Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2008 11 18, 21:25)
na pagaliau pabaigiau sesei dovana daryti  biggrin.gif 
ikeliu foto (linutiaaa norejo pamatyti)

aciukas, kad parodei, labai laukiau blush2.gif 4u.gif 4u.gif
niu tiesiog nerealu bigsmile.gif thumbup.gif super thumbup.gif reiks pas tave jau jauc kreiptis, kaip cia sis procesas vyksta blush2.gif kaip man patinka tokie pacios daryti dalykeliai, manau geresnes dovanos ne isivaizduoti neimanoma, saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 11 18, 22:59)
Nuostabios dovanos.  thumbup.gif Aš bučiau sužavėta  wub.gif

aciu smile.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 18, 23:35)
Tikrai nedaug kaip už tokią kelionę ax.gif Neabejoju, kad turėtų būti nepamirštama... blush2.gif

O dovanos tai  wub.gif

aciu smile.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 19, 00:00)
aciukas, kad parodei, labai laukiau...

smile.gif na sudetinga tai nera.. bet vel gi, prisiruosti tik reikia pradeti biggrin.gif na ir siek tiek kantrybes reikia.. as kantrybe nelabai pasizymiu blush2.gif bet sugebejau padaryt.. nes neuztrukau daugiau nei viena diena lotuliukas.gif tapkes nuveliau mazdaug per 5 valandas.. yra labai nebloga knygute apie vilnos velima - Vilte Kazlauskaite "Veltinis".. as ir ismokau is sios knygutes.. aisku nedariau taip idealiai kaip cia buvo parasyta.. principus perskaiciau ir dariau savo nuoziura biggrin.gif
sau irgi velsiu, tik ne tapkutes, o aulinukus biggrin.gif

noriu ziemai kuno kremo (bet riebaus) ar sviesto.. kas nors esat naudoje Sante kuno sviesta?
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 17, 00:40)
man pavyko prisijaukinti UT roziu balzama, tik jo panaudojimo budas idiotiskas, bet plaukai tikrai labai svelnus ir graziai atrodantys. pirma suslapinu plaukus, tada istepu balzamu,o tada isplaunu su sampunu

Na reiskias tikrai reikes pameginti UT roziu serija ax.gif

Beja nusipirkau Dr. H bronzine pudra ir ji man puikiai nuima veido blizgesi bigsmile.gif Man labai patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 11 18, 23:25)

Ne tik linutiaaa norėjo pamatyti mirksiukas.gif Man taip pat rūpėjo.
Na, tu ir šaunuolė thumbup.gif
Ir aš noriu į Iraną
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 11 18, 22:25)
user posted image

Palomina, fantastika! Labai šilta (tiesiogine šio žodžio prasme biggrin.gif ) ir miela dovana! wub.gif
Atsakyti
o kazin i ta kelione gali bet kas registruotis? ir pvz.,jei nori ne viena, o su antraja puse? g.gif
Atsakyti
Gal kas galėtų nufotografuoti ir parodyti kaip atrodo svietsmedžio aliejus? na, nebuteliuky, bet apskritai.
MB parsivežęs ir Afrikos, kaži skiriasi nuo to kur KN galima įsigyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 11 18, 23:31)
[color=yellow]smile.gif  na sudetinga tai nera..

4u.gif jau zinau, kokios knygos noriu... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 11 19, 00:31)
smile.gif  yra labai nebloga knygute apie vilnos velima - Vilte Kazlauskaite "Veltinis".. as ir ismokau is sios knygutes.. aisku nedariau taip idealiai kaip cia buvo parasyta.. principus perskaiciau ir dariau savo nuoziura  biggrin.gif
sau irgi velsiu, tik ne tapkutes, o aulinukus  biggrin.gif

o ta knygute kur pirkai? knygyne ar internetu? ax.gif
Atsakyti
gal kuri nors kuri naudojo/naudoja logonos aliejini akiu makiazo valikli galetu palyginti ji su akiu makiazo valymu su paprastu kokiu nors aliejum? ax.gif
Atsakyti
kažkada apie tai lyg ir buvo rašyta, bet neberandu kur... gal kas žinot, kur galima nusipirkti daugkartinių vatos diskelių (na tų, veidui, akių makiažui valyti)?
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 11 19, 11:31)
Ne tik linutiaaa norėjo pamatyti mirksiukas.gif  Man taip pat rūpėjo.
Na, tu ir šaunuolė thumbup.gif 
Ir aš noriu į Iraną

4u.gif smile.gif

QUOTE(kniaumiau @ 2008 11 19, 12:22)
Palomina, fantastika! Labai šilta (tiesiogine šio žodžio prasme  biggrin.gif ) ir miela dovana!  wub.gif

4u.gif smile.gif

QUOTE(Diana-Kaunas @ 2008 11 19, 12:35)
o kazin i ta kelione gali bet kas registruotis? ir pvz.,jei nori  ne viena, o su antraja puse? g.gif

nezinau ar dar yra vietu... jauciu, kad nebera, nes nedaug ir buvo..

QUOTE(Kašariukė @ 2008 11 19, 16:00)
Gal kas galėtų nufotografuoti ir parodyti kaip atrodo svietsmedžio aliejus? na, nebuteliuky, bet apskritai.
MB parsivežęs ir Afrikos, kaži skiriasi nuo to kur KN galima įsigyti  g.gif

truputi veliau nufotkinsiu

QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 19, 16:52)
4u.gif jau zinau, kokios knygos noriu... ax.gif  biggrin.gif

thumbup.gif

QUOTE(agnuta @ 2008 11 19, 19:48)
o ta knygute kur pirkai? knygyne ar internetu? ax.gif

pirkau knygyne Europoj, kaina iki 35 lt
Atsakyti