Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(pepkė @ 2008 11 15, 14:24)
gal galima plačiau, kokie skydliaukės sutrikimai skatina spuogų radimąsi 4u.gif

aš ne medikė. juk parašiau "iš savos patirties". tuo metu šlubavo ir tas galas, ir tas. kai problemos apsitvarkė, spuogai dingo. kiek yra tekę domėtis, odos problemos pirmiausia yra ne "kosmetiniai" sutrikimai, o gilesnių problemų atspindys.
asmeninių ligų ir problemų forume tikrai nesiruošiu plačiau aprašinėt doh.gif
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 14, 10:54)
isbandziau keleta priemoniu (labai labai aciu Irejai 4u.gif  4u.gif ). Ranku krema wellments, tiesa pasakius, visai jis man neblogas pasirode, nors ir rankos butu pacios sausiausios, pasitepus, sausumas iskart dingsta, is pradziu kvapas labai toks idomus atrode, man lyg kaip svarainiu g.gif , bet dabar jau nebejauciu net.  dar isbandziau madaros putas, na, nuprausia netaip kaip hauschkos prausiklis, bet su tom putom praustis man labai malonu, kadangi mano oda siuo metu truputi durniuoja, tai kol kas dar bandysiu toliau naudoti, kad objektyviau ivertint galeciau.

nėr už ką tikrai mirksiukas.gif wellments kremukas man irgi patiko, gal truputį sunkokai tepasi, bet efektas tikrai geras. na, o prie Madaros putų, kaip jau rašiau, negrįšiu biggrin.gif
Atsakyti
As aprasysiu savo pasiekimus 4u.gif
Po kedru hidrolato ir aliejuko riebiai odai naudojimo oda taisosi thumbup.gif maziau rebaluojasi, spuogai beveik visi jau uzgijo thumbup.gif ir nauju nesimato, oda tokia lyg ir lygesne pasidare
Tikrai nesitikejau tokio staigau rezultato clap.gif tik savaite praejo

turejau madara fluida (meginuka), tai jis man irgi labai patiko: neuzkimsa poru, oda po jo nesiriebaluoja, bet ziemai reiktu truputuka riebesnio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 11 15, 15:52)
aš ne medikė. juk parašiau "iš savos patirties". tuo metu šlubavo ir tas galas, ir tas. kai problemos apsitvarkė, spuogai dingo. kiek yra tekę domėtis, odos problemos pirmiausia yra ne "kosmetiniai" sutrikimai, o gilesnių problemų atspindys.
asmeninių ligų ir problemų forume tikrai nesiruošiu plačiau aprašinėt  doh.gif

aš irgi ne medikė, bet esu įsitikinus, kad bėrimai yra vidinių negalavimų priežastis, tikrai neklausiu apie Jūsų asmenines problemas 4u.gif , gal ne taip supratot.
tiesiog maniau gal turit platesnių žinių apie tam tikrus rodiklius, kurie tuo pačiu lemia ir bėrimų priežastis, bet čia aišku poster_offtopic.gif tai tiek to
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pepkė: 15 lapkričio 2008 - 15:16
Dar va turiu tokius kosmetinius muilus muilus

user posted image user posted image
tik nezinau ar tikrai natūralūs g.gif
gal jus pasakysit ax.gif , va muilo su ramunelem sudetis:
sodium palmate, sodium palm kernelate, aqua, parfum (geraniol), faty acids, glycerin, lanolin, sodium chloride, chamomilla recutita, tetrasodium etidronate, tetrasodium EDTA, CI 47005.
Papildyta:
Va sitas tetrasodium EDTA g.gif negeras? A ne?
Atsakyti
QUOTE(natasele @ 2008 11 15, 16:10)
As aprasysiu savo pasiekimus  4u.gif

Smagu girdėti, nors man atrodytų neįtikėtina, kad per tokį trumpą laiką gali kažkas pasikeisti, tačiau čia pat prisimenu savo draugę, kurios veido oda tiesiog sušvytėjo jau po kelių dienų ėmus naudoti natūralią kosmetiką (Logonos mėtines putas ir Weleda kažkurį drėkinantį kremuką). Matyt, jei oda nėra itin problematiška, tai jai užtenka vos vos padėti su natūraliom priemonėm ir ji stiga atgyja mirksiukas.gif

Aš tai jau senokai įsitikinau, kad turiu kažkokių vidinių problemų, dėl kurių nepadeda NIEKAS ax.gif Natūrali kosmetika tik sušvelnino vaizdą, tikrai negaliu pykti, jau kiek galėjo, tiek padėjo, kai kurios priemonės tikrai man labai veiksmingos, tačiau toli iki persiko odos. Neprisiruošiu nueiti tyrimų pasidaryt blush2.gif

QUOTE(natasele @ 2008 11 15, 16:26)
Va sitas tetrasodium EDTA  g.gif  negeras? A ne?

Negeras, negeras schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(natasele @ 2008 11 15, 17:26)
Dar va turiu tokius kosmetinius muilus muilus

nekokia sudėtis.. MEDIMIX galit bandyti (žalia pakuotė, kainuoja ~2,5lt) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 15, 15:35)
Smagu girdėti, nors man atrodytų neįtikėtina, kad per tokį trumpą laiką gali kažkas pasikeisti, tačiau čia pat prisimenu savo draugę, kurios veido oda tiesiog sušvytėjo jau po kelių dienų ėmus naudoti natūralią kosmetiką (Logonos mėtines putas ir Weleda kažkurį drėkinantį kremuką). Matyt, jei oda nėra itin problematiška, tai jai užtenka vos vos padėti su natūraliom priemonėm ir ji stiga atgyja mirksiukas.gif

Aš tai jau senokai įsitikinau, kad turiu kažkokių vidinių problemų, dėl kurių nepadeda NIEKAS ax.gif Natūrali kosmetika tik sušvelnino vaizdą, tikrai negaliu pykti, jau kiek galėjo, tiek padėjo, kai kurios priemonės tikrai man labai veiksmingos, tačiau toli iki persiko odos. Neprisiruošiu nueiti tyrimų pasidaryt blush2.gif
Negeras, negeras schmoll.gif

Na, as turiu tokia viena silpnybe sokoladams, beria nuo ju ne tik veida, bet ir kuna, tai ju beveik nevalgiau per sia savaite biggrin.gif tai oda ir atsigauna
Tik kunui dar reikia, kazka atrasti g.gif labai riebi oda unsure.gif

QUOTE(doufyl @ 2008 11 15, 15:35)
nekokia sudėtis.. MEDIMIX galit bandyti (žalia pakuotė, kainuoja ~2,5lt) 4u.gif

sitas ? 4u.gif
user posted image
O kas ji gamina? Ir kur jo galima nusipirkti?
Papildyta:
radau smile.gif Gamintojas: Cholayil (Indija)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natasele: 15 lapkričio 2008 - 16:43
QUOTE(natasele @ 2008 11 15, 16:42)

sitas ? 4u.gif
user posted image
Ir kur jo galima nusipirkti?

kad ir musu maximose 4u.gif
Atsakyti
isigijau siandien Florame rugiageliu vandeni, gal kas esat naudojusios? nesu tikrai, kad tinka mano riebiai poretai odai, bet pardaveja pasiule butent sita. taip pat La cure nugyvosios juros purvo. yra dar toks muilas, drekinantis kremas, atseit tinka riebiai i spuogus linkusiai odai. gal atsiras bandziusiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 11 15, 19:34)
isigijau siandien Florame rugiageliu vandeni, gal kas esat naudojusios? nesu tikrai, kad tinka mano riebiai poretai odai, bet pardaveja pasiule butent sita. taip pat La cure nugyvosios juros purvo. yra dar toks muilas, drekinantis kremas, atseit tinka riebiai i spuogus linkusiai odai. gal atsiras bandziusiu smile.gif

as turejau Florame pelargoniju (geranium) hidrolata.. fainesni man KN hidrolatai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 11 14, 20:13)
o kokiu tikslu skyre rozmarinu EA veidui?  g.gif 

mastau.gif kai paklausei, ati tik dabar susimasciau biggrin.gif pamenu tik tiek, kad Elyte sake rozmarinu EA sildantis ir kazkaip tinka su levandomis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2008 11 15, 15:14)
aš irgi ne medikė, bet esu įsitikinus, kad bėrimai yra vidinių negalavimų priežastis,

gal ne taip supratau ir pasikarščiavau atsakydama 4u.gif tiesiog, kai turėjau kiaušidėj (kairėj) cistą, man ne tiek kad kaktą, bet tą dalį, kur smilkinys, bėrė didžiuliais skausmingais spuogais. kas įdomiausia, bėrė kairį smilkinį. pranyko cista, baigėsi ir tie spuogai. tik randai liko, aišku doh.gif o kaip sakė mano ginė, kiaušidės ir skydliaukė glaudžiai susiję, jei streikuoja viena, sustreikuoja ir kita. pasitikrinus skydliaukę, rado ir ten visokių nesąmonių. tai dėl to ir paminėjau tą skydliaukę.

nežinau, kiek čia tiesos, bet radau SM tokį "spuogų žemėlapį". įdėsiu nuorodą, nes pats paveiksliukas iškraipo puslapį:
va čia

QUOTE(Palomina @ 2008 11 15, 18:44)
as turejau Florame pelargoniju (geranium) hidrolata.. fainesni man KN hidrolatai  ax.gif

man irgi smile.gif
Atsakyti