Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2008 11 17, 22:37)
o veltini tai pirma kart bandziau ir panasu, kad man pavyko  thumbup.gif  liko tik dekoruoti tapkutes ir bus baigta..

thumbup.gif Čia kaip aš savaitgalį gaminau juodojo šokolado triufelius ir džiovntų vaisių saldainius, pirmą kartą, o kaip nerealiai išėjo blush2.gif biggrin.gif Tai sakiau visiems dovanosiu dabar. Rankdarbiai jėgelė ir dovanos tiesiog nuostabios wub.gif

Kad būtų į temą, pažiūrėjau, kad Green People šampūnas "Intensive Repair" po ~2 mėnesių naudojimo biški išsausino galvos odą g.gif Nes pleiskanų kartais pasirodo. Arba gal dėl oro... kažko labiau drėkinančio reikia, tai būtinai rozmarinų EA pirksiu ir ketinu išbandyti Logonos šampūną su citrinomis, kuris balansuoja galvos odą g.gif
Atsakyti
o as zinok mergaites niekaip neatsidziaugiu savo lupu balzamu is nikovitos.lt, jau tokias minsktutes lupas padaro wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 11 17, 21:37)
aisku juokingai skamba, bet paneigti negaliu (nes sugebu tikrai daug, ir kartais zmones netiki, kad kaip cia as galiu tiek moket ar zinot.. tenka po to irodinet)  biggrin.gif  as visada sakau sau - kad niko nera neimanomo, tai ir bandau savo jegas..
o veltini tai pirma kart bandziau ir panasu, kad man pavyko  thumbup.gif  liko tik dekoruoti tapkutes ir bus baigta..

drinks_cheers.gif visi tie rankdarbiai yra stebuklingas atsipalaidavimo budas, kartu ir su didele meile viska darai, o kai darai tai kas tau labai patinka -tai moksliskai irodyta, kad tai ir jaunina zmogu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai didelis aciu visoms merginoms uz patarimus wub.gif tokioje opioje sferoje-"kaip itikti vyrui su naturaliomis kosmetinemis priemonemis ir pageidautina is pirmo karto" biggrin.gif
Maniskis labai opus ir kategoriskas rolleyes.gif jei nepatisk is karto, tai viso gero, tai yra nieko jis nesakys, tiesiog nenaudos ir tiek doh.gif bet dabar jau susidariau nuomone, ka pabandyti vertetu 4u.gif Aciu 4u.gif

QUOTE(Odora @ 2008 11 17, 14:20)
manasis pakolkas dar neisbrokijo santes putu skutimuisi ir kremo 2in1 kaip auksicua foto
o duso zeles sueina kokias benupirkciau smile.gif
Papildyta:
beje taupydama pinigus pirkau norfoje natura siberica ar kaip ten ta firma balzama plaukams buvo du rinkausi maziau smirdanti... tai visiems plauku tipams buvo visiskai nepakenciamas tai paemiau dazytiems nualintiems, na nesuprantu kam taip prikvepinti, negalesiu turbut naudoti irkart galva isisskaudejo sad.gif nezinau ar yra toks kaip sampunas neutralus bekvapis balzamas?

as irgi pirkau toki derini: bekvapi sampuna ir balzama dazytiems...bent jau Panevezio babilono Norfoje tai tikrai nebuvo bekvapio balzamo..tik sampunas rolleyes.gif na man balzamo kvapelis tai sovietmecio laikus primine biggrin.gif bet neiko -pakenciamas..bet as nerodiklis- man ir acetonas kvepia ir kiti visokie brudai lotuliukas.gif mama vaistineje visa gyvenima dirba tai man tokie visokie neaiskus kvapai patinka , nes ipratus nuo vaikystes cool.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 17, 22:50)
thumbup.gif Čia kaip aš savaitgalį gaminau juodojo šokolado triufelius ir džiovntų vaisių saldainius, pirmą kartą, o kaip nerealiai išėjo blush2.gif  biggrin.gif Tai sakiau visiems dovanosiu dabar. Rankdarbiai jėgelė ir dovanos tiesiog nuostabios wub.gif

Suprantu , kad nei tema , bet kaip cia receptuka gavus blush2.gif blush2.gif
Kosmetikos priemoniu negaliu pagaminti, nes nei ziniu, nei madziagu kolkas neturiu blush2.gif gal saldesiai iseitu bigsmile.gif
Atsakyti
gal kas galetu priminti kiek Stepono6 Hauschkos bronzatas kainuoja? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2008 11 17, 23:18)
gal kas galetu priminti kiek Stepono6 Hauschkos bronzatas kainuoja?  blush2.gif  4u.gif

75 lt
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2008 11 17, 23:03)
Labai didelis aciu visoms merginoms uz patarimus  wub.gif  tokioje opioje sferoje-"kaip itikti vyrui su naturaliomis kosmetinemis priemonemis ir pageidautina is pirmo karto" biggrin.gif
Maniskis labai opus ir kategoriskas rolleyes.gif jei nepatisk is karto, tai viso gero, tai yra nieko jis nesakys, tiesiog nenaudos ir tiek doh.gif bet dabar jau susidariau nuomone, ka pabandyti vertetu 4u.gif Aciu 4u.gif
as irgi pirkau toki derini: bekvapi sampuna ir balzama dazytiems...bent jau Panevezio babilono Norfoje tai tikrai nebuvo bekvapio balzamo..tik sampunas  rolleyes.gif na man balzamo kvapelis tai sovietmecio laikus primine biggrin.gif bet neiko -pakenciamas..bet as nerodiklis- man ir acetonas kvepia ir kiti visokie brudai lotuliukas.gif mama vaistineje visa gyvenima dirba tai man tokie visokie neaiskus kvapai patinka , nes ipratus nuo vaikystes cool.gif  biggrin.gif

maniskis irgi labai jau neikalbamas ir su labai jautria oda.. is pradziu ne ziuret nenorejo i mano misinius ir hidrolatus, nes jam viskas smirdejo blush2.gif . bet as nenusileidau, ir kas kart jam nusiskutus pati apipurksdavau levandu hidrolatu ir patepdavau savo misinuku. is pradziu raukesi raukesi, o paskui pamate kad labai padeda ir dabar jau pats praso kad duociau thumbup.gif

P.S. siaip girdejau kad po skutimosi geriausiai tiktu kedro hidrolatas, bet jo kvapas ir man nemalonus, tai MB reikia dar pakankamai prijaukint ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2008 11 17, 23:20)

AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2008 11 17, 23:03)
Suprantu , kad nei tema , bet kaip cia receptuka gavus blush2.gif  blush2.gif
Kosmetikos priemoniu negaliu pagaminti, nes nei ziniu, nei madziagu kolkas neturiu blush2.gif gal saldesiai iseitu bigsmile.gif

Parašysiu į AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 11 17, 23:37)
as irgi kai prisiuosciau ivairiu EA tai irgi nemazai uzsinorejau pati tureti  biggrin.gif 
skaiciau jusu seminaro programa, tai maciau, kad ir apie receptus kazkokius pasakos (ar pasakojo jau)? jeigu bus kokiu receptuku, gal galesi parasyti?  labai man idomu  smile.gif
as tai planuoju vaziuoti i Irana roziu distiliuoti pavasary (KN organizuoja).. manau ir tu zinai apie sia kelione?

Konkrečių receptų, kaip ir neduoda, tik sako, kas su kuo tinka, na, pvz. šlamutis su levanda ir mandarinu gerai vaikams nuo mėlynių, sumušimų arba 2 čiobrelio EA lašai į arbatinį šaukštelį medaus 3 kartus per dieną nuo kosulio, gripo. Na, ir buvo keli paprasti receptukai (žadu persirašyti savo užrašus, nes dabar labai sunku atsigaudyti): 3 lygios dalys: levanda, ramunėlė, koks nors nerafinuotas aliejus + 10 lašų bergamotės - temparatūrai mažinti, ypač vaikams, išmasažuoti, apkloti, kartu ir ramina.
[COLOR=yellow]O apie Iraną žinau, tik... man be šansų... piniginė neleidžia blush2.gif Aš nebent vasarą į stovyklą, jei kas išleis atostogų...

Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2008 11 18, 00:26)
maniskis irgi labai jau neikalbamas ir su labai jautria oda.. is pradziu ne ziuret nenorejo i mano misinius ir hidrolatus, nes jam viskas smirdejo  blush2.gif . bet as nenusileidau, ir kas kart jam nusiskutus pati apipurksdavau levandu hidrolatu ir patepdavau savo misinuku. Papildyta:

Dabar pasiskaičiau kas tie hidrolatai blush2.gif Ir visai norėčiau. Tik vėl problema doh.gif Gal jų dar galima kur rast apatr KN.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 17, 18:43)
Kodėl man tos žinios apie natūralią kosmetiką taip vėlai atėjo blush2.gif Tik pavasarį pradėjau domėtis, o vasario pradžioj buvau užklydus į Maroką, būčiau argano prisipirkus... blush2.gif Vis seilę varvinu, bet gi brangus malonumas pas mus jį pirkt verysad.gif Tiesa, įdomu, kaip skiriasi kokybė perkant iš vietinių, ir užsisakant internetu iš įvairių anglų, prancūzų firmų g.gif Nes gaminamas tai jis tik vienoje šalyje, tai sakau gal nebūtų tokio didelio skirtumo, kaip pvz. su kitais aliejais (sviestmedžių, kokosų ir pan).

su naturaliais aliejais tai, as susidariau ispudi, nera 100-procentinio pastovumo biggrin.gif
as jau kiekvienam naudojamam aliejui suradusi pastovius labiausiai man patikusius tiekejus, ir vistiek kiekviena karta perkant aliejus siek tiek kitoks.
pvz siek tiek kitokia spalva, kvapas, konsistencija.. tai turbut priklauso nuo zaliavos.. juk cia naturalus produktas, tai neisvengiamos siokios tokios variacijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 11 18, 09:47)
Dabar pasiskaičiau kas tie hidrolatai  blush2.gif Ir visai norėčiau. Tik vėl problema  doh.gif Gal jų dar galima kur rast apatr KN.

man ta pati problema, deja, tik vln...
Atsakyti