Įkraunama...
Įkraunama...

Elektrinasi plaukai

labai gera priemone yra is SP WELLA
Atsakyti
Man padėjo JOICO Silk Result Sheer Gloss serumas.. Plaukai nustojo elektrintis, žvilga, neapsunkinti..
Atsakyti
QUOTE(katiusa20 @ 2008 12 01, 23:50)
labs vakaras yra is keunes firmos priemone plaukams kad nesielektrintu 4u.gif

o braskese nepigiau g.gif
Atsakyti
Tikriausiai pats naturaliausias budas apsaugoti plaukus nuo elektrinimosi yra kepures nesiojimas mirksiukas.gif Man padeda smile.gif Be to, vakar nusipirkau medines sukas is naturalios uosio medienos, danteliai padengti semenu aliejaus sluoksniu, be to, jie yra anistatiski. Tai poveiki jau pajutau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasela @ 2009 01 13, 14:53)
Tikriausiai pats naturaliausias budas apsaugoti plaukus nuo elektrinimosi yra kepures nesiojimas mirksiukas.gif Man padeda smile.gif Be to, vakar nusipirkau medines sukas is naturalios uosio medienos, danteliai padengti semenu aliejaus sluoksniu, be to, jie yra anistatiski. Tai poveiki jau pajutau thumbup.gif

o kur tokios yra ir kokia kaina? 4u.gif
Atsakyti
Tikrai taip, naturalios medines sukos labai gerai ir patiems plaukams, ir nuo elektrinimosi, labai svelniai sukuoja, plaukai netaip pazeidziami kaip su plastmasiniais sepeciais, nepesa taip plauku, be to geras masazas galvai thumbup.gif
Atsakyti
košmaras, kaip pradėjo elektrintis plaukai po didžiųjų šalčių blink.gif palaidų plaukų negaliu nešiot, net surišta uodega šiaušiasi, kaip liūto doh.gif aliejus plaukams nepadeda nė kiek schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kastone @ 2009 01 16, 16:43)
košmaras, kaip pradėjo elektrintis plaukai po didžiųjų šalčių  blink.gif palaidų plaukų negaliu nešiot, net surišta uodega šiaušiasi, kaip liūto  doh.gif aliejus plaukams nepadeda nė kiek  schmoll.gif

yra labai gera priemone kuri puikiai padeda nuo elektrinimosi tai tigi firmos,spoil me
Atsakyti
QUOTE(Rasela @ 2009 01 13, 15:53)

na šukų neišbandžiau, bet bent jau man nuo kepurės tik dar labiau elekrinasi, ypač, kai ją nusiėmi smile.gif
Atsakyti
Neseniai atradau vieną paprastą būdą, kaip suvaldyti plaukus, kai ateini kur nors iš lauko, nusiimi kepurę ir tampi panaši į graikų mitinę Medūzą. ;D
Visada nešiojuosi šlapių servetėlių ir tik nusivilkusi paltą visada dar perbraukiu kelis kartus servetėle per plaukus. Išgelbėja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Flurray @ 2009 01 28, 02:24)
Neseniai atradau vieną paprastą būdą, kaip suvaldyti plaukus, kai ateini kur nors iš lauko, nusiimi kepurę ir tampi panaši į graikų mitinę Medūzą. ;D
Visada nešiojuosi šlapių servetėlių ir tik nusivilkusi paltą visada dar perbraukiu kelis kartus servetėle per plaukus. Išgelbėja  thumbup.gif

o čia tai originalus būdas thumbup.gif
man elektrinimąsi šiek tiek sumažina išsidžiovinimas fenu, kuriame yra jonizatorius mirksiukas.gif
Atsakyti
Niekada nemaniau, kad Avon'as yra gėris, kol nepabandžiau šio purškalo. Mano plaukus tikrai sutvarko mirksiukas.gif Be to kvepia labai skaniai ax.gif

user posted image
Atsakyti