zalias molis linkes pasausinti oda. tai labiau tikru riebiai odai.
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 12, 15:19)
zalias molis linkes pasausinti oda. tai labiau tikru riebiai odai.
Tad man kaip tik
Radau dar italiskos kosmetikos
http://www.specchiasol.it/main.html
Papildyta:
O idomu kaip baltas? Maciau Primavera turi balta moli
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 11 12, 13:28)
baltas laikomas siek tiek svelnesniu uz zaliaji, bet 'stipresniu' uz kitus (pvz rozini ir raudonaji).
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 12, 15:26)
baltas laikomas siek tiek svelnesniu uz zaliaji, bet 'stipresniu' uz kitus (pvz rozini ir raudonaji).
siaip tai molis tinka visu tipu odai, tik skirtingai yra maisomas, t.y. vieni su vienu aliejum, kitu su kitu, skirtingi EA lasinami, todel ir poveikis buna skirtingas
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 12, 20:07)
siaip tai molis tinka visu tipu odai, tik skirtingai yra maisomas, t.y. vieni su vienu aliejum, kitu su kitu, skirtingi EA lasinami, todel ir poveikis buna skirtingas
gal patartum,kaip pasigamint molio kauke ,su kokiais priedais ir kiek minuciu laikyt sausai odai,kur t-zonoje inkstirai kaupiasi? spuogu ner,riebalavimosi irgi nejauciu... bet va poros kemsasi. galutinai atsisakiau visu pudru cheminiu,naturalios siuo metu irgi nenaudoju,tai inkstiru neg.juros purvo pagalba jau mazeja..bet profilaktikai reiktu kokio receptuko vis tiek
siandien is KN parsinesiau makadamiju alieju (50ml/20lt) ir maza indeli sviestmedzio (50g/29lt)..
dar del kokosu klausiau, tai nezino kada gaus, net nezino ar iki Kaledu tikrai tures
dar del kokosu klausiau, tai nezino kada gaus, net nezino ar iki Kaledu tikrai tures
QUOTE(sultru beauty @ 2008 11 12, 18:13)
gal patartum,kaip pasigamint molio kauke ,su kokiais priedais ir kiek minuciu laikyt sausai odai,kur t-zonoje inkstirai kaupiasi? spuogu ner,riebalavimosi irgi nejauciu... bet va poros kemsasi.
pirmiausia siulyciau pasalinti negyvas lasteles, tada pagarinti veida. kaip suprantu oda yra sausa, bet kartu ir su inkstirais. man labiausiai patinka afrikietiskas molis, nors tinka ir juodasis. Lasinciau ylang ylang alieju (nes jis tvarko riebalu pasiskirstyma) ir koki rozalina vietoj arbatmedzio, nes jis laikomas kur kas geresniu. Jei reikia sutraukti poras tinka citrina- tik sio EA reiktu nepadauginti, nes jis gali ir sualergizuoti bei balina oda. o tada patepti oda tuo KN valomuoju kremuku
laikyti apie 10 min, bet jei padauginsi EA reiktu trumpiau, kad odos nenudegintum
QUOTE(sultru beauty @ 2008 11 12, 20:13)
tai inkstiru neg.juros purvo pagalba jau mazeja..bet profilaktikai reiktu kokio receptuko vis tiek
O kur yra pirk šito?
QUOTE(linarija @ 2008 11 12, 22:02)
O kur yra pirk šito?
Vilniuje - Operos vaistinėje
Oi, nepasiekiama man
QUOTE(Palomina @ 2008 11 12, 22:04)
siandien is KN parsinesiau makadamiju alieju (50ml/20lt) ir maza indeli sviestmedzio (50g/29lt)..
kaip tau makadamijų aliejaus kvapas? man plaukams naudosi?
QUOTE(Palomina @ 2008 11 11, 22:40)
as balzama Urtekram turejau su ramunelem.. tai grynas nesusipratimas tas balzamas pora kartu panaudojau (isitikinau, kad man pats tragiskiausias balzamas koki kada nors esu turejus) ir atidaviau puskei, o ji nezinau ar isnaudojo ar ismete...
labai plaukus apsunkino tas balzams, is pradziu (katik isplovus) lyg ir nieko atrode, bet po poros valandu plaukai atrode nei tai butu plauti, nei neplauti.. dejau visai nedaug, ir laikiau maziau nei parasyta... jau isivaizduoju kaip butu plaukai atrode, jei buciau palaikius kokias 10 min
o va BEMA plauku balzamas tai fantastiskas vis kai galva plaunu, pagalvoju, kad kai baigsis, tai iskart vel pirksiu
labai plaukus apsunkino tas balzams, is pradziu (katik isplovus) lyg ir nieko atrode, bet po poros valandu plaukai atrode nei tai butu plauti, nei neplauti.. dejau visai nedaug, ir laikiau maziau nei parasyta... jau isivaizduoju kaip butu plaukai atrode, jei buciau palaikius kokias 10 min
o va BEMA plauku balzamas tai fantastiskas vis kai galva plaunu, pagalvoju, kad kai baigsis, tai iskart vel pirksiu
as turejau Urtekram balzama bekvapi, tai irgi visiskas nesusipratimas, kazkur dar voliojasi puse buteliuko mano plaukai irgi mazdaug taip atrode po jo naudojimo
praeita savaite isigijau Faith in Nature (atrodo taip vadinasi) kondicionieriu su arbatmedziu, tai jau kvapas toks tikras tikras arbatmedzio stiprus visa vonia dar kelias valandas tuo kvapu atsiduoda po to bet siaip tai nieko, kol kas patinka, taupiai naudojasi (skirtingai nuo Bema, bent jau man) ir siaip plaukai normaliai atrodo.
Papildyta:
QUOTE(linarija @ 2008 11 11, 22:57)
Aha turejau, sunaudojau indeli, labai skaniai kvepia ir siaip toks malonus. bet dabar laukiu kol KN kokosu aliejus atsiras, norisi ir kitoki pabandyti.