Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(pepkė @ 2008 11 22, 00:04)
mano draugė irgi gyrė Lakshmi paakių kremą, o ji tikrai iššranki mirksiukas.gif

ir labai lauksiu atsiliepimu apie krema su ciberzole  4u.gif

as ji jau ana ziema naudojau, atrodo toooks riebus, o susigeria puikiai, drekina gerai ir siaip net nezinau, labai geras jausmas ji naudijant mirksiukas.gif siaip mano oda misri, kartais paberia, bat ziama labai issauseja. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2008 11 21, 23:28)
Na štai, pagaliau ir aš prisėdau parašyti savo įspūdžius po apsilankymo Madoje rolleyes.gif .
Galiu pasakyti, kad buvau liuxiškai aptarnauta, gavau nuolaidų kortelę "po blatu", kaip sakoma biggrin.gif , Vergine pridėjo mėginukų, papasakojo apie mane dominančius produktus, viską išuostėme, žodžiu, tikrai tenai dar sugrišiu ax.gif .

Išbandžiau cinamoninę dantų pastą. Kadangi man labai patinka cinamonas ir viskas kas iš jo, tai pasta likau patenkinta. Išsivalius ja burnoje lieka labai malonus skonis ir kvapas. Dar patiko, kad normaliai putoja, ko pasigendu Dr. H, Logona, Urtekram ar Sante pastose. Vyras pasižiūrėjęs į kainą, paklausė kodėl tokią pastą pirkau, bet vos pridėjęs šepetėlį prie burnos tepasakė "dabar supratau" lotuliukas.gif . Cinamonas kvepia net per dėžutę bigsmile.gif .
Kitų produktų dar nebandžiau, bet kai tik išandysiu, būtinai parašysiu.

ka dar pirkai?
greitai ir as i Mada uzsuksiu (norejau siandien, bet neisejo unsure.gif ).. o pastos ir as norejau cinamonines, bet vis del kainos nepirkau.. bet kada nors (kai baigsis dabartines) gal ir nusipirksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2008 11 21, 20:41)
Man reikia kazko labai ekstra dehidratuotai/misriai/pavargusiai odai? g.gif

Isbandyk Hauschkos serumus - mano panasi oda, tai turiu regeneruojanti. Aisku, reik atsizvelgti i amziu, jei tau 20 tai reiktu kito serumo, ji ten turi gal 4 rusiu. Serumas tikrai labai ekstra - pajausi po pirmo uztepimo.
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2008 11 21, 23:28)
tikrai tenai dar sugrišiu ax.gif .

Lauksim bigsmile.gif Kai išbandysi, parašyk atsiliepimus apie vaikišką muilą smile.gif

QUOTE(Palomina @ 2008 11 22, 00:32)
as norejau cinamonines, bet vis del kainos nepirkau..

Na dabar Druide pastoms taikoma 15 proc. nuolaida rolleyes.gif

Parašysiu visas nuolaidas:
Senteurs du Sud visai kosmetikai -10%
Senteus du Sud vyriška kosmetika -15%

Druide vaikiška kosmetika -10%
Druide priemonės plaukams -10%
Druide muilams -10%
Druide dantų pastoms -15%
Druide priemonės kūnui -20%

Ciel d'Azur dantų pastoms -10%

Lauralep visai kosmetikai -15%

Feniqia visai kosmetikai -15%

Emeraude visai kosmetikai -20%

Phyt-inov visai kosmetikai -25%

Visiems kortelių turėtojams dar -5% 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2008 11 22, 12:35)
Lauksim bigsmile.gif Kai išbandysi, parašyk atsiliepimus apie vaikišką muilą smile.gif
Na dabar Druide pastoms taikoma 15 proc. nuolaida rolleyes.gif

Parašysiu visas nuolaidas:
Senteurs du Sud visai kosmetikai -10%
Senteus du Sud vyriška kosmetika -15%

Druide vaikiška kosmetika -10%
Druide priemonės plaukams -10%
Druide muilams -10%
Druide dantų pastoms -15%
Druide priemonės kūnui -20%

Ciel d'Azur dantų pastoms -10%

Lauralep visai kosmetikai -15%

Feniqia visai kosmetikai -15%

Emeraude visai kosmetikai -20%

Phyt-inov visai kosmetikai -25%

Visiems kortelių turėtojams dar -5% 4u.gif

na nuolaidos neblogos thumbup.gif
tai kaip suprantu Fenique muilams (tame tarpe ir tai muilo pastai) 15 proc nuolaida? tai plius dar 5 proc nuolaida kuri ir taip yra korteles turetojams ir dar 5 proc nuolaida papildoma? g.gif biggrin.gif is viso 25 proc nuolaida iseina? ar as blogai supratau? blush2.gif
oi Vergine, lauk manes pirmadieni lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 11 21, 23:32)
ka dar pirkai?
greitai ir as i Mada uzsuksiu (norejau siandien, bet neisejo  unsure.gif ).. o pastos ir as norejau cinamonines, bet vis del kainos nepirkau.. bet kada nors (kai baigsis dabartines) gal ir nusipirksiu  smile.gif

Dar pirkau muiliuką, bet kaip ir sakiau, dar nebandžiau.

QUOTE(Vergine @ 2008 11 22, 11:35)

Būtinai drinks_cheers.gif .
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 11 22, 12:42)
tai plius dar 5 proc nuolaida kuri ir taip yra korteles turetojams ir dar 5 proc nuolaida papildoma?

Gal ne taip parašiau g.gif kortelių turėtojai gauna 5% nuolaidą esančia kortelėje smile.gif Nes paprastai, nuolaidos nesumuojamos, bet kad nenuskriausti jūsų , padarėme sumuojamas, nes kitaip nesikauptų procentai kortelėje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2008 11 22, 13:46)
Gal ne taip parašiau g.gif kortelių turėtojai gauna 5% nuolaidą esančia kortelėje smile.gif Nes paprastai, nuolaidos nesumuojamos, bet kad nenuskriausti jūsų  , padarėme sumuojamas, nes kitaip nesikauptų procentai kortelėje mirksiukas.gif

aaa aisku smile.gif na vistiek nebloga nuolaida tada iseina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 11 14, 12:32)
Mildux, o tu Faith in Nature kur pirkai? Kartais ne Sveikuose produktuose, Pilies gatvėje? Aš iš ten noriu šampūnų ir kažkas lyg tai rašė, kad toje parduotuvėlėje pirko šampūną g.gif Tai būtų įdomu, kaip sekėsi naudoti. Atsiliepkite 4u.gif
Man nuo Weledos rozmarinų šampūno plaukai labai išsausėjo ir sušiurkštėjo, ėjau kirptis, tai kirpėją išgąsdinau. Galvoju, gal nuo jūros druskos, kurios yra šampūno sudėtyje g.gif Noriu pakeisti.
Bet gera naujiena ta, kad sakė labai daug mažyčių plaukelių priaugę biggrin.gif
Papildyta:

Aha, sveikuose produktuose, bet Jaksto g. siaip visai patenkinta esu tuo kondicionieriumi, ypac kainos ir kokybes santykiu ax.gif matyt ir sampuna pirksiu, bet ne arbatmedzio, nes tas kvapas tai tikrai labai stiprus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2008 11 21, 13:10)
Merginos, gal kuri jau bandet naujaji KN hidrolata Frankincenso (Boswelia sacra)? Kokie atsiliepimai?

as tik uosciau-tai kvapas toks stiprokas g.gif

QUOTE(Wiwa @ 2008 11 21, 19:45)
Sveikos merginos,
o ar esat bandziusios naturalia kosmetika is www.nikovita.lt ? Na man siek tiek keista pasidare, nors as ir nevisas tas blogasias medziagas zinau, bet kaip jums atrodo ta priemoniu sudetis?

siaip tai tie produktai sertifikuoti ecocert ax.gif -tai jau galima jais pasitiketi mirksiukas.gif

Gera naujiena ta, kad jau kita savaite KN tures kokosu aliejaus, taciau tik dideliais indeliais, mazais prades prekiauti tik dar kita savaite, nes mazus indelius gaus tik penktadieni ax.gif
Atsakyti
siandien nusipirkau Logona Tropic kuno sviesta ir Sante savaiminio idegio krema veidui rolleyes.gif
dar apziurejau Sante sviestukus kur ir veidui ir kunui tinka.. patiko su mangais.. na bet nepirkau as jo, nes veidui nenoriu naudot, o kunui per brangiai gaunasi nes jo 50 ml kainuoja virs 50 lt.. tai ciupau logonos sviesta, kaina tokia pati beveik, tik kiekis 4 kartus didesnis (200 ml)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 22 lapkričio 2008 - 22:48
o tas logonos tropinis kremas labai saldaus kvapo? ar daugiau gaivinantis? blush2.gif
Atsakyti