Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 13, 12:43)
Šauliukės thumbup.gif

Aš irgi prieš tai pudrą atskirai nusivalau, tik tada prausiuosi prausikliu. Na, o jei būnu tikkompktine pasitepus, tai Hauschkos Cleansing cream puikiai nuprausia, nereikia valyti papildomai.

Tai aš čia bergždžių iliuzijų turėjau, kad putos gali viską nuvalyt.. doh.gif Beje, apie kompaktinę čia šnekėjau, kremines vengiu dažnai naudot. O tas Hauschkos kremas skalsus? Nes pažiūrėjau, kad 50 ml, tai biški mažas kiekis atrodo g.gif

Ir dar labai įdomu, gal kuri naudojat madaros kremą (ar ten gelis?) mišriai riebiai odai? Kaip jis, ar nekemša porų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 11 12, 23:57)
Vergine, kada dirbsi kita ir dar kita savaite?

Šią savaitę dirsiu iki sekmadienio, kitą - lapkričio 19, 20, 21 paskiau 24, 25...

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 13, 00:21)
Aš irgi vis galvoju, kada čia užsukt, bet niekaip neprisiruošiu blush2.gif

Prašom prašom 4u.gif Beja, nuo šio šeštadienio pas mus prasidės kalėdinės nuolaidos smile.gif
Tas kas turi mūsų nuolaidų kortelę, dar gaus ir minus 5 proc. nuolaidą.
Papildyta:
Beja, pas mus jau yra baltojo ir žaliojo gydomojo molio smile.gif Yra tūtelėse (kremo pavidalo) ir yra sauso, tiek smulkaus, ties stambaus. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vergine: 13 lapkričio 2008 - 12:32
QUOTE(Vergine @ 2008 11 13, 13:46)
Šią savaitę dirsiu iki sekmadienio, kitą - lapkričio 19, 20, 21 paskiau 24, 25...
Prašom prašom 4u.gif Beja, nuo šio šeštadienio pas mus prasidės kalėdinės nuolaidos smile.gif
Papildyta:
Beja, pas mus jau yra baltojo ir žaliojo gydomojo molio smile.gif Yra tūtelėse (kremo pavidalo) ir yra sauso, tiek smulkaus, ties stambaus. smile.gif

O tai gal kada atsidarysite klaipedoj? blush2.gif 4u.gif o tai visas geris vien tik Vilniuj beee.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 11 13, 14:16)
O tai gal kada atsidarysite klaipedoj?  blush2.gif  4u.gif o tai visas geris vien tik Vilniuj beee.gif

Na čia pas mus, tik pirmas taškas smile.gif Ateity tikrai žadame plėstis, bet tiksliai nežinau ar bus už Vilniaus ribų...
Atsakyti
kaune gedimino vaistinej maciau weleda, urtekram, natura siberica, kainos man rodos net mazesnes nei sveikatos dovanose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 11 13, 15:28)
kaune gedimino vaistinej maciau weleda, urtekram, natura siberica, kainos man rodos net mazesnes nei sveikatos dovanose  4u.gif

o kur yra kaune gedimino kokia vaistine? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(migdoline @ 2008 11 13, 14:52)
o kur yra kaune gedimino kokia vaistine? blush2.gif

nuo soboro gedimino gatve einant link kęstučio g. praktiškai ant kampo kairėje pusėje smile.gif

ten ir NB aliejukų yra ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kniaumiau @ 2008 11 13, 13:04)
Ir dar labai įdomu, gal kuri naudojat madaros kremą (ar ten gelis?) mišriai riebiai odai? Kaip jis, ar nekemša porų?  ax.gif

ar kalbat apie drėkinamą fluidą mišriai-riebiai odai, ar apie gelį? šiaip turiu abiejų mėginukus, tai apie abu įspūdis neblogas, bet man tokie kremai labiau tinka vasaros metu, nes yra lengvi, o porų man lyg nekimšo ax.gif
Atsakyti
Negyvosio juros purva dar esu pirkusi ir Farmos vaistineje...
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 11 12, 20:13)
tai inkstiru neg.juros purvo pagalba jau mazeja..bet profilaktikai reiktu kokio receptuko vis tiek  blush2.gif

Sudomino mane tas negyvosios j8ros purvas, pas mane taip pat pagrindinė problema inkštirai, odos tipas-mišrus. Įdomu ar tiktų g.gif
Gal kur Klp jo galima rast? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 13 lapkričio 2008 - 16:40
Radau internetinę parduotuvę, prekiaujančią Negyvosios jūros mineraline kosmetika . Pavadinimas negirdėtas - Mon Platin DSM- Izraelio kosmetika su Negyvos Jūros mineralais. g.gif
Yra kažkokia purvo kaukė veidui, pagaminta iš Negyvosios jūros purvo. Gal kas naudojote? g.gif
http://www.monplatin.lt/PA_veido.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 13 lapkričio 2008 - 16:38
QUOTE(Vergine @ 2008 11 13, 13:46)

oo super thumbup.gif o kokiu kalediniu nuolaidu yra? gal yra muilams (pvz muilo pastoms)?
Atsakyti
Vergine, dar gal prisimeni kiek kainuoja smilkalai pas jus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 13 lapkričio 2008 - 21:07