Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2008 11 16, 12:03)
padariau katik sesei gimtadieniui lupu balzama  smile.gif
jei kam idomu receptukas toks (panasiai kaip KN, tik neturejau kai kuriu EA, tai dejau pagal save):
-3,5 g biciu vasko
-3,5 g sviestmedzio al.
-5 ml makadamiju al.
-2 g kakavos CO2
-4 l. benzoino EA

o kas yra kakavos CO2? blush2.gif
Atsakyti
...

be dideliu problemu galima pasigaminti 'sintetini' sampuna.. smile.gif
su naturalaus gaminimu jau sunkiau, nes ar pagamintas sampunas tiks priklauso nuo daugybes dalyku: plauku, vandens kietumo, kondicionieriaus ir, aisku, gaminamo sampuno sudetiniu daliu. esu girdejus, kad po nemazo eksperimentavimo yra pavyke pasigaminti tinkanti sampuna (kieta arba skysta).. kai kam.. o kai kas taip ir nesugeba savo plaukams rasti tinkancios formules..
zodziu, nelabai paprastas topicas smile.gif

as ruosiuosi neuzilgo bandyti gaminti kieta (gabalini) sampuna su dilgelem ir alijosium. bet turiu nelabai daug vilties, kad jis man tiks.. ax.gif tik tiek kad nedidele beda - tada sunaudosiu kaip muila kunui biggrin.gif

Papildyta:
Palomina, labai malonios dovanos thumbup.gif Isivaizduoju, kokios jos bus sesei brangios.. wub.gif
O tu dar ir tapkes gamini blink.gif Nu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 17 lapkričio 2008 - 14:40
Sveikos,

Gal galite rekomenduoti prausikli misriai veido odai?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 11 16, 12:03)
jei kam idomu receptukas toks (panasiai kaip KN, tik neturejau kai kuriu EA, tai dejau pagal save):
-3,5 g biciu vasko
-3,5 g sviestmedzio al.
-5 ml makadamiju al.
-2 g kakavos CO2
-4 l. benzoino EA

QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 16, 23:40)
labai grazu viskas, tik galvoju kaip reaguotu benzoinas ant lupu, jei yra priskiriamas prie "jautresniu"  g.gif
jei kam idomu -tai rusaiciu forume radau toki paprasta balzamo lupoms receptuka, kuri labai giria:
1 arb.s. vasko, 1 arb. s. sviestmedzio, 1 arb.s. monoi ir keli laseliai EA

O kaip pats gaminimas vyksta. t.y. kaip sumaisomos visi ingriedientai ? smile.gif 4u.gif Noreciau namie pasidaryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2008 11 16, 23:04)
man tas rusiskas juodas isvis netiko veidui verysad.gif kazkokiais plemais ismete doh.gif praejo po pusvalandzio...bet vistiek kazkaip nebesinori naudoti,, ax.gif

Merginos o kokias priemones jusu vyrai naudoja? bigsmile.gif gal galetumete parekomeduoti kokias labai labai geras, kad MB iskart patiktu..nereiketu eksperimentuoti doh.gif  blush2.gif

Maniskis yra ir Florame naudojes, ir Sante, ir mano Hauschkos kremuka bei aliejuka kartais nukniaukia biggrin.gif O siaip gal kada nupirksiu jam ka nors is TREVARNO
Dar merginos gyre NEAL'S YARD ir GREEN PEOPLE
Atsakyti
QUOTE(Thierry @ 2008 11 17, 16:57)
Sveikos,

Gal galite rekomenduoti prausikli misriai veido odai?

Dr. Hauschka "Cleansing cream"
Madara veido muiliukas su avietėmis
Logona mėtinės prausimosi putos
Madara prausimosi putos
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 17, 19:45)

Mišriai odai esu naudojusi šias paminėtas putas, visai patiko, tik neturiu su kuom palygint. Prie to pačio turėjau ir logonos mėtinį toniką veidui, ir kremą su hamemelijomis. Viskas mišrios odos priežiūrai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 17 lapkričio 2008 - 18:06
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 17, 18:45)
Dr. Hauschka "Cleansing cream"
Madara veido muiliukas su avietėmis
Madara prausimosi putos

DEkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2008 11 16, 22:04)
Merginos o kokias priemones jusu vyrai naudoja? bigsmile.gif gal galetumete parekomeduoti kokias labai labai geras, kad MB iskart patiktu..nereiketu eksperimentuoti doh.gif  blush2.gif

Mano vyras gavo dovanu skutimosi putas is sios serijos: http://www.lasultane...gan-for-men.htm
Siandien ryte isbande. Is pradziu fizionomija iskreipta buvo, nes neputojo. Taciau nusiskutes labai nusistebejo ir pasak jo, nei viena chemine priemone negali prilygti sioms putoms. Jos SUPERINES!!!! wub.gif O visa kita naudoja mano - ka nuperku - viskas tinka. Del kvapu naturalios kosmetikos, esame abudu neisrankus.
Savaitgaly teko pabendrauti su marokieciais. Tai pasiklausinejau apie argano alieju. Ir uzsisakiau. Gruodi tureciau gauti. Kiek jie pasakojo, Maroke nerasi nei vienos moters, kuri nesiteptu siuo aliejumi.
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2008 11 17, 20:16)
Savaitgaly teko pabendrauti su marokieciais. Tai pasiklausinejau apie argano alieju. Ir uzsisakiau. Gruodi tureciau gauti. Kiek jie pasakojo, Maroke nerasi nei vienos moters, kuri nesiteptu siuo aliejumi.

Kodėl man tos žinios apie natūralią kosmetiką taip vėlai atėjo blush2.gif Tik pavasarį pradėjau domėtis, o vasario pradžioj buvau užklydus į Maroką, būčiau argano prisipirkus... blush2.gif Vis seilę varvinu, bet gi brangus malonumas pas mus jį pirkt verysad.gif Tiesa, įdomu, kaip skiriasi kokybė perkant iš vietinių, ir užsisakant internetu iš įvairių anglų, prancūzų firmų g.gif Nes gaminamas tai jis tik vienoje šalyje, tai sakau gal nebūtų tokio didelio skirtumo, kaip pvz. su kitais aliejais (sviestmedžių, kokosų ir pan).
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 17, 19:43)
Kodėl man tos žinios apie natūralią kosmetiką taip vėlai atėjo blush2.gif Tik pavasarį pradėjau domėtis, o vasario pradžioj buvau užklydus į Maroką, būčiau argano prisipirkus... blush2.gif Vis seilę varvinu, bet gi brangus malonumas pas mus jį pirkt verysad.gif Tiesa, įdomu, kaip skiriasi kokybė perkant iš vietinių, ir užsisakant internetu iš įvairių anglų, prancūzų firmų g.gif Nes gaminamas tai jis tik vienoje šalyje, tai sakau gal nebūtų tokio didelio skirtumo, kaip pvz. su kitais aliejais (sviestmedžių, kokosų ir pan).

Nesu niekad sio aliejaus pirkus, bet kiek kur paskaitau - geriausias is Maroko, nes tik ten auga sie medziai. Todel aliejus bus marokieciu, kaip supratau ekologinis. Koks turis - nezinau, bet sake, kad kainuos apie 15 euru. Kokybe ju neabejoju, nes jie pas mus turguj prekiauja alyvuogem, dziovintais vaisiais ir pan. Niekada nenusivyliau ju produkcija. O ir siaip labai malonus zmones. Tai vat, laukiu laukiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 17, 00:40)
labai grazu viskas, tik galvoju kaip reaguotu benzoinas ant lupu, jei yra priskiriamas prie "jautresniu"  g.gif

4u.gif
isbandziau ir as ta savo gamybos balzama.. jokiu neigiamu dalyku nepastebejau.. kaip tik kai dejau benzoina, galvojau apie tai, kad jis tinkamas gydyti visokius itrukimus ir t.t. tai ziema kai lupos buna kartais iskile manau pagelbetu g.gif
o del "jautrumo", tai pvz rozmarinas irgi dirginantis yra.. bet jo dejom i spanguoliu lupu balzama, tam kad suteiktu lupoms raudoni

QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 11 17, 14:15)
Šaunuolė, tu Palomina thumbup.gif

Seminarai man  thumbup.gif  ...

aciu 4u.gif
as irgi kai prisiuosciau ivairiu EA tai irgi nemazai uzsinorejau pati tureti biggrin.gif
skaiciau jusu seminaro programa, tai maciau, kad ir apie receptus kazkokius pasakos (ar pasakojo jau)? jeigu bus kokiu receptuku, gal galesi parasyti? labai man idomu smile.gif
as tai planuoju vaziuoti i Irana roziu distiliuoti pavasary (KN organizuoja).. manau ir tu zinai apie sia kelione?

QUOTE(Kašariukė @ 2008 11 17, 15:27)
o kas yra kakavos CO2?  blush2.gif

kakavos ekstraktas isgautas kazkokiu budu (kaip vadinasi nezinau)

QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 17, 15:38)
Palomina, labai malonios dovanos  thumbup.gif Isivaizduoju, kokios jos bus sesei brangios..  wub.gif
O tu dar ir tapkes gamini  blink.gif Nu  thumbup.gif

4u.gif
oi as tai neeiliniu sugebejimu lotuliukas.gif [COLOR=yellow]aisku juokingai skamba, bet paneigti negaliu (nes sugebu tikrai daug, ir kartais zmones netiki, kad kaip cia as galiu tiek moket ar zinot.. tenka po to irodinet) biggrin.gif as visada sakau sau - kad niko nera neimanomo, tai ir bandau savo jegas..
o veltini tai pirma kart bandziau ir panasu, kad man pavyko thumbup.gif liko tik dekoruoti tapkutes ir bus baigta..

QUOTE(natasele @ 2008 11 17, 17:16)
O kaip pats gaminimas vyksta. t.y. kaip sumaisomos visi ingriedientai ? 

gaminti reikia taip: atsimatuoti reikiamus kiekius ingridientu.. tada i indeli (stiklini ar keramikini) sudeti vaska, aliejus ir kaitinti (kaitinti reikia i puode ipylus vandens ir istacius i ta vandeni indeli su vasku ir aliejais).. kai issilydo viskas tada issimti indeli is puodo.. ir ilasinti eterinius aliejukus.. ismaisyti.. ir kol nesustingo "balzamas" iskart supilti i indeli.. visai nesudetinga
Atsakyti