Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(migdoline @ 2008 11 23, 00:09)
o tas logonos tropinis kremas labai saldaus kvapo? ar daugiau gaivinantis? blush2.gif

pagal mano nosi, tai nepasakyciau, kad labai jau ten jis saldus yra.. na taip saldus, bet ne per daug..
Atsakyti
QUOTE(migdoline @ 2008 11 22, 23:09)
o tas logonos tropinis kremas labai saldaus kvapo? ar daugiau gaivinantis? blush2.gif

ax.gif mane tai tas kvapas po kurio laiko pradejo pykinti ir nebegalejau jo naudoti, nors saldzius kvapus tiesiog dievinu
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 22, 23:32)
ax.gif  mane tai tas kvapas po kurio laiko pradejo pykinti ir nebegalejau jo naudoti,

man irgi tas pats buvo. iš labai skanaus patapo šlykštus toks.
Atsakyti
QUOTE(migdoline @ 2008 11 22, 23:09)

o man tropinio sviestuko kvapas wub.gif šiuo metu naudoju raudonos serijos (su sezamais) sviestą, tai jis labiau gaivesnis, bet irgi saldumo turi.
Atsakyti
Grizau is turgaus ir skubu pasidalinti naujienomis ax.gif
Hales turguje atsidare alieju ir prieskoniu parduotuve, kurioje pilna visokiu pilstumu alieju neitiketinai mazomis kainomis. Tas is karto sukele itarima, bet vistiek papasakosiu. Zodziu alieju pasirinkimas yra tikrai didelis, pradedant alyvuogiu keliomis rusimis baigiant ersketroziu, dygminu, vynuogiu abrikosu kauliuku, lazdyno ir visokiu kitokiu. Kainos mazdaug nuo 2 iki 10 lt uz 100 ml. Yra ir rafinuoto kokosu aliejaus - uz 3.50 uz nemaza indeli, gal ten koks 150 g. yra. Tai ir apsidziaugiau labai, is kitos puses siek tiek abejoniu kelia tokios mazos kainos, ka galvojate apie tai?
Atsakyti
ale moterys mielosios kokios jus mndagios istikruju reiktu pagalvot gal zmgus nesenai yra prisijunges ir jusu ten visokiu s... neranda tai ir parasiau cia .putotis nereik
Atsakyti
QUOTE(Milduxs @ 2008 11 23, 11:38)
Grizau is turgaus ir skubu pasidalinti naujienomis  ax.gif
Hales turguje atsidare alieju ir prieskoniu parduotuve, kurioje pilna visokiu pilstumu alieju neitiketinai mazomis kainomis. Tas is karto sukele itarima, bet vistiek papasakosiu. Zodziu alieju pasirinkimas yra tikrai didelis, pradedant alyvuogiu keliomis rusimis baigiant ersketroziu, dygminu, vynuogiu abrikosu kauliuku, lazdyno ir visokiu kitokiu. Kainos mazdaug nuo 2 iki 10 lt uz 100 ml. Yra ir rafinuoto kokosu aliejaus - uz 3.50 uz nemaza indeli, gal ten koks 150 g. yra. Tai ir apsidziaugiau labai, is kitos puses siek tiek abejoniu kelia tokios mazos kainos, ka galvojate apie tai?

bigsmile.gif ten gal tie patys aliejai kur ir Klaipedoj yra?.. g.gif tik del ju kokybes tai nezinau irgi.. blush2.gif esu pirkus kai kazkada prie juros vaziavau, tai sunaudojau ir nenumiriau. aisku veidui tai as ju nenaudojau..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 11 22, 22:48)
siandien nusipirkau Logona Tropic kuno sviesta ir Sante savaiminio idegio krema veidui  rolleyes.gif
dar apziurejau Sante sviestukus kur ir veidui ir kunui tinka.. patiko su mangais.. na bet nepirkau as jo, nes veidui nenoriu naudot, o kunui per brangiai gaunasi nes jo 50 ml kainuoja virs 50 lt.. tai ciupau logonos sviesta, kaina tokia pati beveik, tik kiekis 4 kartus didesnis (200 ml)

Aš jaučiu šiaušiu, nes kiek bandžiau losjonų tai logonai niekas neprilygo....
Atsakyti
Nusipirkau Stepono g. 6 Lakshimi paakiu geli- Netra"Lifting treatment day" tai labai lengva, maloni tekstura, greitai isigeria, palieka gaivos jausma. Tepu ir ryte ir vakare.Lietuviskas aprasas labai lakoniskas- aktyvus naturalus produktas, mazinantis paakiu zonos paburkima ir pajuodima.
Kremo su ciberzole nebuvo doh.gif atves tik kita savaite. Tai nusipirkau Weledos isgirtaji (Summer in Paris) krema su cinku spuogeliams ir zaizdelems patepti ir 2 Hauszka kaukiu meginukus- moisturising ir rejuveniting. Tai moisturising kaukes ant toniku sudrekinytos odos tepu vietoj naktinio kremo plonu sluoksniu. o rejuveniting dar nebandziu, kaip ja naudoti?
Dar ranku krema Lakshimi pirkau, "Tuberoza" tai neblogas, tik gal per brangus 42,00 Lt ir labai ylang-ylangu paduoda. doh.gif Tyrejau pacios pagaminta is KN, tai man truputi per letai geresi, o riebumas tai labai patiko. Vistiek kol kas geraiusias ranku kr. man Hemp is TBS, nors ir su parabenais ax.gif
Atsakyti
Merginos, o koki krema paakiams patartumet vyresnei, virs 50 metu g.gif
Mamai , kaip tik baigiasi paakiu kremas, o kadangi uz kosmetika visa gyvenima as atsakinga tai , zinoma , kreikpesi i mane bigsmile.gif O man noretusi ka nosrs is naturaliu pasiulyti..tik kad dar per mazai zinau blush2.gif Noretusi tokio su stipresniu poveikiu g.gif
Gal esate koki gera isbandziusios?
Atsakyti
QUOTE(symutja @ 2008 11 23, 13:28)
ale moterys mielosios kokios jus mndagios istikruju reiktu pagalvot gal zmgus nesenai yra prisijunges ir jusu ten visokiu s... neranda tai ir parasiau cia  .putotis nereik

o tai kas cia putojas? g.gif smile.gif tik siap keista.. ka tik prisijunge ir eina per visa foruma faberlic'a girdama rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2008 11 23, 13:46)
bigsmile.gif  ten gal tie patys aliejai kur ir Klaipedoj yra?.. g.gif tik del ju kokybes tai nezinau irgi..  blush2.gif esu pirkus kai kazkada prie juros vaziavau, tai sunaudojau ir nenumiriau. aisku veidui tai as ju nenaudojau..

jo, tie patys kur Klaipedoje. labai nustebo kai as paklausiau ar jus kartais ne is Klaipedos biggrin.gif sake prase prase Vilnius ir atvaziavom smile.gif veidui tai matyt kad ne. bet galvoju plaukams gal nieko. ir valgymui rolleyes.gif
Atsakyti