Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Hopeidea @ 2008 11 19, 23:06)
KOKS GROZIS bigsmile.gif  wub.gif dar neteko tokiu matyt bigsmile.gif

ir man drinks_cheers.gif

o kodel uzsakymas tiek ilgai keliauja?
as esu is akamuti pirkus. nebloga kompanija.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 20, 00:02)
sunku patiketi, kad sitie 'akmenukai' - muilai, ane?  wub.gif

vakar kaip tik radau kad ir LT panasius gamina http://public.fotki....ss-idja/muilai/
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 19, 20:06)

Va, pas mane lygiai toks.

QUOTE(Palomina @ 2008 11 19, 21:56)
as tai sviestmedi nusipirkau tik lupu balzamams daryt.. Kaledos arteja, tai darysiu nemazai  biggrin.gif 
kartais pasitepu rankas (labai padejo kai veliau veltini), koju kulnams irgi liuks

Dekui už nuotraukytę 4u.gif
MB tai visada po skutimosi terliojasi. Jam labai sudirgus oda buna, tai sako kad tiiikrai labai nuramina. Vis kisu koki migdolu aliejuka, kuris kaip ir tam skirtas, bet jis manim netiki ir ima svietmedi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 20, 00:10)
cia turbut del to, kad dar nepasitaike tokio atvejo (kokio didelio nusausejimo tarkim, pvz, veidas, kai buvo nusausejes..nedrisau kazkaip tept, man jis toks lyg per sunkus veido odai pasirode g.gif ),

O mano draugei svietmedis puikiai veido odai tinka mirksiukas.gif Ji džiaugiasi, kad net paskaistėjo oda, tai ir aš dabar sviestmedžiu gundausi...

QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 20, 02:02)
sunku patiketi, kad sitie 'akmenukai' - muilai, ane?  wub.gif

Fantastika wub.gif Sakyčiau, kad čia akmenukai arba kristalai tongue.gif
Ar čia tavo pačios daryti?
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 11 20, 08:47)
Ar čia tavo pačios daryti?

ka tu... irnesakyk.gif hihihi.gif
(bet aciu vien uz tokia minti biggrin.gif )

as gaminu gal labiau naturalesnius (t.y. vien is naturaliu produktu), o cia spalvos matomai nenaturaliai isgautos, gal dar kokiu nevisai naturaliu medziagu naudota, bet kaip paskui jie juveryliskai paversti kristalais blink.gif taip meniskai as nemokeciau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 11 20, 08:47)
O mano draugei svietmedis puikiai veido odai tinka mirksiukas.gif  Ji džiaugiasi, kad net paskaistėjo oda, tai ir aš dabar sviestmedžiu gundausi...

..viena supermama, kuriai atsiunciau taukmedzio is uk (nes taip pigiau gaunas smile.gif ),irgi neatsidziaugia juo veidui.. cia jau kaip kam smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 20 lapkričio 2008 - 10:17
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 20, 12:24)
ka tu...  irnesakyk.gif  hihihi.gif
(bet aciu vien uz tokia minti  biggrin.gif )

Na, tu juk pas mus auksarankė skaniai valgomai atrodančių muilų gamintoja, tai ir pagalvojau mirksiukas.gif
Atsakyti
Na o aš vakar buvau užbėgus į KN ir neatsilaikiau prieš rožių vandenį ir aliejų mišinį riebiai odai blush2.gif Tie hidrolatai taip specifiškai kvepia, turi kažkokio sunkumo, bet šiaip man patiko smile.gif O aliejus tai pasaka, visai neriebina ir taip skaniai kvepia lazdyno riešutais wub.gif Bet jūs mane tuoj užkrėsit ir sviestmedžiu doh.gif O jis lydosi prie aukštesnės temperatūros nei kambario? Ta prasme, jis normaliai kietas būna?
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2008 11 20, 11:07)
Na o aš vakar buvau užbėgus į KN ir neatsilaikiau prieš rožių vandenį ir aliejų mišinį riebiai odai  blush2.gif  Tie hidrolatai taip specifiškai kvepia, turi kažkokio sunkumo, bet šiaip man patiko  smile.gif  O aliejus tai pasaka, visai neriebina ir taip skaniai kvepia lazdyno riešutais  wub.gif Bet jūs mane tuoj užkrėsit ir sviestmedžiu  doh.gif  O jis lydosi prie aukštesnės temperatūros nei kambario? Ta prasme, jis normaliai kietas būna?

jis toks, koks ir nufotografuotas, neskysteja, netgi nelabai lengva juo tepti kuna, bet imanoma, galima dar ir su kokiu aliejuku pamaisyt pries tepant.
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2008 11 20, 11:07)
O jis lydosi prie aukštesnės temperatūros nei kambario? Ta prasme, jis normaliai kietas būna?

Jis lydosi prie 37 laipsniu temperatūros. MB palaiko tarp pirštu kelias minutes ir tada tepa. Aš tai plaukams naudoju tai pašildau visus aliejus sumaišius tai ir jis labai greitai ištirpsta.
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2008 11 20, 12:42)
Jis lydosi prie 37 laipsniu temperatūros. MB palaiko tarp pirštu kelias minutes ir tada tepa. Aš tai plaukams naudoju tai pašildau visus aliejus sumaišius tai ir jis labai greitai ištirpsta.

matai kaip g.gif as to nepastebejau smile.gif
va, radau taip: "Sviestmedžių aliejus lydosi 42- 45°C, todėl palengva tirpsta ant odos.."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 20 lapkričio 2008 - 13:24
QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 20, 13:22)
matai kaip g.gif  as to nepastebejau smile.gif
va, radau taip: "Sviestmedžių aliejus lydosi 42- 45°C, todėl palengva tirpsta ant odos.."

Kai pirkau aliejukus vaistinėj ir VCUPe ten prisegta buna popieriukas, tai ten parasyta 37 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2008 11 20, 14:54)
Kai pirkau aliejukus vaistinėj ir VCUPe ten prisegta buna popieriukas, tai ten parasyta 37 smile.gif

Aš irgi nete pasiknaisiojus radau, kad prie 37.
Atsakyti