Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

susiduriau su tokiu klausimu: siandien turiu eiti pas Elyte veido valymui, bet ant smakro issoko pusleline doh.gif kazin, cia nieko tokio, ar geriau atideti geresniems laikams? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 12, 11:49)
o kodel as matau svarus tam psl? unsure.gif

Ir aš mačiau svarus, bet kai atsidarai kokią nors prekę, rodo ir eurus.
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 11 12, 10:45)
Ir aš mačiau svarus, bet kai atsidarai kokią nors prekę, rodo ir eurus.

4u.gif viskas aisku, as dar nebuvau atsidarius nei vienos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 12, 00:04)

o čia kokiu principu siųsti (nelabai aš gaudausi tose internetinėse parduotuvėse blush2.gif ). T.y. išsirinkti prekes ir atsiųsti ąrašą, ar kažkokį man mistinį krepšelį susikurti ir atsiųsti nuorodą (kažkur apie tai esu girdėjus, bet šiaip klaidžioju gerokai šitais reikalais).
ir dar: iki kalėdų būtų įmanoma gauti? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 11, 21:02)
Oi merginos, prisiskaičiau apie Primavera, seilę privarvinau. Gal kuri esat ką nors naudojusi? Matau, kad kainos dar didesnės už Hauschką, sertifikuota BDIH. Ar tai tikrai tokia gera kosmetika, ar tokia kaip ir visos? Na ir paklausiau blush2.gif Susidomėjau nerolio linija probleminei odai, kiek suprantu, ir dar kūno linija traukia (šveitiklis ir imbierų duškė) g.gif

dabar galvoju, kodel man ta primavera tokia girdeta g.gif gal cia uk kompanija? o gal kada kokiu meginuku buvau gavus.. kazkaip tikrai buvau susidurus, bet nezinau kaip biggrin.gif net idomu pasidare mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 11 12, 10:12)
susiduriau su tokiu klausimu: siandien turiu eiti pas Elyte veido valymui, bet ant smakro issoko pusleline doh.gif kazin, cia nieko tokio, ar geriau atideti geresniems laikams? unsure.gif

Manau,kad palauk kol praeis-nors aisku geriausia jai pasiskambink ir pasiklausk mirksiukas.gif
As nusipirkau Weledos kaštonu sampuna...Ir kad apsisoviau doh.gif Taip džiaugiausi atsikracius visko su SLS ir vel verysad.gif Kai dar tiek tenaudoju ta naturalia kosmetika-tai kazkaip buvau isitikinus,kad Weledos visi produktai sertifikuoti ir se kad nori verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajile @ 2008 11 12, 14:10)
As nusipirkau Weledos kaštonu sampuna...Ir kad apsisoviau  doh.gif Taip džiaugiausi atsikracius visko su SLS ir vel  verysad.gif Kai dar tiek tenaudoju ta naturalia kosmetika-tai kazkaip buvau isitikinus,kad Weledos visi produktai sertifikuoti ir se kad nori  verysad.gif

Oi doh.gif Aš tai buvau girdėjus, kad ne visi sertifikuoti.
Įdomumo dėlei pažiūrėjau kažtonų šampūno skelbiamą sudėti Holos parduotuvėje:
Vanduo; natrio lauril-etanolio sulfatas........ Tai čia tas pats kaip sodium laureth sulfatas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajile @ 2008 11 12, 13:10)
Manau,kad palauk kol praeis-nors aisku geriausia jai pasiskambink ir pasiklausk  mirksiukas.gif

4u.gif taip ir padariau. tai sake nieko tokio, cia ne masazas. dar kaip tik galima bus apraminti ta pusleline ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 11 12, 10:45)
Įdomu per kiek laiko atkeliauja į Lietuvą  g.gif Jei taip normaliai, be jokių vėlavimų.

Per 8 darbo dienas maždaug. T. y. grubiai imant per 2 savaites nuo užsakymo.

QUOTE(Sviripilė @ 2008 11 12, 12:23)
o čia kokiu principu siųsti

ir dar: iki kalėdų būtų įmanoma gauti?  ax.gif  4u.gif

Man sąrašiuką su prekės pavadinimu ir kaina į AŽ, galima ir nuorodą į prekę, kad būtų paprasčiau.

Taip, būtent esmė ir yra, kad gautume iki Kalėdų, todėl užsakinėsiu gruodžio pirmomis dienomis smile.gif O jei labai daug užsakymų, tai gal net lapkričio gale g.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 12, 12:27)
dabar galvoju, kodel man ta primavera tokia girdeta  g.gif gal cia uk kompanija?

Kad vokiška ji g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 11 12, 01:22)
na, turiu nerolio hidrolata, bet jis neatstoja drekiklio, tiesiog skaniai kvepiantis vanduo, galbut savyje dar kazko turi, bet tik tiek. turiu dar ir aliejuka riebiai odai, bet man ispudis toks, kad jis dar labiau kita diena riebina oda kai is vakaro nakciai juo pasitepu doh.gif kazkaip dar susilaikau nuo pastovaus jo naudojimo g.gif
beje, jei yra entuziasciu, galite parasyti gamintojams firmai http://www.argital.it/ , man ju produkcija labai patinka, vis ka nors nusiperku, dazniausiai todel kad megstu naturalios kosmetikos kvapus. turiu sios firmos be galo gera zalia molio kauke thumbup.gif galima naudot visiems odos tipams ir problemoms, as naudoju tik veido valymui, nepakeiciama thumbup.gif kainavo tik 12 eur, o talpa didele, 250g. na bet kremukai brangoki, po 17-18 eur g.gif uz 50ml

Mane visai sudomino tas zalias molis rolleyes.gif
user posted image

Radau ebay.it 500 g uz 19 lt + siuntimas g.gif nusiunciau uzklausa, gal teiksis atsiust i Lietuva ax.gif
Cia radau info ir anglu kalba:
http://beauty-tricks...=...view&id=595
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 11 12, 11:12)

O cia privaciai einate ar i salona? Ieskau geros kosmetologes, gal galite kontaktus jos duoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2008 11 12, 15:03)
O cia privaciai einate ar i salona? Ieskau geros kosmetologes, gal galite kontaktus jos duoti ax.gif

ten gal salonas skaitosi g.gif cia Stepono g. 6, kur yra ekologisku produktu parduotuve, tai ten ir kosmetologe su naturalia kosmetika dirba. eisiu tik pirma karta, tai dar nezinau kaip ten man patiks smile.gif Summer-In-Paris buvo idejusi hauschkos temoje jos kontaktini tel.nr.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 12 lapkričio 2008 - 14:16