Labai didelis aciu visoms merginoms uz patarimus
tokioje opioje sferoje-"kaip itikti vyrui su naturaliomis kosmetinemis priemonemis ir pageidautina is pirmo karto"
Maniskis labai opus ir kategoriskas
jei nepatisk is karto, tai viso gero, tai yra nieko jis nesakys, tiesiog nenaudos ir tiek
bet dabar jau susidariau nuomone, ka pabandyti vertetu
Aciu
QUOTE(Odora @ 2008 11 17, 14:20)
manasis pakolkas dar neisbrokijo santes putu skutimuisi ir kremo 2in1 kaip auksicua foto
o duso zeles sueina kokias benupirkciau
Papildyta:
beje taupydama pinigus pirkau norfoje natura siberica ar kaip ten ta firma balzama plaukams buvo du rinkausi maziau smirdanti... tai visiems plauku tipams buvo visiskai nepakenciamas tai paemiau dazytiems nualintiems, na nesuprantu kam taip prikvepinti, negalesiu turbut naudoti irkart galva isisskaudejo
nezinau ar yra toks kaip sampunas neutralus bekvapis balzamas?
as irgi pirkau toki derini: bekvapi sampuna ir balzama dazytiems...bent jau Panevezio babilono Norfoje tai tikrai nebuvo bekvapio balzamo..tik sampunas
na man balzamo kvapelis tai sovietmecio laikus primine
bet neiko -pakenciamas..bet as nerodiklis- man ir acetonas kvepia ir kiti visokie brudai
mama vaistineje visa gyvenima dirba tai man tokie visokie neaiskus kvapai patinka , nes ipratus nuo vaikystes
Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 17, 22:50)
Čia kaip aš savaitgalį gaminau juodojo šokolado triufelius ir džiovntų vaisių saldainius, pirmą kartą, o kaip nerealiai išėjo Tai sakiau visiems dovanosiu dabar. Rankdarbiai jėgelė ir dovanos tiesiog nuostabios
Suprantu , kad nei tema , bet kaip cia receptuka gavus
Kosmetikos priemoniu negaliu pagaminti, nes nei ziniu, nei madziagu kolkas neturiu
gal saldesiai iseitu