Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(linarija @ 2008 11 11, 23:58)
Man tai jis toks paprastas. Kažkaip susidarė įspūdis, kad nelabai odą nuvalo  doh.gif

as tai pirma nusivalau su tuo pieneliu, tada veiduka plaunu madara muiliuku avietininiu, o tada krema tepuos, tai kazkaip nepastebiu ar ten jis viska nuvale ar nelabai, nes po muiliuko viskas svaru lieka 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Summer, ar gavai užsakymą? tiek langų atsidariau, kad nebsuprantu, ar išsiunčiau, ar ne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 11 12, 00:01)
Summer, ar gavai užsakymą? tiek langų atsidariau, kad nebsuprantu, ar išsiunčiau, ar ne  blush2.gif

Gavau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 11 11, 21:54)
Šitokį turi  g.gif

pas mane roziu

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 11, 22:02)
Oi merginos, prisiskaičiau apie Primavera, seilę privarvinau. Gal kuri esat ką nors naudojusi?

kazkada pardaveja is Sv. stepono 6 sake, kad privaveros hidrolatai prastesni uz KN, del kitos produkcijos nieko nesake ax.gif
Atsakyti
QUOTE(migdoline @ 2008 11 11, 22:39)
neseniai nusipirkau alterros 3in1 valomaji pieneli 4u.gif neelergizuoja, viskas ten su juo gerai, oda svelnute, nu bet jau kvapas doh.gif  doh.gif (o raso, kad bekvapis) nu man grynas formalinas doh.gif  doh.gif (cia medikes mane supras geriausiai biggrin.gif )

As vakar prasinesiau Panevezyje Droge lotuliukas.gif kainos kokios doh.gif nedideles ta prasme blush2.gif tai papirkau, ka radaupatinkancio:
duso zele su saltalankias ir rozemis-nelabai putoja( ech, man bus sunku priprasti doh.gif ), bet labai svariai nuplauna wub.gif kvapelis nestiprus..
kuno losjona su tuo paciu - siaubelis koks kvapelis- man tai patinka, bet kai tepiausi po duso ir sporto, maciau keliu merginu veidai sake " kas cia do smarve"....nezinau, kaip MB sureguos siandien dirba doh.gif zodziu viesam naudojimui netinka, ziuresim, kaip intymiam lotuliukas.gif
duzo zele su alijosiais- nebandziau, kvepia pasakiskai wub.gif
anticeliulitinis aliejukas- itartinai pigus-bandysiu siandie- kvapelis irgi itartinas doh.gif
Putos veidui prausti su metomis(riebiai odai)- fantastika thumbup.gif apie poveiki dar anksti spresti, bet kaip kvepia ir siek tiek saldo..skanumelis wub.gif odyte nuprausta, tokai slidi, nuraminta..reikejo ir tonika imti..
Dar Norfoje, Panevezyje , prigriebiau Siberica kondicionieriu dazytiems ir sampuna jautriai galvos odai- dar nebandziau- labai sunkus , dideli buteliai- tingejau i sporta tempti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 12, 00:08)
kazkada pardaveja is Sv. stepono 6 sake, kad privaveros hidrolatai prastesni uz KN, del kitos produkcijos nieko nesake  ax.gif

Dėl hidrolatų tikrai nedrįstu ginčytis, bet įdomu dėl kremo, aliejuko ir prausiklio g.gif
Atsakyti
na, turiu nerolio hidrolata, bet jis neatstoja drekiklio, tiesiog skaniai kvepiantis vanduo, galbut savyje dar kazko turi, bet tik tiek. turiu dar ir aliejuka riebiai odai, bet man ispudis toks, kad jis dar labiau kita diena riebina oda kai is vakaro nakciai juo pasitepu doh.gif kazkaip dar susilaikau nuo pastovaus jo naudojimo g.gif
beje, jei yra entuziasciu, galite parasyti gamintojams firmai http://www.argital.it/ , man ju produkcija labai patinka, vis ka nors nusiperku, dazniausiai todel kad megstu naturalios kosmetikos kvapus. turiu sios firmos be galo gera zalia molio kauke thumbup.gif galima naudot visiems odos tipams ir problemoms, as naudoju tik veido valymui, nepakeiciama thumbup.gif kainavo tik 12 eur, o talpa didele, 250g. na bet kremukai brangoki, po 17-18 eur g.gif uz 50ml
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 12, 00:03)
linarija, be problemų, tik už siuntimą Vilnius-kitas miestas reikės susimokėti 4u.gif

Tai čia savaime suprantama drinks_cheers.gif na, pasižiūrėsiu ar man ko reik, kokios kainos... O tu kiek nors procentuku imi nuo sumos? g.gif
Papildyta: Nesu nieko sakiusis iš e-bay, o kokios siuntimo išlaidos iki Lietuvos g.gif Dar įdomu po kiek skaičiuosi svarą? Toks koks yra ar apvalinsi? g.gif
QUOTE(migdoline @ 2008 11 12, 00:08)
as tai pirma nusivalau su tuo pieneliu, tada veiduka plaunu madara muiliuku avietininiu, o tada krema tepuos, tai kazkaip nepastebiu ar ten jis viska nuvale ar nelabai, nes po muiliuko viskas svaru lieka 4u.gif  4u.gif

Taip taip ir man po jo dar noris kažkokios kitos valymo priemonės drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 12 lapkričio 2008 - 08:44
QUOTE(linarija @ 2008 11 12, 09:29)
Tai čia savaime suprantama  drinks_cheers.gif na, pasižiūrėsiu ar man ko reik, kokios kainos... O tu kiek nors procentuku imi nuo sumos? g.gif
Papildyta: Nesu nieko sakiusis iš e-bay, o kokios siuntimo išlaidos iki Lietuvos  g.gif Dar įdomu po kiek skaičiuosi svarą? Toks koks yra ar apvalinsi? g.gif

Neimu procentų smile.gif

Siuntimo išlaidos priklauso nuo svorio. Kuo daugiau sveria, tuo pagal proporcijas mažiau mokėsime. Šįkart kainos eurais. Skaičiuosiu pagal santykį 1 eur = 3,5 Lt. Siuntimo mokestis proporcingai pagal nupirktų prekių svorį, tai po keletą eurų turėtų gautis, nebent labai sunkus siuntinys, gal tada ir po daugiau. Iš anksto tikrai negaliu pasakyti g.gif
Atsakyti
Viskas aišku. drinks_cheers.gif
Įdomu per kiek laiko atkeliauja į Lietuvą g.gif Jei taip normaliai, be jokių vėlavimų.
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 11 11, 22:57)
Ką tik pamačiau Logonos kokosų aliejų.
Gal kas pirkote  g.gif
user posted image

Kazkada turejau, bet po Monoi man jis nelabai ax.gif Jei gerai pamenu, kvepia kokosu su citrinomis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo me_gustas_tu: 12 lapkričio 2008 - 09:45
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 12, 09:40)
Siuntimo išlaidos priklauso nuo svorio. Kuo daugiau sveria, tuo pagal proporcijas mažiau mokėsime. Šįkart kainos eurais. Skaičiuosiu pagal santykį 1 eur = 3,5 Lt.

o kodel as matau svarus tam psl? unsure.gif
Atsakyti