Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2008 11 16, 13:03)
padariau katik sesei gimtadieniui lupu balzama  smile.gif
stai toki:
user posted image

Labai faina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 11 16, 13:20)
Oho, labai gražu  smile.gif Ir tokiam gražiam indely niekur pirkt nerasi biggrin.gif

aciu smile.gif

QUOTE(just_angel @ 2008 11 16, 13:24)
Pritariu thumbup.gif  labai sauni dovanele smile.gif

aciu smile.gif cia tik viena is sudedamuju dovanos dalis biggrin.gif (dar eisiu dabar nuvelsiu is vilnos tapkutes ax.gif )

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 16, 13:26)
Labai faina thumbup.gif

aciu smile.gif
Atsakyti
nezinau, gal as akla, bet nematau ant weledos rozmarininio sampuno JOKIO ekozenklo. plius ten yra SLS. koks weledos sertifikatas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 11 16, 14:06)
nezinau, gal as akla, bet nematau ant weledos rozmarininio sampuno JOKIO ekozenklo. plius ten yra SLS. koks weledos sertifikatas?  g.gif

Weleda nesertifikuota
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 15, 23:07)
Sakyčiau gal bandykite su moliu kokį nors prausiklį, pvz. Logona turi tokį. Ar šiaip su moliu išsitepus pabūti ir tuomet įprastai nusiprausti g.gif Jis gerai sugeria riebalus.

Aš turiu Logonos prausiklį su moliu, bet jis nėra skirtas riebiai odai, nieko ten nenuriebalina.Riebiai odai nesakyčiau, kad l. geras pasirinkimas schmoll.gif Aš tai į jį įsilašianu arbatmedžio ea, tai va jis manau gerai riebiai odai, galima į bet kokį prausiklį įsilašint.

O aš eilinį sykį įsitikinau, kad vaikai-brangus malonumas.Be visų normalių išlaidų, dar krūva neplanuotų.Mano mažoji (1,5m)vakar išpylė visą tamanų aliejaus buteliuką doh.gif .Kažkaip sugebėjo nuo kosm. staliuko pasiimt ir atsisukt doh.gif .Nu tikrai gaila, tik tiek kad kapiliarams poveikio nepastebėjau, tik kvepia skaniai, ir šiaip malonus naudoti.Man veiskmingesnis pasirodė Aromatikos aliejukas.

o Palomina gi darbštuolė thumbup.gif Aš vis laukiu atsiliepimo apie juodąją muilo pastą (ar kaip ten ji).
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2008 11 16, 15:03)
o Palomina gi darbštuolė thumbup.gif Aš vis laukiu atsiliepimo apie juodąją muilo pastą (ar kaip ten ji).

4u.gif
atsiliepimai bus kai as pasidovanosiu ta muilo pasta biggrin.gif dar vis tempiu guma lotuliukas.gif bet jau greitai graitai..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 11 16, 14:07)
Weleda nesertifikuota

weledos ne visi gaminiai sertifikuoti. tame tarpe sampunai.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 11 16, 12:28)
aciu  smile.gif  cia tik viena is sudedamuju dovanos dalis  biggrin.gif  (dar eisiu dabar nuvelsiu is vilnos tapkutes  ax.gif )

dovanele tikrai labai miela, ir net tapkutes labai sudomino, gal kur irgi paskui parodysi? ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kas gali pasakyti ar yra toks natūralus šampūnas nuo kurio plaukai butų švelnūs, o ne susivėlę kaip šiaudų krūva? g.gif

Praradau viltį surasti tokį, jau jaučiu greitai pirksiu iš kokios kirpyklos... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinMintė: 16 lapkričio 2008 - 17:06
QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 16, 17:49)
dovanele tikrai labai miela, ir net tapkutes labai sudomino, gal kur irgi paskui parodysi? ax.gif

4u.gif
ok galesiu ikelti cia (bus truputi off topic, nes rankdarbu skyrely nelabai lankaus blush2.gif ) dabar jau viena tapkute nuveliau, liko kita nuvelti ir pagrazinimus padaryti.. jauciu foto bus tik rytoj vakare..

o kad butu i tema, tai dabar rankas sviestmedzio aliejum issitepiau, nes veliant veltini labai ilgai rankos slapios buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2008 11 16, 18:06)
Sveikos  4u.gif

Kas gali pasakyti ar yra toks natūralus šampūnas nuo kurio plaukai butų švelnūs, o ne susivėlę kaip šiaudų krūva?  g.gif

Praradau viltį surasti tokį, jau jaučiu greitai pirksiu iš kokios kirpyklos...  doh.gif

Mano plaukai linke veltis ir su sintetiniais sampunais turedavau labai atitaikyti, be balzamo su jokiu sampunu neapsieidavau. Bet kas mane labai nustebino Urtekram roziu sampunas man labai tiko, plaukai svelnus, maziau puciasi ir kas keisciausiai net nereikia balzamo, sese turi panasius plaukus, jai irgi suveike taip pat. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pepkė: 16 lapkričio 2008 - 18:11
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 15, 23:07)
Sakyčiau gal bandykite su moliu kokį nors prausiklį, pvz. Logona turi tokį. Ar šiaip su moliu išsitepus pabūti ir tuomet įprastai nusiprausti g.gif Jis gerai sugeria riebalus.

As kuri laika jau ziurineju, skaityneju apie molius smile.gif reikes kazka sukombinuoti su EA cool.gif O kuris labiau tiktu riebiai odai, zalias? g.gif
Atsakyti