labai gera priemone yra is SP WELLA
Man padėjo JOICO Silk Result Sheer Gloss serumas.. Plaukai nustojo elektrintis, žvilga, neapsunkinti..
QUOTE(katiusa20 @ 2008 12 01, 23:50)
o braskese nepigiau

QUOTE(Rasela @ 2009 01 13, 14:53)
Tikriausiai pats naturaliausias budas apsaugoti plaukus nuo elektrinimosi yra kepures nesiojimas
Man padeda
Be to, vakar nusipirkau medines sukas is naturalios uosio medienos, danteliai padengti semenu aliejaus sluoksniu, be to, jie yra anistatiski. Tai poveiki jau pajutau 

o kur tokios yra ir kokia kaina?

Tikrai taip, naturalios medines sukos labai gerai ir patiems plaukams, ir nuo elektrinimosi, labai svelniai sukuoja, plaukai netaip pazeidziami kaip su plastmasiniais sepeciais, nepesa taip plauku, be to geras masazas galvai

košmaras, kaip pradėjo elektrintis plaukai po didžiųjų šalčių
palaidų plaukų negaliu nešiot, net surišta uodega šiaušiasi, kaip liūto
aliejus plaukams nepadeda nė kiek

QUOTE(kastone @ 2009 01 16, 16:43)
košmaras, kaip pradėjo elektrintis plaukai po didžiųjų šalčių
palaidų plaukų negaliu nešiot, net surišta uodega šiaušiasi, kaip liūto
aliejus plaukams nepadeda nė kiek 

yra labai gera priemone kuri puikiai padeda nuo elektrinimosi tai tigi firmos,spoil me
QUOTE(Rasela @ 2009 01 13, 15:53)
Tikriausiai pats naturaliausias budas apsaugoti plaukus nuo elektrinimosi yra kepures nesiojimas
Man padeda
Be to, vakar nusipirkau medines sukas is naturalios uosio medienos, danteliai padengti semenu aliejaus sluoksniu, be to, jie yra anistatiski. Tai poveiki jau pajutau 

na šukų neišbandžiau, bet bent jau man nuo kepurės tik dar labiau elekrinasi, ypač, kai ją nusiėmi

QUOTE(Flurray @ 2009 01 28, 02:24)
Neseniai atradau vieną paprastą būdą, kaip suvaldyti plaukus, kai ateini kur nors iš lauko, nusiimi kepurę ir tampi panaši į graikų mitinę Medūzą. ;D
Visada nešiojuosi šlapių servetėlių ir tik nusivilkusi paltą visada dar perbraukiu kelis kartus servetėle per plaukus. Išgelbėja
Visada nešiojuosi šlapių servetėlių ir tik nusivilkusi paltą visada dar perbraukiu kelis kartus servetėle per plaukus. Išgelbėja

o čia tai originalus būdas

man elektrinimąsi šiek tiek sumažina išsidžiovinimas fenu, kuriame yra jonizatorius

Niekada nemaniau, kad Avon'as yra gėris, kol nepabandžiau šio purškalo. Mano plaukus tikrai sutvarko
Be to kvepia labai skaniai