O as turiu purskiama dezodoranta, jau nuo pavasario gal atidarytas
QUOTE(Bitute32 @ 2008 01 07, 16:27)
O as turiu purskiama dezodoranta, jau nuo pavasario gal atidarytas
o koki turi? ar gerai sulaiko prakaita?
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 11 15, 19:34)
as ir vakar sukuriau tema, bet matyt istryne
kunigunda78, tu našlaite analogišką temą palikai poskyryje "Kosmetikos gamintojai"
kunigunda78, būk gera, pakomentuok ūkiško muilo sudėtį Kaip ją vertinti?
sudėtis: Soap > 30 %, Aqua, Parfum, Glycerin, Titanium Dioxide, Sodium Chloride, Sodium Hydrokside, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate.
sudėtis: Soap > 30 %, Aqua, Parfum, Glycerin, Titanium Dioxide, Sodium Chloride, Sodium Hydrokside, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate.
Merginos, gal galėtumėte padėti? Aš nelabai nusimanau apie natūralią kosmetiką, tai gal jūs galėtumėte pakomentuoti kūno losjono sudėtį:
Aqua, isopropyl myristate, cetearyl, alcool, stearic acid, cetyl alcool, triethanolamine, profumo, methylparaben, propylparaben, imidazolidinyl urea.
kiek suprantu, kažkokių negerų parabenų yra?
būčiau labai dėkinga
Aqua, isopropyl myristate, cetearyl, alcool, stearic acid, cetyl alcool, triethanolamine, profumo, methylparaben, propylparaben, imidazolidinyl urea.
būčiau labai dėkinga
aha, pilna parabenų
QUOTE(katutis @ 2008 01 10, 22:10)
aha, pilna parabenų
ačiū
och... padovanojo brangų kūno kremą, kvepia dieviškai, o, pasirodo, ne toks jau jis natūralus yra... o visa kita sudėtis (išskyrus parabenus)? dar gavau dovanų kūno šveitiklį, kai grįšiu iš darbo, parašysiu jo sudėtį
QUOTE(katutis @ 2008 01 09, 09:46)
kunigunda78, būk gera, pakomentuok ūkiško muilo sudėtį Kaip ją vertinti?
vakar tiek rasiau, o atsakymo nera. Parfum sintetinis, Sodium Hydroxide -didesnis kiekis gali dirginti oda, Tetrasodium EDTA-net labai patartina vengti, nes patekes i aplinka susijungia su toksiniais metalias ir padeda siems patekti i mitybos grandine; sunkieji metalai labai kenksmingi zmogaus sveikatai, neigiamai veikia centrine nervu isstema, suvokima, elgesi, fizioligines funkcija ir t.t.
QUOTE(dianute @ 2008 01 10, 21:40)
Merginos, gal galėtumėte padėti? Aš nelabai nusimanau apie natūralią kosmetiką, tai gal jūs galėtumėte pakomentuoti kūno losjono sudėtį:
būčiau labai dėkinga
būčiau labai dėkinga
visa sudetis nieko gero viena sintetika
didelis tau ačiū už atsakymus, aplankyk mus čia dažniau
sveikutes... cia rasau del del informacijos, ,man kas nors trumpai apie faberlic priemones veidui gali parasyti? ar abande ar tiko? pati pradejau platinti keliuose net miestuose, taciau man rupi ne tik aprasymai priemoniu, bet kas bande, bando girdejo , tiko ar netiko? nes pazystu daug alergisku zmoniu, (daug kur kas skelbia kad ju kosmetika nealergiska, tipo jautriaia odai tinka)bet man reikia tiksliai zinoti kas kaip kam... jei galit padekit galit atsiliepimus man cia asmeniskai rasyti jei ka ... Buciau dekinga...
ne tuo adresu atėjai - Faberlic viena sintetika