būčiau ir nenusipirkusi, nes pardavėja tokio nežinojo doh.gif Teko pačiai skaityti visų produktų etiketes ir ieškoti.na nesuprantu, negi neduoda pardavėjoms kokio visų produktų aprašymo apie prekes, kad žinotų ką parduoda cool.gif Žodžiu susiduriu jau su 2 pardavėja , kurią norėtųsi pavadinti paukščio vardu
Atsakyti
Gal kuri mišriaodė gali palyginti rožių ir nerolio hirdolatus? ax.gif
Ir dar klausimas, tie aliejai, kur tirpsta aukštesnėj nei kambario temperatūros (kokosų, sviestmedžio..), jie būna indeliuose ar buteliukuose, ir jei buteliukuose, tai kaip jūs juos iškrapštot? blush2.gif
Kitą savaitę planuoju vėl žygiuot į kn
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2008 11 23, 19:51)
Gal kuri mišriaodė gali palyginti rožių ir nerolio hirdolatus?  ax.gif
Ir dar klausimas, tie aliejai, kur tirpsta aukštesnėj nei kambario temperatūros (kokosų, sviestmedžio..), jie būna indeliuose ar buteliukuose, ir jei buteliukuose, tai kaip jūs juos iškrapštot? blush2.gif

cia galima paziureti kaip atrodo tarkim sviestmedzio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2008 11 23, 20:07)
O aš buvau Madoj ir pirkau  Druide nuo pleiskanų šmpūną ir losjoną.Būčiau nežinojusi, kad toks losjonas yra pardavime, tai būčiau ir nenusipirkusi, nes pardavėja tokio nežinojo doh.gif

lauksiu labai atsiliepimu apie situos produktus 4u.gif

QUOTE(kniaumiau @ 2008 11 23, 20:51)

indeliuose ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 23 lapkričio 2008 - 20:37
QUOTE(Palomina @ 2008 11 23, 18:21)
tai dar nieko kaina lyginant su KN  biggrin.gif  reiks pabandyti paieskot makadamiju aliejaus.. labai patiko mano plaukams ir seip saknus  thumbup.gif

plaukams, kunui tie aniros visai geri, bet veidui pati perku is KN viska

QUOTE(Monica @ 2008 11 23, 19:07)
man įdomu, kodėl tada daugiausia siūlomi būtent rafinuoti aliejai, kai kurie visai nepigūs cool.gif .Man atrodo, kad Florame irgi rafinuoti, nes faktiškai bekvapį turiu...

kaip jau ir rasiau- rafinavimas rafinavimui nelygus, todel ir kaina tokia skirtinga. Juk tikrai tose alieju parduotuvese jie nera tokios kokybes, kokie Florame
Atsakyti
O as nesuprantu, kokio velnio reikia gadinti gera daikta ir ji rafinuoti g.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 23 lapkričio 2008 - 21:20
QUOTE(kniaumiau @ 2008 11 23, 20:51)
Gal kuri mišriaodė gali palyginti rožių ir nerolio hirdolatus?  ax.gif

as turiu ir roziu, ir nerolio (dar ir levandu) hidrolatus siuo metu.. nerolio kvapas nerealus wub.gif roziu irgi visai nieko (vasara labai patiko, o dabar nusibodes).. roziu jauciasi, kad padrekina oda, o nerolio toks net nezinau kaip apibudinti, irgi fainas smile.gif kaip kam nerolio hidrolatas pasausina siek tiek oda, bet as tai nepastebejau, kad man sausintu.. ir oda nepasakyciau, kad labai riebi.. jau normali pasidarius..

QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 23, 22:05)
plaukams, kunui tie aniros visai geri, bet veidui pati perku is KN viska
kaip jau ir rasiau- rafinavimas rafinavimui nelygus, todel ir kaina tokia skirtinga. Juk tikrai tose alieju parduotuvese jie nera tokios kokybes, kokie Florame

aha plaukams as ji ir naudociau.. na dar maistui
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 11 23, 20:17)
O as nesuprantu, kokio velnio reikia gadinti gera daikta ir ji rafinuoti  g.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

..kad jis butu priimtinas didziajai daliai vartotoju (tada galima suteikti bet kokia grazia spallva, kvapa) bei prailginti galiojimo laika. as taip galvoju g.gif
Atsakyti
tiesa, isbandziau jau Logonos sviesta wub.gif tikras sviestas biggrin.gif labai patiko.. thumbup.gif
Atsakyti