Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(natasele @ 2008 11 16, 19:48)
As kuri laika jau ziurineju, skaityneju apie molius  smile.gif reikes kazka sukombinuoti su EA  cool.gif O kuris labiau tiktu riebiai odai, zalias?  g.gif

juodas. as naudoju ta rusiska, bet nepasakyciau, kad man kazkuo padeda g.gif
Atsakyti
QUOTE(natasele @ 2008 11 16, 19:48)
As kuri laika jau ziurineju, skaityneju apie molius  smile.gif reikes kazka sukombinuoti su EA  cool.gif O kuris labiau tiktu riebiai odai, zalias?  g.gif

Žalias irgi tinka. Aš tai su arbatmedžių EA maišau, nes jokių kitų neturiu blush2.gif Šiaip levandų labai noriu įsigyti, manau ir rezultatas geresnis būtų.
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2008 11 16, 19:11)
Mano plaukai linke veltis ir su sintetiniais sampunais turedavau labai atitaikyti, be balzamo su jokiu sampunu neapsieidavau. Bet kas mane labai nustebino Urtekram roziu sampunas man labai tiko, plaukai svelnus, maziau puciasi ir kas keisciausiai net nereikia balzamo, sese turi panasius plaukus, jai irgi suveike taip pat. smile.gif

Na reikės išmėginti tada, nes aš jau tikrai prarandu viltį doh.gif
Dėkui už rekomendacija mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif iskart sakau kad visos temos atidziai neperskaiciau, tai nepykit labai jeigu ta tema jau bus aptarta...mane domina ar nei viena nebandote pati pasigaminti sampuno? sename zurnale esu maciusi recepta, labai noreciau pabandyti, todel labai laukiu atsiliepimu ta tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 11 16, 19:52)
juodas. as naudoju ta rusiska, bet nepasakyciau, kad man kazkuo padeda  g.gif

man tas rusiskas juodas isvis netiko veidui verysad.gif kazkokiais plemais ismete doh.gif praejo po pusvalandzio...bet vistiek kazkaip nebesinori naudoti,, ax.gif

Merginos o kokias priemones jusu vyrai naudoja? bigsmile.gif gal galetumete parekomeduoti kokias labai labai geras, kad MB iskart patiktu..nereiketu eksperimentuoti doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2008 11 16, 22:04)
Merginos o kokias priemones jusu vyrai naudoja? bigsmile.gif gal galetumete parekomeduoti kokias labai labai geras, kad MB iskart patiktu..nereiketu eksperimentuoti doh.gif  blush2.gif

mane irgi labai domintu sis klausimelis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Grisha @ 2008 11 16, 21:55)
sveikos merginos smile.gif  iskart sakau kad visos temos atidziai neperskaiciau, tai nepykit labai jeigu ta tema jau bus aptarta...mane domina ar nei viena nebandote pati pasigaminti sampuno? sename zurnale esu maciusi recepta, labai noreciau pabandyti, todel labai laukiu atsiliepimu ta tema smile.gif

nauja tema ir labai idomi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 16 lapkričio 2008 - 23:10
QUOTE(migdoline @ 2008 11 15, 22:45)
grietinele voniai? bigsmile.gif kas cia per geris?? gal galima placiau?kokia sudetis? bigsmile.gif

tiksliau ten pienas voniai milteliu pavidalu ax.gif Sudetis -lac, Zea mays, prunus amygdalus dulcis, coumarin
man tai labai patinkantis dalykas, nes po jo oda tokia svelnute ir minkstute

QUOTE(Palomina @ 2008 11 16, 12:03)
padariau katik sesei gimtadieniui lupu balzama  smile.gif

labai grazu viskas, tik galvoju kaip reaguotu benzoinas ant lupu, jei yra priskiriamas prie "jautresniu" g.gif
jei kam idomu -tai rusaiciu forume radau toki paprasta balzamo lupoms receptuka, kuri labai giria:
1 arb.s. vasko, 1 arb. s. sviestmedzio, 1 arb.s. monoi ir keli laseliai EA

QUOTE(GinMintė @ 2008 11 16, 17:06)
Sveikos  4u.gif
Kas gali pasakyti ar yra toks natūralus šampūnas nuo kurio plaukai butų švelnūs, o ne susivėlę kaip šiaudų krūva?  g.gif

man pavyko prisijaukinti UT roziu balzama, tik jo panaudojimo budas idiotiskas, bet plaukai tikrai labai svelnus ir graziai atrodantys. pirma suslapinu plaukus, tada istepu balzamu,o tada isplaunu su sampunu

QUOTE(Hopeidea @ 2008 11 16, 22:04)
Merginos o kokias priemones jusu vyrai naudoja? bigsmile.gif gal galetumete parekomeduoti kokias labai labai geras, kad MB iskart patiktu..nereiketu eksperimentuoti doh.gif  blush2.gif

as gaminau KN -tai MB negali atsidziaugti, teciui dovanojau Santes fluida ir labai patenkintas
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 17, 01:40)
tiksliau ten pienas voniai milteliu pavidalu 

gal dar galėtum priminti kur yra pirkti? neužfiksavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2008 11 17, 00:04)

Merginos o kokias priemones jusu vyrai naudoja? bigsmile.gif

Iš priemonių vyrui atkeliaujant laukiu:
Sante skutimosi putos (naudos jau antrą flakoniuką).
user posted image
Dušo želė-šampūnas.
user posted image
Ir kremas
user posted image

Dar naudojęs yra:
losioną po skutimosi, tai šito kvapas nelabai koks... schmoll.gif
user posted image
Pienelis 2in1. Toks lengvas, jam norėjos riebesnio ir konsistencijos kaip kremo. Teko aiškint, kad čia pienelis, o ne kremas. lotuliukas.gif
user posted image
Šiaip tai jis visas natūralios kosmetikos priemones pripažysta. Jei ką nuperku dar užsitikrina paklausdamas: Ar tikrai čia be visokių kenksmingų medžiagų? Ir tada naudoja ramia sąžine thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 17 lapkričio 2008 - 09:53
QUOTE(ievute-saulute @ 2008 11 14, 14:48)
tau reikėtų alaus mielių pagerti.natūralus b grupės vitaminų šaltinis,naudojamas kai dažnai kyla votys.žinoma,jei tik nesi alergiška b grupei.

QUOTE(auroryte @ 2008 11 14, 23:37)
Issitirk cukraus kieki kraujyje. Rekomenduotina.

QUOTE(Irėja @ 2008 11 15, 16:19)
aš iš savo patirties rekomenduočiau pas ginekologą nueit + skydliaukę pasitkrint  4u.gif kosmetika jau po to  biggrin.gif

Ačiū visoms už atsakymus 4u.gif Aš tik darbe internetu naudojuosi, tai dažnai, ko nors paklausiu ir... dingstu Bet paskui viską perskaitau biggrin.gif
Irėja, dėkui už spuogų žemėlapį.
Galiu pasidžiaugti, kad... labai gerai mano spuogus Bionsen mineralinis vanduo-purškiklis sunaikino. Nežinau, kodėl jie man augo, dabar praeina. tą vandenį nuo pavasario turėjau, kvepia vaisktais kažkokias, sudėties nerandu, bet mano kaktai jis super. thumbup.gif
QUOTE(Palomina @ 2008 11 16, 14:03)
padariau katik sesei gimtadieniui lupu balzama  smile.gif
stai toki:
user posted image

Šaunuolė, tu Palomina thumbup.gif
QUOTE(Palomina @ 2008 11 14, 21:13)
kaip tau KN seminarai?  mirksiukas.gif ka nors darot jau praktiskai?

Seminarai man thumbup.gif wub.gif Laimė neįtikėtina wub.gif Viskas labai įdomu. O jau kiek aliejų užsimaniau mirksiukas.gif Rožių EA nusipirkau. Dabar svaigstu dėl laukinio čiobrelio, ir kasijos, ir vanilės, ir... žodžiu, bankrotas mano piniginei. Kita paskaita bus dar teorinė, o tik paskutinė - praktinė. Bet Laimė sakė, kad kiti kursai bus vasarį. Eisiu bigsmile.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 17, 01:40)
tiksliau ten pienas voniai milteliu pavidalu  ax.gif Sudetis -lac, Zea mays, prunus amygdalus dulcis, coumarin
man tai labai patinkantis dalykas, nes po jo oda tokia svelnute ir minkstute

Suintrigavote su tuo pienu voniai. Reikės išbandyti mirksiukas.gif Mėgstu, kai vonia "pieninė" būna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOFIJA5: 17 lapkričio 2008 - 13:17
QUOTE(Hopeidea @ 2008 11 16, 23:04)

manasis pakolkas dar neisbrokijo santes putu skutimuisi ir kremo 2in1 kaip auksicua foto
o duso zeles sueina kokias benupirkciau smile.gif
Papildyta:
beje taupydama pinigus pirkau norfoje natura siberica ar kaip ten ta firma balzama plaukams buvo du rinkausi maziau smirdanti... tai visiems plauku tipams buvo visiskai nepakenciamas tai paemiau dazytiems nualintiems, na nesuprantu kam taip prikvepinti, negalesiu turbut naudoti irkart galva isisskaudejo sad.gif nezinau ar yra toks kaip sampunas neutralus bekvapis balzamas?
Atsakyti

nauja tema ir labai idomi bigsmile.gif
[/quote]

apie tai yra sukurta tema http://www.supermama...howtopic=375778 tik nelabai kas ten lankosi....
Atsakyti