Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ChinChin @ 2008 11 20, 18:58)
[o ka jus juo tepate mazyliui - uzpakaliuka, ar visa kuneli? ax.gif

as tepu visa, nes buvo labai sausa odyte. isaugineja. kunelis jau susitvarke, bet vistiek patepu dar karta i diena. o zandukai dar sausi.. labai tikimes isaugti..
Atsakyti
man grynas sviestmedis irgi sunkus, netgi rankoms ir plaukams, bet sviestmedis sumaisytas su jojobos aliejum, zymiai greiciau istirpsta, pasiskirsto, naudoju rankom, apynagem, bet veidui vis tiek per sunkus
Atsakyti
Sveikos mamytes ziuriu jus susidomenusios naturalia kosmetika ax.gif Tai juk galiu pasiulyti tokia ,kaip faberlic ji yra rusu gamybos su deguonimi daug kas naudojo ir nesiskunde tongue.gif yra linijos 30 metu moterims virs 45 ir ttt.. Man labai ji patiko todel tiok ja ruosiuos naudoti thumbup.gif jai kuri susidomejot prasom rasykite i az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(symutja @ 2008 11 21, 10:13)
Sveikos mamytes ziuriu jus susidomenusios naturalia kosmetika ax.gif Tai juk galiu pasiulyti tokia ,kaip faberlic ji yra rusu gamybos su deguonimi daug kas naudojo ir nesiskunde tongue.gif  yra linijos 30 metu moterims virs 45 ir ttt..  Man labai ji patiko todel tiok ja ruosiuos naudoti thumbup.gif  jai kuri susidomejot prasom rasykite i az  smile.gif

man atrodo, tamsta nelabai suprante savoka "naturali kosmetika" g.gif liezuvis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 21 lapkričio 2008 - 10:19
Mano vyras irgi veidui taukmedi naudoja - puikiai drekina, nes odele linkus sauset vietomis. Man tai turbut visos poros uzsikimstu, bijociau ir bandyt doh.gif Bet rankytems, kojytems, kulnams, alkunems, vaiko uzpakaliukui puikiausiai tinka drinks_cheers.gif:
Atsakyti
Merginos, gal kuri jau bandet naujaji KN hidrolata Frankincenso (Boswelia sacra)? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Sveikos merginos,
o ar esat bandziusios naturalia kosmetika is www.nikovita.lt ? Na man siek tiek keista pasidare, nors as ir nevisas tas blogasias medziagas zinau, bet kaip jums atrodo ta priemoniu sudetis? Ten ieina tokios medziagos, kaip Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Lauryl Glucoside, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Hydroxyde, Benzyl Salicylate unsure.gif Ar cia visai normalios medziagos, tik skamba nekaip?
Busiu dekinga uz suteikta info ir jusu nuomone apie sia kosmetika 4u.gif

Atsakyti
siaip analogiska, ir labai populiari tema yra prie kosmetikos gamintoju, nesuprantu ka cia dar viena veikia g.gif
Atsakyti
gal kuri zinote ar dirba rytoj Sv. Stepono g. 6 parduotuvele? Labai reikia kremo veidui ir paakiams ax.gif
Atsakyti
Na štai, pagaliau ir aš prisėdau parašyti savo įspūdžius po apsilankymo Madoje rolleyes.gif .
Galiu pasakyti, kad buvau liuxiškai aptarnauta, gavau nuolaidų kortelę "po blatu", kaip sakoma biggrin.gif , Vergine pridėjo mėginukų, papasakojo apie mane dominančius produktus, viską išuostėme, žodžiu, tikrai tenai dar sugrišiu ax.gif .

Išbandžiau cinamoninę dantų pastą. Kadangi man labai patinka cinamonas ir viskas kas iš jo, tai pasta likau patenkinta. Išsivalius ja burnoje lieka labai malonus skonis ir kvapas. Dar patiko, kad normaliai putoja, ko pasigendu Dr. H, Logona, Urtekram ar Sante pastose. Vyras pasižiūrėjęs į kainą, paklausė kodėl tokią pastą pirkau, bet vos pridėjęs šepetėlį prie burnos tepasakė "dabar supratau" lotuliukas.gif . Cinamonas kvepia net per dėžutę bigsmile.gif .
Kitų produktų dar nebandžiau, bet kai tik išandysiu, būtinai parašysiu.
Papildyta:
QUOTE(ssaule @ 2008 11 21, 22:23)
gal kuri zinote ar dirba rytoj Sv. Stepono g. 6 parduotuvele? Labai reikia kremo veidui ir paakiams  ax.gif

Turėtų dirbt, šiaip šeštadieniais jie dirba.
O ką žadi pirkti paakiams? bigsmile.gif
Atsakyti
kolege labai gyre Lakshimi paakiu krema, kaina tai nemaza, bet jau visai nieko paakiams neturiu ir dar labai oda pasausejo doh.gif daug kompiuteriu dirbu. Veidui Lakshimi krema su ciberzole pirksiu. Kazkas is jusu naudojo Hauskos purskikli veidui kazkoki? Labai gyret. Man reikia kazko labai ekstra dehidratuotai/misriai/pavargusiai odai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2008 11 21, 23:41)
kolege labai gyre Lakshimi paakiu krema, kaina tai nemaza, bet jau visai nieko paakiams neturiu ir dar labai oda pasausejo  doh.gif  daug kompiuteriu dirbu. Veidui Lakshimi krema su ciberzole pirksiu.

mano draugė irgi gyrė Lakshmi paakių kremą, o ji tikrai iššranki mirksiukas.gif

ir labai lauksiu atsiliepimu apie krema su ciberzole 4u.gif
Atsakyti