Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(doufyl @ 2008 11 12, 23:25)
kaip tau makadamijų aliejaus kvapas? man  wub.gif plaukams naudosi?

aha kvapas tai nerealus, iskart suvalgyt ta alieju noris lotuliukas.gif labai man makadamiju riesutai patinka o naudosiu tai viskam - ir odai, ir plaukams, gal koki sauksteli kartais ir suvalgysiu biggrin.gif

Vergine, kada dirbsi kita ir dar kita savaite? gi planuoju pasidovanoti ta muilo pasta gimtadieniui (kuris lapkricio pabaigoj)..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 12 lapkričio 2008 - 23:08
QUOTE(Palomina @ 2008 11 12, 23:57)
Vergine, kada dirbsi kita ir dar kita savaite? gi planuoju pasidovanoti ta muilo pasta gimtadieniui (kuris lapkricio pabaigoj)..

Aš irgi vis galvoju, kada čia užsukt, bet niekaip neprisiruošiu blush2.gif

Heh, kelių dienų skirtumas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 12 lapkričio 2008 - 23:22
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 13, 00:21)
Aš irgi vis galvoju, kada čia užsukt, bet niekaip neprisiruošiu blush2.gif

Heh, kelių dienų skirtumas biggrin.gif

kada tavo? biggrin.gif mano 28 d.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 11 13, 00:23)
kada tavo?  biggrin.gif  mano 28 d.

24 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 13, 00:27)

tikrai thumbup.gif

katik isbandziau sviestmedi.. pasitepiau rankas.. na liuks smile.gif ziema tikrai gerai bus...
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 11, 21:59)
del garinimo taip, bet sveitikliai veidui buna svelnus ir jei nebus pasalintos odos negyvos lasteles -tai kremai nelabai ir gales paveikti oda, juk tie kremai odos "nepriklijuos" -ja butina pasalinti. As turiu Logonos sveitikli veidui - nu tikrai nuostabus dalykas, nes labai svelnus

oi aciu uz patarimus 4u.gif
o tas logonos sveitiklis, tik sveitiklis ar tarkim palyginus su hauschka cleansing cream gal kaip ir prausiklis? na nelabai turiu su kuo daugiau lyginti, gal yra dar kokiu super sveitikliu?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 11 13, 01:23)
kada tavo?  biggrin.gif  mano 28 d.

O mano 29 d. happybday.gif
poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 11 13, 09:43)
O mano 29 d. happybday.gif
poster_offtopic.gif

thumbup.gif

isbandziau makadamiju alieju ir veidui, ir salotoms smile.gif patiko smile.gif siandien vakare bandysiu plaukams
Atsakyti
O mano irgi 29 blush2.gif Merginos, įlindau čia pas jus, patarkit kokias putas veidui prausti, kad ir akių negraužtų. Nes Madaros man labai patinka, bet nenuplauna, pvz., pudros - braukiu paskui drėgnu vatos gumulėliu ir matau, kad visa pudra ant veiduko likus po tokio prausimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2008 11 13, 12:26)
O mano irgi 29  blush2.gif  Merginos, įlindau čia pas jus, patarkit kokias putas veidui prausti, kad ir akių negraužtų. Nes Madaros man labai patinka, bet nenuplauna, pvz., pudros - braukiu paskui drėgnu vatos gumulėliu ir matau, kad visa pudra ant veiduko likus po tokio prausimo  doh.gif

as pirmiausia nusivalau vynuogiu kauliuku aliejuku, tik tada prausiuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 11 13, 12:33)
as pirmiausia nusivalau vynuogiu kauliuku aliejuku, tik tada prausiuosi  4u.gif

Šauliukės thumbup.gif

Aš irgi prieš tai pudrą atskirai nusivalau, tik tada prausiuosi prausikliu. Na, o jei būnu tikkompktine pasitepus, tai Hauschkos Cleansing cream puikiai nuprausia, nereikia valyti papildomai.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 12, 23:54)
pirmiausia siulyciau pasalinti negyvas lasteles, tada pagarinti veida. kaip suprantu oda yra sausa, bet kartu ir su inkstirais. man labiausiai patinka afrikietiskas molis, nors tinka ir juodasis. Lasinciau ylang ylang alieju (nes jis tvarko riebalu pasiskirstyma) ir koki rozalina vietoj arbatmedzio, nes jis laikomas kur kas geresniu. Jei reikia sutraukti poras tinka citrina- tik sio EA reiktu nepadauginti, nes jis gali ir sualergizuoti bei balina oda. o tada patepti oda tuo KN valomuoju kremuku
laikyti apie 10 min, bet jei padauginsi EA reiktu trumpiau, kad odos nenudegintum  ax.gif

4u.gif
o Dr.H molis tinka turbut irgi maisyt su siais EA? ir kiek mazdaug laseliu kiekvieno EA reikia?
o to valomojo kremuka galima ateiti ir nusipirkt Kn ar reikia butinai paciai gamintis?
Atsakyti