Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(linarija @ 2008 11 14, 18:56)
Ir aš jo labai noriu, bet man teks siųstis. Sakai mažas kiekis  g.gif Taip, mačiau, kad tik 50 ml.
Skaičiau vokišką aprašymą, tai pagrinde akcentuojama, kad jį naudoti plaukams. Apie odą paminėta, tik tiek, kad tinkamas ir jos priežiūrai.

Kokosöl Ölpackung und Spitzenpflege
Haarspitzenpflege
Die Haarspitzenpflege für Ihr strapaziertes Haar. Aus hochwertigem reinem Kokosöl und natürlichem Vitamin E. Pflegt und glättet sogleich die beanspruchten und strapazierten Haarspitzen. Auch zur Hautpflege geeignet. 

Parašyk, kaip seksis jį naudoti plaukams, labai įdomu  mirksiukas.gif

gerai butinai parasysiu. Jei naudoti tik plaukam tai nemazai aliejuko, bet jei kunui tai mazokai.
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 11 14, 11:14)
pagaliau prisiruosiau parasyt apie savo vizita veido valymui pas Elyte blush2.gif
bendra procedura buvo gerai aprasiusi Summer-In-Paris. tai trumpai butu, kad procedura truko apie 1,5 val, kainavo 100 Lt. dejo kompresus, kaukes, tepe ivairiais tepaliukais, serumais ir pan. pavale ir mechaniskai. kaip rase Summer, daugiausia su pirstais ir truputeli adateles pagalba. skamba gal ir baisiai, bet isejau su nuraminta oda, kad atrodo jokio mecaninio valymo net nebuvo. padare veido, peciu srities masaziuka. zodziu, apturejau 1,5 valandeles gero atsipalaidavimo ax.gif
pasikalbejom apie priemones, kurias naudoju, tai man dar rekomendavo papildomai ta weledos kremuka su cinku. ir i mano naudojama KN misinuka riebiai veido odai isilasinti levandu ir rozmarinu EA. ir dar sake, kad man tiktu dr. H paprastas roziu kremas.
atrodo, kad odele pagrazejo blush2.gif tai po poros savaiciu eisiu dar.

o kokiu tikslu skyre rozmarinu EA veidui? g.gif

QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 11 14, 12:32)

kaip tau KN seminarai? mirksiukas.gif ka nors darot jau praktiskai?
Atsakyti
Sveikos, zinau kad jau kažkada buvo kalbėta šia tema blush2.gif , bet gal kuri nepatingėtų kokį receptuką kūno odos stangrinimui parašyti. Lyg kiek prisimenui kedro EA gerai yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2008 11 14, 22:30)
Sveikos, zinau kad jau kažkada buvo kalbėta šia tema blush2.gif , bet gal kuri nepatingėtų kokį receptuką kūno odos stangrinimui parašyti. Lyg kiek prisimenui kedro EA gerai yra g.gif

Dar citrusinių vaisių EA tinka (mandarinai, citrinos, greipfrutai) 4u.gif Ypač gerai beržų ir beržų pumpurų aliejai, šalina skysčius, toksinus iš organizmo. Kartais pasimasažuoju šlaunis su Hauschkos beržų-arnikos aliejumi, tai masažuoklis paskui kaip purvinas būna blush2.gif Skaičiau, kad taip visokie brudai išvalomi..
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 11 14, 12:32)

Papildyta:

Ar aš teisingai supratau, kad tas kremukas nuo spuogų?
Nežinau, kas darosi: ant kaktos pradėjo augti pūlingi, skausmingi spuogai, kažkuo net į votis panašūs. Net paauglystėje spuogų neturėjau, todėl visai pasimečiau verysad.gif Gal galite ką nors patarti 4u.gif

Issitirk cukraus kieki kraujyje. Rekomenduotina.
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 14, 14:00)
man ir jis patiko ir patinka, jau mastau pirkt didesni kieki, kazin dar eurovasitinese buna kokios savaitgalines akcijos? g.gif

o kur pirkai mažą kiekį cinko kremuko?
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 11 14, 21:52)
o kur pirkai mažą kiekį cinko kremuko?

man pagelbejo sultry 4u.gif ax.gif
Atsakyti
kazkam dar rupejo,kur negyvosios juros purvo gaut.tai seimos vaistinej maciau smile.gif ir labai mazais kiekiais ir didesniais biggrin.gif

o as sian KN truputuka pasvarinau.
parsinesiau roziu hidrolata 100ml
ir sviestmedzio aliejuka maza biggrin.gif

viska isbandziau, rezultatai veliau bus ax.gif
sviestmedzio kvapas nezavi,bet malonu masazuotis kojytes rankytes cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 11 15, 00:37)
viska isbandziau, rezultatai veliau bus  ax.gif
sviestmedzio kvapas nezavi,bet malonu masazuotis kojytes rankytes  cool.gif

aha man irgi sviestmedzio kvapas nelabai schmoll.gif ir chalvos man visai neprimena biggrin.gif

visa sia savaite kiekviena vakara pries miega ant pagalves kampelio uzlasindavau lavandinu EA lasiuka, na tai miegodavau kaip kudikis wub.gif biggrin.gif tikrai raminanciai kazkaip veikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2008 11 14, 19:26)
na labai patraukliai parašyta.O iš kur siųstis planuoji?

o man labai patinka rozmarinių ea naudoti su šampūnu, kaip kad kažkuri buvo minėjusi.Gerai plaukai atrodo net ir su "nurašytais" šampūnais, kuriuos pabaigt reikia smile.gif

Gal is CIA g.gif Bet dar negreitai, nes turiu nemazai visko... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 11 14, 11:32)
Nežinau, kas darosi: ant kaktos pradėjo augti pūlingi, skausmingi spuogai, kažkuo net į votis panašūs. Net paauglystėje spuogų neturėjau, todėl visai pasimečiau verysad.gif Gal galite ką nors patarti 4u.gif

aš iš savo patirties rekomenduočiau pas ginekologą nueit + skydliaukę pasitkrint 4u.gif kosmetika jau po to biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 11 15, 15:19)
+ skydliaukę pasitkrint  4u.gif kosmetika jau po to  biggrin.gif

gal galima plačiau, kokie skydliaukės sutrikimai skatina spuogų radimąsi 4u.gif
Atsakyti