o tai merginos, pasakykit kaip ten su tuom rafinuotu kokosu aliejum is aliejaus parduotuves ten jis geras ar koks naftinis? ir tarkim kaip sitas
http://www.sveikipro...d...31&id=18030, gal geresnis?
QUOTE(Eveliina @ 2008 11 23, 15:20)
o tai merginos, pasakykit kaip ten su tuom rafinuotu kokosu aliejum is aliejaus parduotuves ten jis geras ar koks naftinis? ir tarkim kaip sitas
manau, kad nieko gero, bet ar labai blogas, tai nezinau reikia laukti labiau ismananciu merginu
Laime is KN sake, kad rafinuoti aliejai trumpai tariant nieko gero, tik riebalu aptraukia oda (plaukus ir t.t.), bet ten apie kokius nors drekinimus ir pan. net neverta svajoti
QUOTE(Eveliina @ 2008 11 23, 15:20)
as sita naudoju plaukams, ir man visai patinka. (nerafinuotas biski per brangiai gaunasi, tai tik retkarciais juo pasilepinu )
tikrai jis drekina.. juks tas pats visu megstamas monoi yra gaminamas ir rafinuoto kokoso aliejaus.. nors aisku kad jis nebeturi visu savo geruju savybiu, bet viskas turi savo kaina
labai trumpai apie rafinavima:
"Rafinuojant aliejus veikiamas šarmu, pašalinamos laisvosios riebalų rūgštys, fosfolipidai. Produktas filtruojamas ir plaunamas. Išvalytas aliejus netenka skonio ir kvapo."
QUOTE(Dorela @ 2008 11 23, 16:49)
as sita naudoju plaukams, ir man visai patinka. (nerafinuotas biski per brangiai gaunasi, tai tik retkarciais juo pasilepinu )
tikrai jis drekina.. juks tas pats visu megstamas monoi yra gaminamas ir rafinuoto kokoso aliejaus.. nors aisku kad jis nebeturi visu savo geruju savybiu, bet viskas turi savo kaina
"Rafinuojant aliejus veikiamas šarmu, pašalinamos laisvosios riebalų rūgštys, fosfolipidai. Produktas filtruojamas ir plaunamas. Išvalytas aliejus netenka skonio ir kvapo."
o tas is sveikiproduktai.lt nerafinuotas ar rafinuotas
QUOTE(Hopeidea @ 2008 11 23, 14:08)
Merginos, o koki krema paakiams patartumet vyresnei, virs 50 metu
Mamai as esu weledos roziu pirkus, siaip yra ir Hausckos serija brandziai odai[ bet ji nepigi tikrai ] man atrodo is lakshmi irgi galima rast.
Papildyta:
QUOTE(Eveliina @ 2008 11 23, 16:53)
manau kad rafinuotas, nes jeigu buna nerafinuotas, taip ir buna parasyta, kiek zinau tai tik KN yra nerafinuoto, o jeigu kokoso aliejus bekvapis, tada tikrai rafinuotas
QUOTE(Milduxs @ 2008 11 23, 10:38)
Grizau is turgaus ir skubu pasidalinti naujienomis
Hales turguje atsidare alieju ir prieskoniu parduotuve, kurioje pilna visokiu pilstumu alieju neitiketinai mazomis kainomis. Tas is karto sukele itarima, bet vistiek papasakosiu.
Hales turguje atsidare alieju ir prieskoniu parduotuve, kurioje pilna visokiu pilstumu alieju neitiketinai mazomis kainomis. Tas is karto sukele itarima, bet vistiek papasakosiu.
O jie nerafinuoti? nes Vilniuje yra priesais Holiday inn -ten visi jie rafinuoti ir sakyciau del to sakyciau s.... Man yra teke gerti ivairius moliugu skelu aliejus ir visi nerafinuoti tikrai buvo labai skanus, o sitas rafinuotas tai . Teko ant plauku bandyti aniros makadamijos alieju ir is tos pardes rafinuota -skirtumas akivaizdus, tas pats su kokosu aliejum. Daugiau ranka nebekyla pirkti tu pigalu, nes naudos is ju 0
QUOTE(Hopeidea @ 2008 11 23, 13:08)
Merginos, o koki krema paakiams patartumet vyresnei, virs 50 metu
mamo mama labai patenkinta Lakshmi firmos paakiu kremuku
QUOTE(Dorela @ 2008 11 23, 15:49)
tikrai jis drekina.. juks tas pats visu megstamas monoi yra gaminamas ir rafinuoto kokoso aliejaus..
monoi rafinavimo budu tikrai negalima butu lyginti su tose parduotuvese parduodamu alieju. Tai ir nulemia tiek kokybe, tiek kaina
QUOTE(Eveliina @ 2008 11 23, 15:53)
pagal kaina -tai tik rafinuotas
Kunigunda, o kiek kainuoja Aniros makadamiju aliejus?
QUOTE(symutja @ 2008 11 23, 12:28)
ale moterys mielosios kokios jus mndagios istikruju reiktu pagalvot gal zmgus nesenai yra prisijunges ir jusu ten visokiu s... neranda tai ir parasiau cia .putotis nereik
o tai naujai prisijungusiam zmogui negalioja taisykle pries rasant ka nors temoje -ja perskaityti nuo pradzios?
QUOTE(pepkė @ 2008 11 23, 17:11)
Mamai as esu weledos roziu pirkus, siaip yra ir Hausckos serija brandziai odai[ bet ji nepigi tikrai ] man atrodo is lakshmi irgi galima rast.
Papildyta:
Papildyta:
Aciux
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 23, 18:21)
Aciux O jo tik Stepono 6 galima gauti ar as cia kazka maisau
QUOTE(Hopeidea @ 2008 11 23, 18:46)
aha yra Lakshmi kosmetikos Stepono 6
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 23, 18:21)
O jie nerafinuoti? nes Vilniuje yra priesais Holiday inn -ten visi jie rafinuoti ir sakyciau del to sakyciau s.... Man yra teke gerti ivairius moliugu skelu aliejus ir visi nerafinuoti tikrai buvo labai skanus, o sitas rafinuotas tai . Teko ant plauku bandyti aniros makadamijos alieju ir is tos pardes rafinuota -skirtumas akivaizdus, tas pats su kokosu aliejum. Daugiau ranka nebekyla pirkti tu pigalu, nes naudos is ju 0
Kai kurie buvo parasyta, kad nerafinuoti. Zodziu reikes eiti atidziau patyrineti. Bet tiesa, is pigiu dalyku naudos mazai. Nu nieko, bent prieskoniu ir vaistazoliu parduotuve salia namu turesiu