Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(agnuta @ 2008 11 14, 11:57)
man ji rekomendavo zaizdeliu (kuriu keleta turiu sugriesijusi su spauogu spaudymu blush2.gif) gijimui, bet ir siaip odai sake cinkas reikalingas smile.gif

man ir jis patiko ir patinka, jau mastau pirkt didesni kieki, kazin dar eurovasitinese buna kokios savaitgalines akcijos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 14, 13:00)
man ir jis patiko ir patinka, jau mastau pirkt didesni kieki, kazin dar eurovasitinese buna kokios savaitgalines akcijos? g.gif

Būna būna dar tos akcijos. Bet aš tai nesu ten mačiusi pirkti šio kremo, nors gal ne ten žiūrėjau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 14, 12:08)
Būna būna dar tos akcijos. Bet aš tai nesu ten mačiusi pirkti šio kremo, nors gal ne ten žiūrėjau g.gif

as prie vaiku prekiu maciau.
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 11 14, 12:32)

Ar aš teisingai supratau, kad tas kremukas nuo spuogų?
Nežinau, kas darosi: ant kaktos pradėjo augti pūlingi, skausmingi spuogai, kažkuo net į votis panašūs. Net paauglystėje spuogų neturėjau, todėl visai pasimečiau verysad.gif Gal galite ką nors patarti 4u.gif

tau reikėtų alaus mielių pagerti.natūralus b grupės vitaminų šaltinis,naudojamas kai dažnai kyla votys.žinoma,jei tik nesi alergiška b grupei.
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 11 14, 13:32)
o tu Faith in Nature kur pirkai? Kartais ne Sveikuose produktuose, Pilies gatvėje? Aš iš ten noriu šampūnų ir kažkas lyg tai rašė, kad toje parduotuvėlėje pirko šampūną g.gif Tai būtų įdomu, kaip sekėsi naudoti. Atsiliepkite 4u.gif
Papildyta:

Aš šiandien gavau siuntinuką iš sveiki produktai, kanapių ir baltųjų putonių šampūną http://www.sveikipro...d...30&id=18172
Dar nebandžiau, bet kvapas man patiko thumbup.gif
Tik lietuviškas sudėties vertimas ant buteliuko nepilnas.

Dantų pasta su baziliku http://www.sveikipro...d...32&id=17466
(Sudėtis: išvalytas vanduo, kalcio karbonatas, glicerinas, natrio laurylsulfatas (gautas iš palmių aliejaus), džiovinti raudondumbliai, ocimum basilicum, natrio silikatas, natrio sacharinas, augalų ekstraktai (gauti iš anacyclus pyrethrum, acacia arabica, mimusops elengi, symplocos racemosa, syzygium cumini), natūralūs aromatai)

Bent jau man labai bjauraus skonio, nepatiko doh.gif Bet reiks kaip nors išnaudot...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 14 lapkričio 2008 - 14:46
gal zinote kokios norvegijoje organic kosmetikos kainos ir kokie brandai verti demesio? turesiu isvyka tenais butu proga apsiprekinti, jauciu jie ten pamise del organic....
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 14, 11:23)
Aš vakar nusipirkau to kremuko su cinku porą mėginėlių, tai net gera vėl pasidarė, taip odai patiko thumbup.gif

dar norejau paklaust, kai tepi visa veida, nelieka tokio baltumo?
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 11 11, 23:57)
Ką tik pamačiau Logonos kokosų aliejų.
Gal kas pirkote  g.gif
user posted image

As siandien taip netycia uztikau ir nusipirkau si alieju, na kaip SKANIAI kvepia, labai malonus pasitepus. Tik kiekis nedidelis, tai nezinau kaip kuna teptis, gal ji maisyti su kokiu kitu aliejum dar. Nes labai jau trumpam uzteks.
Atsakyti
O gal kuri nors bandet toki produkta su raudonuoju moliu?

user posted image

CIA daugiau apie ji ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2008 11 14, 18:15)
As siandien taip netycia uztikau ir nusipirkau si alieju, na kaip SKANIAI kvepia, labai malonus pasitepus. Tik kiekis nedidelis, tai nezinau kaip kuna teptis, gal ji maisyti su kokiu kitu aliejum dar. Nes labai jau trumpam uzteks.

Ir aš jo labai noriu, bet man teks siųstis. Sakai mažas kiekis g.gif Taip, mačiau, kad tik 50 ml.
Skaičiau vokišką aprašymą, tai pagrinde akcentuojama, kad jį naudoti plaukams. Apie odą paminėta, tik tiek, kad tinkamas ir jos priežiūrai.

Kokosöl Ölpackung und Spitzenpflege
Haarspitzenpflege
Die Haarspitzenpflege für Ihr strapaziertes Haar. Aus hochwertigem reinem Kokosöl und natürlichem Vitamin E. Pflegt und glättet sogleich die beanspruchten und strapazierten Haarspitzen. Auch zur Hautpflege geeignet.

Parašyk, kaip seksis jį naudoti plaukams, labai įdomu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 14 lapkričio 2008 - 17:04
QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 14, 17:00)
dar norejau paklaust, kai tepi visa veida, nelieka tokio baltumo?

Būna biški, kad pašviesėja, bet kai susigeria, tai nesimato baltumo.
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 11 14, 16:32)
O gal kuri nors bandet toki produkta su raudonuoju moliu?

user posted image

CIA daugiau apie ji  ax.gif  4u.gif

na labai patraukliai parašyta.O iš kur siųstis planuoji?

o man labai patinka rozmarinių ea naudoti su šampūnu, kaip kad kažkuri buvo minėjusi.Gerai plaukai atrodo net ir su "nurašytais" šampūnais, kuriuos pabaigt reikia smile.gif
Atsakyti