Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2008 11 19, 21:56)
muilai veidui po 15 lt

as tai sviestmedi nusipirkau tik lupu balzamams daryt.. Kaledos arteja, tai darysiu nemazai  biggrin.gif 
kartais pasitepu rankas (labai padejo kai veliau veltini), koju kulnams irgi liuks

Kaip as jums pavydziu. Bet as kantrybes neturiu. Nors labai noreciau pasidaryt kazka panasaus.
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 19, 23:49)
gal kas pamenat, kiek kainuoja madara muilas avietinis?

Planuoju ir aš jį įsigyti. Įdomu, naudojat dar kokias priemones po šio muiliuko g.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 11 20, 15:24)
Kaip as jums pavydziu. Bet as kantrybes neturiu. Nors labai noreciau pasidaryt kazka panasaus.

Man regis, turint omeny tamstos parašą, kantrybės turit pakankamai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 20, 01:11)
ir man  drinks_cheers.gif

o kodel uzsakymas tiek ilgai keliauja?
as esu is akamuti pirkus. nebloga kompanija.

Nepataikiau laiko uzsakyti doh.gif Per tarpininke uzsisakinejau, tai kaip supratau dar reikejo laukti, kol susirinks nemokamam siuntimui iki jos g.gif Na , bet nuraminot, kad gera firma drinks_cheers.gif tai ramiau ir laukti bigsmile.gif Aciu visoms uz patarimus, bandysiu , kai gausiu ir pati naudoti ir MB isiulyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hopeidea: 20 lapkričio 2008 - 14:47
Palomina, o kai darei balzamą lūpoms, tai kaip svėrei sudedamąsias dalis? Nes aš kai darau, tai orientuojuosi pagal santykius, o tavo receptas gramais, tai reiks svarstyklių, išeina? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2008 11 20, 14:45)
Man regis, turint omeny tamstos parašą, kantrybės turit pakankamai  mirksiukas.gif

cia mano darbas, darbui visi turim kantrybes.
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2008 11 20, 13:54)
Kai pirkau aliejukus vaistinėj ir VCUPe ten prisegta buna popieriukas, tai ten parasyta 37 smile.gif

QUOTE(kniaumiau @ 2008 11 20, 14:05)
Aš irgi nete pasiknaisiojus radau, kad prie 37.

as KN psl radau, is kur maniskis ir pirktas tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 20 lapkričio 2008 - 17:40
QUOTE(nep @ 2008 11 20, 15:24)

kantrybes pas mane irgi neperdaugiausiai blush2.gif biggrin.gif bet as vistiek stengiuos, nes jei ko nors uzsigeidziu, tai butinai turiu gauti.. dazniausiai uzsinoriu to ko nebuna, tai va ir tenka ismokt pasidaryt ir t.t. kadangi as siek tiek prie meno (architekte), tai patinka kurybiniai darbai biggrin.gif

QUOTE(kniaumiau @ 2008 11 20, 15:50)
Palomina, o kai darei balzamą lūpoms, tai kaip svėrei sudedamąsias dalis? Nes aš kai darau, tai orientuojuosi pagal santykius, o tavo receptas gramais, tai reiks svarstyklių, išeina?  rolleyes.gif

aha kai ka sveriau, o kai ka matavau ml..
Atsakyti
o man taukmedis visai gerai tepasi toks, koks naturaliai yra. gal kad jau pripratau - dukrytes visa kuna kelis kartus i diena tepdavau dabar tepu 1 karta. siaip jis tirpsta prisilietes prie kuno, tai speciau, kad 37 laipsniu temperaturoje.
jei kam nepatogu nauoti, nes per kietas, galima visai lengvai susiplakti.. arba pirkti suplakta.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 20, 19:30)
o man taukmedis visai gerai tepasi toks, koks naturaliai yra. gal kad jau pripratau - dukrytes visa kuna kelis kartus i diena tepdavau dabar tepu 1 karta.  siaip jis tirpsta prisilietes prie kuno, tai speciau, kad 37 laipsniu temperaturoje.
jei kam nepatogu nauoti, nes per kietas, galima visai lengvai susiplakti.. arba pirkti suplakta.

o negali buti, kad jie nevienodi buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 20, 20:30)

o ka jus juo tepate mazyliui - uzpakaliuka, ar visa kuneli? ax.gif

o veidui tai as naudoju Monoi aliejuka - man tai thumbup.gif

o sviestmedi kaip Palomina ir rase - rankoms, pedoms...
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 11 20, 18:59)
kantrybes pas mane irgi neperdaugiausiai  blush2.gif  biggrin.gif (architekte)

kaip idomu bigsmile.gif turiu planu i ta puse ax.gif
kaip tik mastau, kuo galeciau pradziuginti artimuosius ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 20 lapkričio 2008 - 20:02