QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 17, 00:40)
labai grazu viskas, tik galvoju kaip reaguotu benzoinas ant lupu, jei yra priskiriamas prie "jautresniu"
isbandziau ir as ta savo gamybos balzama.. jokiu neigiamu dalyku nepastebejau.. kaip tik kai dejau benzoina, galvojau apie tai, kad jis tinkamas gydyti visokius itrukimus ir t.t. tai ziema kai lupos buna kartais iskile manau pagelbetu
o del "jautrumo", tai pvz rozmarinas irgi dirginantis yra.. bet jo dejom i spanguoliu lupu balzama, tam kad suteiktu lupoms raudoni
QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 11 17, 14:15)
Šaunuolė, tu
Palomina
Seminarai man
...
aciu
as irgi kai prisiuosciau ivairiu EA tai irgi nemazai uzsinorejau pati tureti
skaiciau jusu seminaro programa, tai maciau, kad ir apie receptus kazkokius pasakos (ar pasakojo jau)? jeigu bus kokiu receptuku, gal galesi parasyti? labai man idomu
as tai planuoju vaziuoti i Irana roziu distiliuoti pavasary (KN organizuoja).. manau ir tu zinai apie sia kelione?
QUOTE(Kašariukė @ 2008 11 17, 15:27)
o kas yra kakavos CO2?
kakavos ekstraktas isgautas kazkokiu budu (kaip vadinasi nezinau)
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 17, 15:38)
Palomina, labai malonios dovanos
Isivaizduoju, kokios jos bus sesei brangios..
O tu dar ir tapkes gamini
Nu
oi as tai neeiliniu sugebejimu [COLOR=yellow]aisku juokingai skamba, bet paneigti negaliu (nes sugebu tikrai daug, ir kartais zmones netiki, kad kaip cia as galiu tiek moket ar zinot.. tenka po to irodinet) as visada sakau sau - kad niko nera neimanomo, tai ir bandau savo jegas..
o veltini tai pirma kart bandziau ir panasu, kad man pavyko liko tik dekoruoti tapkutes ir bus baigta..
QUOTE(natasele @ 2008 11 17, 17:16)
O kaip pats gaminimas vyksta. t.y. kaip sumaisomos visi ingriedientai ?
gaminti reikia taip: atsimatuoti reikiamus kiekius ingridientu.. tada i indeli (stiklini ar keramikini) sudeti vaska, aliejus ir kaitinti (kaitinti reikia i puode ipylus vandens ir istacius i ta vandeni indeli su vasku ir aliejais).. kai issilydo viskas tada issimti indeli is puodo.. ir ilasinti eterinius aliejukus.. ismaisyti.. ir kol nesustingo "balzamas" iskart supilti i indeli.. visai nesudetinga